2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
herşeye gözünü kapayıp en iyisini istemekle dua etmekle bitmiyor iş bence de. gerçekte neyle karşılaşacağını bilmeli insan önceden.

Cnm seninle aramızda 9 gün var ve sen cuma aşını olacaksın ben geç kalmam umarım gerçi bu ebenin keyfini beklersem çok beklerim daha

ay kuzucum benim kıyamam ben de kötü rüyalar görüyorum zaten hep. bi de rüyada konuşma huyum var eşim diyo ki korkuyorum bigece benim boğazıma yapışacaksın diye üff naaapim konuşursam sarıl geçer diyorum ben de

Kızlar detaylı konusunda ve doktor konusunda çok kafam karışık hala. Ozelde yaptırsam mı bir daha diyorum ama bu ara durumlar sıkışık o kadar para vermek istemiyorum. Devlette yaptırdım ondan bişey anlamadım. Doktor konusunda da kuzen var bizim benim doktoruma gitmişti o; doğumda anlarsın o doktorun iyi olduğunu değiştirme dedi. Ama bende ilgi istiyorum sohbet muhabbet istiyorum doktorumla. İstediklerimi rahat rahat söyleyebilmek istiyorum uuf çıkamadım işin içinden

Kizlar bu aralar bana bir degisiklik yapma havasi geldi ama aklima hic birsey gelmiyor. Sac boyatamam kestirsem zaten yeni kestirdim. Hamama gidip sefa suremiyorum. Siz kendiniz icin neler yapiyorsunuz?

Kızlar tırnaklarınız ne alemde benim tırnaklarımı tutup çekerlerri takma bu diye ama şimdi keserken bile dibe doğru çatlıyor sürekli kırılıp kıyfet.üime saçıma dolaşıyor çok sinir oluyorum ya.

herşeye gözünü kapayıp en iyisini istemekle dua etmekle bitmiyor iş bence de. gerçekte neyle karşılaşacağını bilmeli insan önceden.

Canim ben kapa gozunu hic bi tahlilini yaptirma demiyorum sonucta bu tahliler %100 degil yine burda okudum soyle bi rahatsizligi var,deyipte sapasaglam dogan birsuru bebek var.sonucta bizimde moralimizi yuksek tutmaliyiz bu kafar stres bebegide etkilo annenin stresi uzuntusu dogumdan sonra bebekte huzursuzluk huysuzluk olarak cikiyo.kimse bebegine bise olsun die istemez ama bu kadarda uzerine dusmemek gerek die dusunuyorum.sonucta bi problem ciktiginda da Allaha dua etmiyomusun Allahim bebegime sifa ver die.

öyle tabi ki de bazen öyle rahatsızlıklar oluyor ki sadece bebeği değil anneyi de etkiliyor. annenin hayatını da tehlikeye atıyor. böyle durumlar hiç belirti vermeden gelişebiliyor. kontrol amaçlı gidiyoruz zaten doktora. 100 hamileden 1inde böyle bir durum bile olsa gitmeye değmez mi? Allah öyle istedi anne de ölsün mü demeliyiz?
O yüzden herşeyimizi doktora bağlamadan ama kontrollerimizi de yaptırarak sağlıkla tamamlamaya çalışıcaz bu 9 ayı benim demek istediğim buydu

Ben bu ara normal doğum olsun diye çokta taktım kafama eşimde oyle diyor inşallah yapabilirsin diye. o yuzden sanırımm Eskiden bende konuşurdum

Cnm seninle aramızda 9 gün var ve sen cuma aşını olacaksın ben geç kalmam umarım gerçi bu ebenin keyfini beklersem çok beklerim daha
Aslinda bana pazartesi gel dedi ama burdaki herkes cok agri yaptigini soyledigi icin haftasonuna getireyim de evde dinlenirken gecsin istedim.

Kizlar bu aralar bana bir degisiklik yapma havasi geldi ama aklima hic birsey gelmiyor. Sac boyatamam kestirsem zaten yeni kestirdim. Hamama gidip sefa suremiyorum. Siz kendiniz icin neler yapiyorsunuz?

Aynı durumdayız gerçekten saçımı boyatamıyorum yazın kısacık kestirdiğimden daha yeni omuzlarıma geldi. Ben dikiş makinesi aldım hobi olarak bir şeyler yapayım diye ama dikiş kursu bulamıyorum. Eşimle doğuma hazırlık kursuna kaydolduk bu gün başlıyor. Fotoğraf makinem var prof. onunla bir şeyler yapayım diyorum ama hava çok kirli çıkamıyorum evden dışarı fazla.

Oyle canim ya ins sagsalim aliriz bebisleri kucagimiza.ben cok evhamliyim dun oglusumun hareketlerini hissetmedim hic.direk felaket senaryolari kuruyorum kafamda doktora gitcem kalbi durmus dicek almamiz lazim dicek ben birakmam.oglumu die aglamaya basladim esimde moral veriyo ama sanki benim gibi degil uzulmuyo bebek kimildamadiginda ben bu sefer daha kotu oluyorum.benim tedaviyle oldu bebis oyuzden korkuyorum bise olcak die.

merhaba hangi doktora gidiyosunuz baktım ancak bulamadım msjlarınızda ? bende doktor arayısı içindeyim gittiğimden pek memnun kalamadım teşekkürler..

Cnm ben sana yıldızlı güven hastanesinde sevilay ünal doktor hanımı tavsiye ederim. Senin evine yakın mı uzak mı bilmiyorum ama bi denemeni tavsiye ederim. Çok tatlı bir bayan ama çok yoğun.

Merhaba kızlar doktorlarınızın adını ve hangi semtte olduklarını öğrenebilirmiyim acil doktor arayışı içerisindeyim (

kizlar bsey sorucam bilen varsa lutfen cvplasin ben hapsurdugumda burnumdan kann geliyo bu hamilelikle ilgili bsey mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…