2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hergun kabusss valla bıktim zaten uyku desen oda yyok. Zar zor bi gozum kapaniyo ondada sıçrayarak uyaniyorum korkudannn

İnşallah cnm.yok cnm kedim dişi ya kizim ilk göz agrim ooo:) zaten herkes onu ne kadar sevdigimi biliyo kizin yok deme diyolar:)Eki Görüntüle 1383021 [/QUOTE]

Ayyy çok tatlı benim de biri erkek biri dişi dişiyi bu gün kısırlaştırmak için aldı veterinerimiz evlattan farkları yok gerçekten tarifsiz bir sevgi burda eşimle gerçekten uyuyorlar burdaki tekiri kaybettik

Bu da zillimiz

Kızlar biraz önce sağlık ocağını aradım tetenoz aşısı için ebe bana söylemediğini bırakmadı 20. haftaya kadar yaptırmalımıyım ne zaman geleyim dedim sadece; kulaktan dolma laflarla bana gelme ben senelerdir bu işi yapıyorum işimi babamı öğretiyosun istersem doğuma bi gün kala bile yapabilirim zamanı yok diyo ya ne biçim insanlara denk geliyorum böyle

Gunaydınnn :) başım yine catlayacak gibi ağrıyor
Burnun mu tıkalı benim çok burun kanamam olmuştu o tıkanıklık yüzünden burnumu yaktılar geçti şimdi kuruluk var ama aşırı başım ağrımıyor artık.

Hergun kabusss valla bıktim zaten uyku desen oda yyok. Zar zor bi gozum kapaniyo ondada sıçrayarak uyaniyorum korkudannn
Bu günlerde ben de çok iğrenç rüyalar görüyorum bıktım valla mutsuz uyanmaktan.

Git o sağlık ocağına o gerizekalı kadına ağzına geleni say. Kulaktan dolma değil doktorumun söylediği bu de (rahatça söyle bana doktorum çünkü 20. Haftadan önce ilk doz oluyor dedi) sana insan gibi bağırmadan etmeden soru soruyorum sen kendini ne sanıyorsun da beni azarlıyorsun de bağırs bağırs yık orsyı valla çok sinir oluyorum bu hemşire ebe kompleksine doktor altında ezilmekten hastalara sadece onlar köpek çekiyorlar böyle.

Sonra da sağlık bakanlığı şikayet hattına onu şikayet et hatta il ilçe sağlık müdürlüğüne telefon açıp yine şikayet et hamile bir kadınım bunu sormaktan doğal ne var soru sorunca iş mi öğretiliyor de. Hiç peşini bırakma.

Baya takintili bi ebeye denk gelmissin galiba canimm

Kızlar Merhaba
Dün doktora gittiğimden hiç giremedim kadınalr kulübüne Hem gribim baya ağır ama bugün işe gelmek zorunda kaldım hem dün endileşelendim ağladım oturup bu da böyle devam edecek renkli ultrasona kadar galiba

Aşımı oldum su an çok az kolumda ağrım var onun dışında sıkıntım yok çok şükür

Doktoruma gidince Yeliz hanım gayet yoğunluğu az olan doktorken ciddi yoğun br doktor olmuş sen gideli çok değişti dedi her gün doğuma giriyorum çok yoğunum dedi.
58.500 olmusum çok hızlı gitnisşin dedi ben vucud yatkın ne yazıkki almaya

İşte her şet iyiken bebeğin kalp atışını dinlemey ebaşladı normal şidetteyken birden hızıı yavaşladı kızlar blok olarak tekrar normal haline döndü ama doktorum kalp atısına renkli ultraosna gittiğinde baktırmamız lazım dedi ben hemen ağlamaya başaldım 4 beş defa dinledi aynısı olmadı böyle olup yüzde doksan iyi çıkabiliyormuş renkli uktrasona gititğimde söyleyecem.Hayırlısı teselli etti beni sağolsun ama taktım kafaya kızlar

Kızlar uyku sorunlarınız, bulantı problemleriniz, kramplarınız vs vs okudukça kendi hamileliğimden şüphe ediyorum bunların hiçbiri olmuyor bende gidip ultrasonda görmesem bebekleri hamile değilim diyeceğim. İkiz olmalarına rağmen şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım Rabbime bin şükür. Cuma günü de doktorumuz en rahat 3 aya girdin dedi gerçi ondan önceki üç ay da benim için çok rahat geçti. Valla özeneyim mi size bu halime sevineyim mi bilemedim gitti :)

Bence coookkkkkkk sukretmelisin bnde sen gibilere ozeniyorum:)

Yarın doktor kontrolüm var sorayım cnm doktoruma ben biliyorum sonra ona ne yapacağımı insan gibi bi soru sorduk istiyolarki herkes at gözlüğüyle dolaşsın bişe bilmesin sormasın onlara bana bi takip formu bile vermedi herkese vermişler onuda sorunca gerek yok sağlık bakanlığı bize dosyanı gönderirse geleceğin zaman haberin olur diyo karambole hayat ohh ne güzel

Canimbende simdi saglik ocagindan geldim asimi vuruldum ebem okadar ilgiliydiki ben biraz evhamliyim ignedende korkuyorum seni unutmam ben daha falan dedi.sen saglik bakanligini ara o ebenin tum bilgilerini ver.bak napiyolar ona.ve bence git saglik ocagini o salakla hic muhatap olma direk doktoruna soyle ve ebeni degis.saglik calisanlarina kesin emirler veriliyo ve takip ediliyo.kesinlikle hastaya bu sekilde davranamaz.siciline isliyolar

Ben doktoruma sordum hiç gerek yok dedi ben yaptırmıycam

Maşallah diyelim bende öyleyim ufak tefek sorunlar yaşadım tabi çok şükür geçti hamile gibi hissetmiyorum kendimi:) peki hareketlerini hissediyomusun ikizdi galiba sizinki hareketleri dahami fazla?

Maşallah diyelim bende öyleyim ufak tefek sorunlar yaşadım tabi çok şükür geçti hamile gibi hissetmiyorum kendimi:) peki hareketlerini hissediyomusun ikizdi galiba sizinki hareketleri dahami fazla?
Şu ana kadar hiç hareket de hissetmedim doktor daha erken olduğunu söylüyor zaten burda imza bölümünde 19 hafta diye gözüküyor ama geç döllenme imiş bizimkiler o yüzden biz daha aslında 18 haftalığız 20. haftadan önce hissetmezsin dedi doktorumuz.

ne hakla bağırabiliyor sana, seni şikayet edicem sağlık bakanlığına deseydin haddini bilmeze bak bide karsısındaki hamile bi bayan ne kdr hassas olabileceğini tahmin edemiyor mu sen uzulunce bebeğine gecicek bak nasıl sinirlendim şimdi o hemşireye sana bağırdığı için koskoca sağlık bakanlığı yuzlerce sağlık ocagına talimat veriyor şu haftalarda yapılacak bu aşılar die. o neyine guvenerek istediğim zaman yaparım der bilmiş şey

Bende hissedemiyorum onun için sordum artık 21 haftalık oldum ne zaman hissedicem diye sürekli bekliyorum

Ne güzel ilgilenmişler eğer öyle bi imkanım varsa değiştiririm ebeyi . peki Cnm senin nasıl bilgin oldu omu aradı seni bana sağlık bakanlığı dosyanı göndermeden arayamam seni diyo

Aynen Cnm çok moralim bozuldu bianda eşimi aradım oda çok kızdı yarın kendi doktorumun kontrolüne gitmeden sağlık ocağındaki doktora gidicem konuşalım dedi eşim.

Kizlar bence su,detayli ultrasona falan girmeyin.bildigim.kadariyla anne karnindaki bebege mudahale edilmiyo.ufak tefek cikan sorunlar oluyo ama ileriki haftalarda duzeliyo galiba.bu sure icinde uzuntumuz sikintimiz kar kaliyo.bence en iyisi doktor kontrollerini duzenli gitmek ve Allaha emanet etmek duadan baska bisey gelmiyoki elimizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…