- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.681
İnşallah cnm.yok cnm kedim dişi ya kizim ilk göz agrim ooo:) zaten herkes onu ne kadar sevdigimi biliyo kizin yok deme diyolar:)Eki Görüntüle 1383021 [/QUOTE]İTE="TomrisHatun, post: 38979519, member: 617449"]@moon83 oh maşallah oğlanları çiftledin kedin de erkek mi :)) sağlıkla kucağına al.
@jasminka83 canım ben takım almıştım sonra hemen iptal ettirdim siparişi. Bebek odası yapma diyorlar ama yapıcam valla benim ailem memur ordan oraya taşınmaktan ve lojmanda oturduğumuzdan hep babam emekli olana ve biz kendi evimize geçene kadar hiç odam olmamıştı o yüzden bebeğime bile yapıcam çünkü aklımda çok güzel fikirler var.
Öncelikle şunu söyliyim kesinlikle takım alma bebek odasını cidden çok masraflı ve 3 yıl kullanacağı şey için değmez ben tüm parçaları tek tek alacağım ve mobilyanın rengine beyaz karar verdim üzerinde ayılar pandalar prensesler yelkenler bana çirkib geliyor. Beşiği de mobilya alıcam ve büyüyenden almıycam tek yönü çıkanlar var çocuk bir yaşına gelince onu çıkarıyorsun divan gibi öok hoş ve modern duruyor. Benim kız olduğu için duvarları toz pembeye boyatıcam beşiğin olduğu duvara duvar kağıdı ya da sticer düşünüyoeum. Ona tam karar veremedim. Mutlaka anne koltuğu alıcam. Sallanan buna çok özeniyorum beşiğin baş uvuna koyucam. :) şifonyerİn üstüne duvar rafı süşünüyorum o kombin de çok şık oluyor. Bir lambeder ve duvar apliği istiyorum. Geceleri duvardaki loş aplikle emzirmeyi planlıyorum uyandırmadan bebeği ışık bebeğin gece gündüzü ayrıt etmesini geciktiriyor bu da uyku zenine kavuşmasını engelliyor. Duvarlar ve nevresimler pembe olacağından halıyı ufak yıkanabilir gri bir şey düşünüyorum madam coco ya da english home dan yıkanabilir olması çok önemli ve küçük olması çünkü odayı her n silmeyi düşünüyorum. Ayrıca alt açma istİyordum ama bunun yerine şifonyerİnin üstüne al açma kabı ve minderi alıp orada halledebilirim diye düşünüyorum.
Bende aynen öyleyim birden uyusuyor her tarafım korktuğum içinHergun kabusss valla bıktim zaten uyku desen oda yyok. Zar zor bi gozum kapaniyo ondada sıçrayarak uyaniyorum korkudannn
Burnun mu tıkalı benim çok burun kanamam olmuştu o tıkanıklık yüzünden burnumu yaktılar geçti şimdi kuruluk var ama aşırı başım ağrımıyor artık.Gunaydınnn :) başım yine catlayacak gibi ağrıyor
Bu günlerde ben de çok iğrenç rüyalar görüyorum bıktım valla mutsuz uyanmaktan.Hergun kabusss valla bıktim zaten uyku desen oda yyok. Zar zor bi gozum kapaniyo ondada sıçrayarak uyaniyorum korkudannn
Kızlar biraz önce sağlık ocağını aradım tetenoz aşısı için ebe bana söylemediğini bırakmadı 20. haftaya kadar yaptırmalımıyım ne zaman geleyim dedim sadece; kulaktan dolma laflarla bana gelme ben senelerdir bu işi yapıyorum işimi babamı öğretiyosun istersem doğuma bi gün kala bile yapabilirim zamanı yok diyo ya ne biçim insanlara denk geliyorum böyle
Baya takintili bi ebeye denk gelmissin galiba canimmKızlar biraz önce sağlık ocağını aradım tetenoz aşısı için ebe bana söylemediğini bırakmadı 20. haftaya kadar yaptırmalımıyım ne zaman geleyim dedim sadece; kulaktan dolma laflarla bana gelme ben senelerdir bu işi yapıyorum işimi babamı öğretiyosun istersem doğuma bi gün kala bile yapabilirim zamanı yok diyo ya ne biçim insanlara denk geliyorum böyle
Bence coookkkkkkk sukretmelisin bnde sen gibilere ozeniyorum:)Kızlar uyku sorunlarınız, bulantı problemleriniz, kramplarınız vs vs okudukça kendi hamileliğimden şüphe ediyorum bunların hiçbiri olmuyor bendegidip ultrasonda görmesem bebekleri hamile değilim diyeceğim. İkiz olmalarına rağmen şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım Rabbime bin şükür. Cuma günü de doktorumuz en rahat 3 aya girdin dedi gerçi ondan önceki üç ay da benim için çok rahat geçti. Valla özeneyim mi size bu halime sevineyim mi bilemedim gitti :)
Benim gozler kapali ama vucudum tas kesiliyor o an ne gozumu acabilirim ne parmagimi oynatabilirim. Valla okumadigim dua kalmiyor. Dedigin gibi uyusuyor hertarafimBende aynen öyleyim birden uyusuyor her tarafım korktuğum için
Yarın doktor kontrolüm var sorayım cnm doktoruma ben biliyorum sonra ona ne yapacağımı insan gibi bi soru sorduk istiyolarki herkes at gözlüğüyle dolaşsın bişe bilmesin sormasın onlara bana bi takip formu bile vermedi herkese vermişler onuda sorunca gerek yok sağlık bakanlığı bize dosyanı gönderirse geleceğin zaman haberin olur diyo karambole hayat ohh ne güzelBurnun mu tıkalı benim çok burun kanamam olmuştu o tıkanıklık yüzünden burnumu yaktılar geçti şimdi kuruluk var ama aşırı başım ağrımıyor artık.
Bu günlerde ben de çok iğrenç rüyalar görüyorum bıktım valla mutsuz uyanmaktan.
Git o sağlık ocağına o gerizekalı kadına ağzına geleni say. Kulaktan dolma değil doktorumun söylediği bu de (rahatça söyle bana doktorum çünkü 20. Haftadan önce ilk doz oluyor dedi) sana insan gibi bağırmadan etmeden soru soruyorum sen kendini ne sanıyorsun da beni azarlıyorsun de bağırs bağırs yık orsyı valla çok sinir oluyorum bu hemşire ebe kompleksine doktor altında ezilmekten hastalara sadece onlar köpek çekiyorlar böyle.
Sonra da sağlık bakanlığı şikayet hattına onu şikayet et hatta il ilçe sağlık müdürlüğüne telefon açıp yine şikayet et hamile bir kadınım bunu sormaktan doğal ne var soru sorunca iş mi öğretiliyor de. Hiç peşini bırakma.
Kızlar biraz önce sağlık ocağını aradım tetenoz aşısı için ebe bana söylemediğini bırakmadı 20. haftaya kadar yaptırmalımıyım ne zaman geleyim dedim sadece; kulaktan dolma laflarla bana gelme ben senelerdir bu işi yapıyorum işimi babamı öğretiyosun istersem doğuma bi gün kala bile yapabilirim zamanı yok diyo ya ne biçim insanlara denk geliyorum böyle
Ben doktoruma sordum hiç gerek yok dedi ben yaptırmıycamKızlar biraz önce sağlık ocağını aradım tetenoz aşısı için ebe bana söylemediğini bırakmadı 20. haftaya kadar yaptırmalımıyım ne zaman geleyim dedim sadece; kulaktan dolma laflarla bana gelme ben senelerdir bu işi yapıyorum işimi babamı öğretiyosun istersem doğuma bi gün kala bile yapabilirim zamanı yok diyo ya ne biçim insanlara denk geliyorum böyle
Kızlar uyku sorunlarınız, bulantı problemleriniz, kramplarınız vs vs okudukça kendi hamileliğimden şüphe ediyorum bunların hiçbiri olmuyor bendegidip ultrasonda görmesem bebekleri hamile değilim diyeceğim. İkiz olmalarına rağmen şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım Rabbime bin şükür. Cuma günü de doktorumuz en rahat 3 aya girdin dedi gerçi ondan önceki üç ay da benim için çok rahat geçti. Valla özeneyim mi size bu halime sevineyim mi bilemedim gitti :)
Şu ana kadar hiç hareket de hissetmedim doktor daha erken olduğunu söylüyor zaten burda imza bölümünde 19 hafta diye gözüküyor ama geç döllenme imiş bizimkiler o yüzden biz daha aslında 18 haftalığız 20. haftadan önce hissetmezsin dedi doktorumuz.Maşallah diyelim bende öyleyim ufak tefek sorunlar yaşadım tabi çok şükür geçti hamile gibi hissetmiyorum kendimi:) peki hareketlerini hissediyomusun ikizdi galiba sizinki hareketleri dahami fazla?
ne hakla bağırabiliyor sana, seni şikayet edicem sağlık bakanlığına deseydin haddini bilmeze bak bide karsısındaki hamile bi bayan ne kdr hassas olabileceğini tahmin edemiyor mu sen uzulunce bebeğine gecicek bak nasıl sinirlendim şimdi o hemşireye sana bağırdığı içinKızlar biraz önce sağlık ocağını aradım tetenoz aşısı için ebe bana söylemediğini bırakmadı 20. haftaya kadar yaptırmalımıyım ne zaman geleyim dedim sadece; kulaktan dolma laflarla bana gelme ben senelerdir bu işi yapıyorum işimi babamı öğretiyosun istersem doğuma bi gün kala bile yapabilirim zamanı yok diyo ya ne biçim insanlara denk geliyorum böyle
Bende hissedemiyorum onun için sordum artık 21 haftalık oldum ne zaman hissedicem diye sürekli bekliyorumŞu ana kadar hiç hareket de hissetmedim doktor daha erken olduğunu söylüyor zaten burda imza bölümünde 19 hafta diye gözüküyor ama geç döllenme imiş bizimkiler o yüzden biz daha aslında 18 haftalığız 20. haftadan önce hissetmezsin dedi doktorumuz.
Ne güzel ilgilenmişler eğer öyle bi imkanım varsa değiştiririm ebeyi . peki Cnm senin nasıl bilgin oldu omu aradı seni bana sağlık bakanlığı dosyanı göndermeden arayamam seni diyoCanimbende simdi saglik ocagindan geldim asimi vuruldum ebem okadar ilgiliydiki ben biraz evhamliyim ignedende korkuyorum seni unutmam ben daha falan dedi.sen saglik bakanligini ara o ebenin tum bilgilerini ver.bak napiyolar ona.ve bence git saglik ocagini o salakla hic muhatap olma direk doktoruna soyle ve ebeni degis.saglik calisanlarina kesin emirler veriliyo ve takip ediliyo.kesinlikle hastaya bu sekilde davranamaz.siciline isliyolar
Aynen Cnm çok moralim bozuldu bianda eşimi aradım oda çok kızdı yarın kendi doktorumun kontrolüne gitmeden sağlık ocağındaki doktora gidicem konuşalım dedi eşim.ne hakla bağırabiliyor sana, seni şikayet edicem sağlık bakanlığına deseydin haddini bilmeze bak bide karsısındaki hamile bi bayan ne kdr hassas olabileceğini tahmin edemiyor mu sen uzulunce bebeğine gecicek bak nasıl sinirlendim şimdi o hemşireye sana bağırdığı içinkoskoca sağlık bakanlığı yuzlerce sağlık ocagına talimat veriyor şu haftalarda yapılacak bu aşılar die. o neyine guvenerek istediğim zaman yaparım der bilmiş şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?