2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Buda benim küçük küçük kuzım inş.kardeşi de bu cimcimeye benzer :)
çok tatlı maşallah kızın :) bebişin kıyafetleride hayırlı olsun canım çok guzeller :)

Hergun kabusss valla bıktim zaten uyku desen oda yyok. Zar zor bi gozum kapaniyo ondada sıçrayarak uyaniyorum korkudannn
bende bir sürü kabus gordum bu gece ama normalmiş canım hamilelikte :)
İnşallah cnm.yok cnm kedim dişi ya kizim ilk göz agrim ooo:) zaten herkes onu ne kadar sevdigimi biliyo kizin yok deme diyolar:)Eki Görüntüle 1383021

Ayyy çok tatlı benim de biri erkek biri dişi dişiyi bu gün kısırlaştırmak için aldı veterinerimiz evlattan farkları yok gerçekten tarifsiz bir sevgi burda eşimle gerçekten uyuyorlar burdaki tekiri kaybettik Eki Görüntüle 1383098

Bu da zillimizEki Görüntüle 1383099 [/QUOTE]
ayy çok tatlı kedilerin maşallah yakında olsak cıkar gelirdim sırf sevmek için

canım bi anlık bişey olabilir çok korkulacak bişey değilmiş doktorunun dediğine gorede içini ferah tut bebişini üzme karnında yok yere

canım bi anlık bişey olabilir çok korkulacak bişey değilmiş doktorunun dediğine gorede içini ferah tut bebişini üzme karnında yok yere [/QUOTE]

AMA CANIM İŞTE İNSAN ENDİLEŞENİYOR YANİ YA BİR ŞEY VARSA DİYE BU İKİ HAFTANASIL GEÇER BENDE BİLMİYORUM.

Dun ebe
Ne güzel ilgilenmişler eğer öyle bi imkanım varsa değiştiririm ebeyi . peki Cnm senin nasıl bilgin oldu omu aradı seni bana sağlık bakanlığı dosyanı göndermeden arayamam seni diyo
Dun ebe beni aradi gebelik egitimi varmis gelmek istermisiniz die sordu.bende seker yuklemesini nerde yaptiracagimi sordum sonra oda bana asini vuruldunmu sen die sordu o sekilde anlastik.bu arada ben oturdugum mahallenin aile hekimine gitmiyorum erkek oldugu icin.bu doktoru kendimiz sectik.sen suanki doktoruna bile soylesen o ebeye haddini bildirir.cunku aile hekimleri bize muhtac benim kapima kadar geldi ona muayene olayim diye.bide burda hastanede memur arkadaslarmiz var saglik bakanligindan surekli denetime geliyolarmis.hatta hasta gibi gidip cslisanlara soru soruyolarmis tepkisine gorede tutanak tutuyolarmis.ayni sey saglik ocagi icinde gecerli

olurmu hıc oyle sey,detaylı ultrason cok onemlı bunu yasayan bırı olarak bılıyorum,Malesef duzenlı kontrolde doktorun her seyı goremez canım kı benım doktor prf cok da ıyı bırısı ama bazı seylerı doktorun degıl perınatolojı uzmanının bakması gerek.Malesef bazen kucuk sorunlar degıl cok buyuk sorunlar oluyor ve bunu da detaylıda gore bılıyosun.En azından dogumda neyle karsılasacagını bılıyosun,bazen dogar dogmaz bebek amalıyyata alınıyor bunu onceden bılıp doktorunu falan hazır edıyorsun dogumda

Senin

Seninle ayniyim bende. Sadece biraz hantallik yapiyorum o kadar

deyatlı ulrtasonun çok faylalı olduğunu hatta bir nimet olduğunu düşünüyorum senın aksıne cnm çunku çok yakın bir tarihte arkadaşmımın kızında böbrek buyumesi detaylıda farkedildi ve idrar çıkışından biri tıkalıymış nedeni anlaşıldı. doğumdan 1 hafta sonra ufak bir operasyonla hallettıler. detaylıya girmemiş olsaydı yani farkedilmeseydi 2 yaşına kadar böbreği çürüyecek ve alınmak zorunda kalınacaktı.. prof aynen böyle demiş.

Yok canım tıkalı da değil sabah kalktığımda oluyor iki gundur

Bende hissedemiyorum onun için sordum artık 21 haftalık oldum ne zaman hissedicem diye sürekli bekliyorum
Bende bi kere soyle okkalı bi tekme yedim daha da yok canım. Beklemedeyiz :)

Beni
Ne güzel ilgilenmişler eğer öyle bi imkanım varsa değiştiririm ebeyi . peki Cnm senin nasıl bilgin oldu omu aradı seni bana sağlık bakanlığı dosyanı göndermeden arayamam seni diyo
longing08
Beni saglik ocagi ebe hemsire aramisti. " oo hamileymissin hayirli olsun. Buraya gelmen takip kartini acmam seni bilgilendirmem gerekiyor diye aramisti." Bende kim ispiyonladi hemen deyincr herhangi bir hastanede gebe kaydin girdigi an bizim ekranimiza dusuyor,bende seni bilgilenditmek icin aramak zorundayim demisti. Kan tahlili sonuclarimi kilomu boyumu esimin kan bilgilerini istemisti. Tetanoz icinde hemen gun verip sonucta bir ameliyathaneye gireceksin sterilizasyon nasil olur bilemezsin yapalim demisti. Cuma gunu olucam nasipse

Detaylı ya kaçıncı haftada girdiniz kızlar?ben bu haftayıda doldurup öyle gidicem biraz daha büyüsün kızım diyorum

Canim onemli bisey degildir insallah uzme kendini bi anlik bi durumdur,stres yapmamaya calis biliyorum elinde degil ama etkilenmesin bebegin bide stresten.Dua edicem insallah biseyi yok bebisinin merak etme

ben de sendenim canım. hamilelerin %20 sinde böyle sıkıntısız geçiyormuş. Hatta bana bulantın oluyo mu diye sorduklarında hayır diyince aman kişmseye söyleme nazar değdirme kendine diyolardı. şanslı hamilelerdeniz demek ki. aman sıkıntı bela olmasın da herşey iyi gitsin

kuzucum neden bu kadar ağrıyo ki temiz havada gezmeye çık biras. markete manava falan. gez azcık temiz hava al yürümüş de olursun sonra da bissürüüüülerceeee su iç
Tammam canım :) rüyamda ne gordum biliyor musun bana sormadan sezeryanla bebeğimi alıyolardı bende diyordum daha 2hafta vardı doğuma neden böyle yaptınız kızıyodum onlara. Sürekli doğumu düşünüyorum artık rüyama bile girmeye başladı :)

Oyle dusununce haklsiniz kizlar ibsan dogumdan hemen sonra yaptirir tedavisini.ben burda ki yazilari okuyorum ilk haftalarda problem cikipta sonra duzelenleri gordugum icin.cok uzuluyodu anneler.Rabbim hepimizin evlatlarini korusun ben girmicem detayliya zaten cok pimpirikliyim dun bebegimin hareketlerini hissedemedim oyuzden gece hic uyuyamadim galiba.benim icim rahat ins bi sorun cikmaz dua ediyorum surekli.rabbim verdi bu cani ona emanet.tabiki onlem almak bizim gorevimiz ama suanki doktorum cok iyi iyice inceliyo.detayli ultrasona git demedi bana.burdaki usg cihazi cok net gosteriyo.tabi eger bi sorun gorurde git derse giderim herhalde

ben o kadar hastaneye gidiyorum bir allahın kulu ne şeker yüklemesinden bahsetti ne de aşıdan yaptırmak zorunda mıyız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…