- 11 Ekim 2014
- 383
- 352
- 53
- 32
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.261
tamam cnım tamam ben sorar solerım sızede cumaya gıdıcem bakalımSorunca bizede haber ver cnm valla gebelikle ilgili ne kadar soryn varsa yasiyorum hergun ariyorym nerdeyse doktoru utaniyorum artik bunuda sormaya bikti adam benden
kızlar kontrolden geldim. kızımın boyu 28 cm, kilosu 520 g olmuşher şey normal. böbrek, mide ve kalbine baktı. kalbinin odacıklarını bile gördüm, harikaydı eşin yeri de normalmiş. rahim ağzına, bebekle ilgili teknik konulara da baktı. resizlerimiz az oldu yalnı bu sefer. elimdekiler bunlar
Eki Görüntüle 1405348 Eki Görüntüle 1405349 Eki Görüntüle 1405351 [/QOTE]
herşeyin yolunda olması çok iyi hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah
selam canım hoşgeldin
Anamm gozleri mi acik onunnn:) masallahhhkızlar kontrolden geldim. kızımın boyu 28 cm, kilosu 520 g olmuşher şey normal. böbrek, mide ve kalbine baktı. kalbinin odacıklarını bile gördüm, harikaydı eşin yeri de normalmiş. rahim ağzına, bebekle ilgili teknik konulara da baktı. resizlerimiz az oldu yalnı bu sefer. elimdekiler bunlar
Eki Görüntüle 1405348 Eki Görüntüle 1405349 Eki Görüntüle 1405351
maşallah canım kızına çok şirin fotoğraflar:)kızlar kontrolden geldim. kızımın boyu 28 cm, kilosu 520 g olmuşher şey normal. böbrek, mide ve kalbine baktı. kalbinin odacıklarını bile gördüm, harikaydı eşin yeri de normalmiş. rahim ağzına, bebekle ilgili teknik konulara da baktı. resizlerimiz az oldu yalnı bu sefer. elimdekiler bunlar
canım artık her şeyi oluşmuş. gözleri, ağzı, burnu... ağzını açıyordu minişim.doktor amcası. minicik bir burnu var dedi eli yüzünde, sürekli sırtını dönüyor. dileyen herkes tatsın bu duyguyu inşallah...Anamm gozleri mi acik onunnn:) masallahhh
teşekkürler teyzesi :) canım senin adın mı bade yoksa bade ismini mi düşünüyorsun? biz daha karar veremedik ama eşimle bade diye sesleniyoruz kızımızamaşallah canım kızına çok şirin fotoğraflar:)
bizim miniğin cinsiyetine 19.haftaya kadar kız dennmişti canım bende bade ismini çok seviyorum oyüzden kızımın ismini bade koycaktık ama erkek olduğunu öğrendik yakın zamanda:)benim profil ismimde bade kaldı buyüzden:)çok güzel bi isim ben koyamadım siz koyun kızınıza:)teşekkürler teyzesi :) canım senin adın mı bade yoksa bade ismini mi düşünüyorsun? biz daha karar veremedik ama eşimle bade diye sesleniyoruz kızımıza
Oyyy maşallah bu güzel kıza ne güzel çıkmış :)kızlar kontrolden geldim. kızımın boyu 28 cm, kilosu 520 g olmuşher şey normal. böbrek, mide ve kalbine baktı. kalbinin odacıklarını bile gördüm, harikaydı eşin yeri de normalmiş. rahim ağzına, bebekle ilgili teknik konulara da baktı. resizlerimiz az oldu yalnı bu sefer. elimdekiler bunlar
ne güzel benim oğlumda tekme atıyo tam elimi koyuyorum ama duruyo:)babasınada aynısını yapıyo biz yaşayamadık henüz :)Kızlar bebişimle aramızda çok ilginç bi iletişim gelişti 2 gündür. Elimi karnıma koyduğumda tekmeliyo :)
Benimki elimden rahatsız mı oluyo yoksa hoşuna mı gidiyo anlamadım. Elimi koyduğum anda tekmeliyo çok ilginç.ne güzel benim oğlumda tekme atıyo tam elimi koyuyorum ama duruyo:)babasınada aynısını yapıyo biz yaşayamadık henüz :)
çok ilginç canım hakkaten miniklerimizin rahatsızmı olduğunu bilmiyorum ama bizim hoşumuza gittiği kesin:)Benimki elimden rahatsız mı oluyo yoksa hoşuna mı gidiyo anlamadım. Elimi koyduğum anda tekmeliyo çok ilginç.
Canım benimkinin ded ekalbinin ritmisinde sorun vardı ama renkli ultraosn sorun olamdığı çıktı ortaya doktorum da rahatlatmsıtı %90 iyi çıkar diye ilk bunu bana dediğinde dua edecem senin için her iyi çıkacak inşşallah
Cnm ikinci dogumum ve ilki normaldi... plesanta rahim agzini tamamen kapadigi icin mesane veya rahme kaynama olup olmadigini kesin anlamak amaciyla 32 de mr cekilecek...
Cnm bundan anladigim olay ne biliyon mu?
Tip ilerledikce insanlarin herseyi kurcalamasi artiyor belki zamanin gerekliligi... fayda oldugu kadar da zarar olabiliyor... rahmetli babama devlette girtlak kanserisin hemen yatis yapiyoruz bogazina delik accaz dediler kacti hastaneden eve geldi... 10 gun agzini acmadi zorla konusturduk ozele goturduk amca biseyin yok sesin ne zaman kisilir o zaman gel bakariz dediler... canim babam bulbül gibi oldu rahatladı adam...
Diyecegim tek drla kalmamak...
ALLAHA sukur imkanlarimiz var bir suru hastane var ...
Iki yerde takip dusunuyorum... ozelime gidermiyim bilmiyorum artik ama profa devam insaallah birde baska bir yerde takip
ALLAH razi olsun cnm... o kadar guzel anlatmissin ki... aynen oyle...
Gaybi bilmediğimiz icin tepki veriyoruz...
Kadere yazilan karsimiza ciktiginda verdigimiz tepki kaza oluyor iste...
Bu benim basima niye geldi isyana , elhamdulillah ise rahmete goturuyor...
Bazen burnumuz surte surte Cenabi hak bize bizim icin daha iyi olani verdiginde bu sefer bunla daha mutlu olup sukur ve tovbe secdelerine kapaniyoruz...
Rabbim cumlemize imtihanlarimizda yardim etsin...
Bu yorumunda bana bi nimetti ALLAH razi olsunelhamdulillah
Aaaaaaa 19. Haftada cinsiyetmi değiştirdi:)) benimkide oyle bisey olmasin anam:)bizim miniğin cinsiyetine 19.haftaya kadar kız dennmişti canım bende bade ismini çok seviyorum oyüzden kızımın ismini bade koycaktık ama erkek olduğunu öğrendik yakın zamanda:)benim profil ismimde bade kaldı buyüzden:)çok güzel bi isim ben koyamadım siz koyun kızınıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?