2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar kontrolden geldim. kızımın boyu 28 cm, kilosu 520 g olmuş her şey normal. böbrek, mide ve kalbine baktı. kalbinin odacıklarını bile gördüm, harikaydı eşin yeri de normalmiş. rahim ağzına, bebekle ilgili teknik konulara da baktı. resizlerimiz az oldu yalnı bu sefer. elimdekiler bunlar

Anamm gozleri mi acik onunnn:) masallahhh
canım artık her şeyi oluşmuş. gözleri, ağzı, burnu... ağzını açıyordu minişim.doktor amcası. minicik bir burnu var dedi eli yüzünde, sürekli sırtını dönüyor. dileyen herkes tatsın bu duyguyu inşallah...

teşekkürler teyzesi :) canım senin adın mı bade yoksa bade ismini mi düşünüyorsun? biz daha karar veremedik ama eşimle bade diye sesleniyoruz kızımıza
bizim miniğin cinsiyetine 19.haftaya kadar kız dennmişti canım bende bade ismini çok seviyorum oyüzden kızımın ismini bade koycaktık ama erkek olduğunu öğrendik yakın zamanda:)benim profil ismimde bade kaldı buyüzden:)çok güzel bi isim ben koyamadım siz koyun kızınıza:)

ne güzel benim oğlumda tekme atıyo tam elimi koyuyorum ama duruyo:)babasınada aynısını yapıyo biz yaşayamadık henüz :)
Benimki elimden rahatsız mı oluyo yoksa hoşuna mı gidiyo anlamadım. Elimi koyduğum anda tekmeliyo çok ilginç.

Herkese selam :)
Ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık bugün
Doya doya izledim kuzumu 35 dk.boyunca
Cok sükür hersey yolunda, bi sıkıntı yok, heryerine tek tek baktı
Plesanta konumu, bebegin suyu, servisk uzunlugu falan iyiymis

Ben igne kullanıyorum diye rahme giden sag ve sol damarlardaki kan akısına, plesantadan bebege giden kan akısına falan baktı cok sükür cok iyi dedi.

Cok güzel resimlerimiz oldu simdi bakmaya doyamıyorum :)

Allah razı olsun canım benim..

ayy hepimizden razı olsun Rabbim...insan bu bakış acısını benimseyince sorunlar küçülüyor sanki...hayırlar hep bizimle olsun inşallah:)

Aaaaaaa 19. Haftada cinsiyetmi değiştirdi:)) benimkide oyle bisey olmasin anam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…