- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.281
evet canım doktorum cinsiyet söyleme yanlısı diildi ben ısrar edince baktı kız dedi ama ben 20 haftadan önce kimseye söylemem dedi. sonra 19 da %100 erkek dedi :) olmaz heralde seninAaaaaaa 19. Haftada cinsiyetmi değiştirdi:)) benimkide oyle bisey olmasin anam:)
Gunaydin canimm:))Günün ilk Günaydıni bizden olsun
günaydın canım. haftan ilerlemiş senin. en son ne zaman doktor erkek demişti. pipisini gördüyseniz erkektir canımgunaydin kizlar ayy bu aralar herkes yorum yapmaya basladi konu komsu es dost akraba herkes bakiyo karnim yok kalcam cokbasenlerim kilo aldi galiba kesin kiz beebis diyorlar dr da israrla erkek diyo sonradan degisir mi sizce yanlis goruyo olabilir mi. hazirliklar erkek gidiyo cunku
Aynen cnm insallah o gunler hemen gelir hayirlisi ile :))Evet canim hemen geciyor zaman bana randevu verdiginde 5 hafta vardi en son da bebegimi 25aralik gormusdum cildirmistim ya cok var diye ama gecti cok sukur zamn insallah kucagimiza aldigimiz gun de gelir
Cok saol cnm amin insallah Allah razi olsun :)))))E Esra_Babies oy ben opem opem o tatli surati...
Masaallah ALLAH bagislasin annesi...
Pozlarini yesinler onun
Saol cnm :))) Sor bakalim belki vardir renklisi :))))ay canım maşallah ne kadar net. Bizimkine de 4 boyutlu dediler ama renkli deil,hep siyah beyaz verdiler. Aslında duvarda aynı bu şekîl pozlar var ama 8 ay civarı o şekilde bakcaz dedi, bak imrendim şimdi bende istiyorum :)
Cok sukur canim sevindim bebisin iyi olmasina rabbim hicbirimize sikinti dert vermesin :)))Kızlar bgn doktora gittik, 20+2 deyiz, boyu 25 cm, 395 gr dedi, normalmiş şükür.. Herşeyini tek tek inceledi, bi problem görünmüyo dedi. Beynindeki kist de yok olmuş, tekrar ayrıntılıya girmicem beni tatmin etti şükür
Cok saol canimmm :))))maşallah canım oğluşuna
Oyy masallah kizina yerim onu ben :)))kızlar kontrolden geldim. kızımın boyu 28 cm, kilosu 520 g olmuşher şey normal. böbrek, mide ve kalbine baktı. kalbinin odacıklarını bile gördüm, harikaydı eşin yeri de normalmiş. rahim ağzına, bebekle ilgili teknik konulara da baktı. resizlerimiz az oldu yalnı bu sefer. elimdekiler bunlar
Eki Görüntüle 1405348 Eki Görüntüle 1405349 Eki Görüntüle 1405351
Cok guzel canimmm gule gule giysin bebis dogustan fb li olcak sanirim bnm oglum gibi :)))) ne kdra aldin canim bizde bu sekilde alicaz :)))bugün oğlumun hastane çıkışını aldık.tabi babası daha çok mutlu oldu:) inşallah hayırlısıyla bebeğimize giydirmek nasip olur
teşekkürler canım.feneriumdan aldık 79 tlye.doğuştan fenerli olcak teyzesiCok sukur canim sevindim bebisin iyi olmasina rabbim hicbirimize sikinti dert vermesin :)))
Cok saol canimmm :))))
Oyy masallah kizina yerim onu ben :)))
Cok guzel canimmm gule gule giysin bebis dogustan fb li olcak sanirim bnm oglum gibi :)))) ne kdra aldin canim bizde bu sekilde alicaz :)))
Cnm bende öyle birşey duymuştum ama bizim oğlanı hep sağda hissediyorum dr ultrasonda baktığında göbek deliğimin hemen sağından bakıyoİyigeceler kızlar ben bişey duydum ama doğrumu bilmiyorum kızlar sağda erkekler solda olurmuş benim ki sağda cinsiyetide kız sizlerin nasıl:)
en son bir bucuk hafta once gutmistim canim 3 ayliktan beri hep erkek dedi pipi de gosterdi nohut gibi birseygünaydın canım. haftan ilerlemiş senin. en son ne zaman doktor erkek demişti. pipisini gördüyseniz erkektir canım
Bende de oyle canim artik buyudu harektleri de artti sagda solda hep bi dolasmalar tekmeler demin kasigima bi tekme atti canimi yakti sipamKızlar Benimde oğlum olacak inşallah.. Tekmeleri çok kuvvetli atmaya başladı..Pek de hareketli :) Sizde de öyle mi acaba
Bende de oyle canim artik buyudu harektleri de artti sagda solda hep bi dolasmalar tekmeler demin kasigima bi tekme atti canimi yakti sipambi bakiyosun karimin sag tarafi sisti bi bakiyorum sol sisti kafasinimi yasliyor ayaginimi napiyor bilmiyorum
Evet 9. ayda nasil olur acabaŞimdi böyle vuruyorsa 9. ayda nasıl olur acabaa :))) Geçen gün fazla hissedemedim hareketlerini diye mahvoldum gerçi.. Annelik çok zormuş. İnsanın aklı çıkıyor bişey olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?