- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.221
Maşallah ne kadar net çıkmış cnm çok tatlı kime benzediğini bile anlayabilirsiniz :)Gunaydin annisslerr
Biz hastanedeyiz seker yuklememizi yaptiriyoruz ac karna kan verdim glikozumu ictim simdi 1 saat sonra bu sekilde tekrar kan alacaklar.
Masallah Bebegimin herseyi guzel cikti 23+5 deyiz kilomuz 585 gr boyumuz 28cm, suyumuzda iyimis doktorumuz cok guzel herseyi normal dedi.
Plasenta durumuna bakabilirsiniz dedim ben sen her geldiginde bakiyorum zaten herseyini inceliyorum normal suanda gayet iyi dedi. Ohh icim rahatladibirde bebisimin bi kac resmini yukledim teyzeleri elleri cenesinin altina koydu poz verdi bize oglusumuz Eki Görüntüle 1404686 Eki Görüntüle 1404688
Hee valla dogru diyorsun...
Ilk gebeligimde 6. Ayda benim zorlamamla usgye gondermisti drum...
Hicbir korku endise yoktu...
Kurcaladikca neler cikiyor...
Yok toxoplazma yok plesanta yok bilmemne...
Rabbim beterinden korusun...
Amin
Gunaydin annisslerr
Biz hastanedeyiz seker yuklememizi yaptiriyoruz ac karna kan verdim glikozumu ictim simdi 1 saat sonra bu sekilde tekrar kan alacaklar.
Masallah Bebegimin herseyi guzel cikti 23+5 deyiz kilomuz 585 gr boyumuz 28cm, suyumuzda iyimis doktorumuz cok guzel herseyi normal dedi.
Plasenta durumuna bakabilirsiniz dedim ben sen her geldiginde bakiyorum zaten herseyini inceliyorum normal suanda gayet iyi dedi. Ohh icim rahatladibirde bebisimin bi kac resmini yukledim teyzeleri elleri cenesinin altina koydu poz verdi bize oglusumuz Eki Görüntüle 1404686 Eki Görüntüle 1404688
Masallah canim allah yavrunuzu size bagislasin:)Gunaydin annisslerr
Ay cok tatli ya masallahGunaydin annisslerr
GunaydinnnnnGunaydin annisslerr
agrıda yokkı cnım sadece kasıp bırakıyor ama hayrlısı bkalımCanım ben kabız olduğumda rahmimde ve makatımda o dediğin şey oluyor. Magnezyumu içmiyordum sma artık içiyorum vr çok düzene girdi çok rahatladı. Oradaki ağrılarım resmen bitti.
belkıde cnım rahıme tekme atıyordurcok guzel tarif etmissin ayni seyi 3-4 kez ben de yasadim ama tarif edemiyordum.belkide o anlik bebegin pozisyonunda n kaynaklaniyordur
yanlız degılım demekkı cnım doktora bı sorayım cuma gunuBendede var cnm bende cok merak ediom
Canım benimkinin ded ekalbinin ritmisinde sorun vardı ama renkli ultraosn sorun olamdığı çıktı ortaya doktorum da rahatlatmsıtı %90 iyi çıkar diye ilk bunu bana dediğinde dua edecem senin için her iyi çıkacak inşşallahbenimde bebişin kalbiyle ilgili bir sıkıntıda şüpheleniyordu doktorum..ayrıntılıya gittik herşey normal dedi..doktor hala rahat değil..pazartesi tok gel bi daha bakıcam dedi...cok gidiyorum doktora..ve surekli birşey cıkıyor..Allah a emanet olsun kuzular...yaşanması gerekiyormuş..sabrın olaylar karsısında gösterilen 'ilk'tepki oldugunu öğrendiğimden beri kötü birşey duydugum an hayıflanmamaya calısıyorum ve vardır bir hayır diyorum..vardır bir hayır canım..dualarla geçecek zaman..Rabbim sesimizi duymak istiyor:)
Insallah canim cok saol :))))maşallah canım oğluşuna çok tatlı yaaa inşallah sorunsuz bunuda atlatırsın...
Saol canim :) babasina benzettik doktor hanimda ole soyledi kimin bebegine baksam babaya benzio daha hic anneye benzeyene rastlamadim dedi :)))Maşallah ne kadar net çıkmış cnm çok tatlı kime benzediğini bile anlayabilirsiniz :)
Saol canim evet cok sukur :)) yok canim ayrintili ultrasonu onceden yaptirmistik bu bnm gittigim hastanenin cihazinin ozelligi her gittigimizde 4 boyutlu renkli ultrasonla bakiyor :)))günaydın, gözün aydın herşey yolundaymış çok şükür. bu resimler ayrıntılı ultrason ile mi alındı?
Amin insallah canim cok sagol cumlemize insallah :)))Masallah canim allah yavrunuzu size bagislasin:)
Cok saol canim walla zaman ole cabuk geciyorki anlamiyoruz bnm onceki kontrolumde 24.haftada geliceksin dediginde 1 ay vardi nasil gecicek zaman diyodum geldi gecti bile simdi 7.ayda gidicem daha cok var diyorum ama bi bakicam zaman yine gelmis hemencecik :)))Ay cok tatli ya masallahher seyin iyi olmasina sevindim,benim de bebisimi gormeme 5 gun kaldi insallah cook ozledim
Saol canimm :))) oo masallah seninkiler ikizmiydii ayy cok severim ikiz bebekleri seninkilerede masallah atabilirsen resimlerini bekliyorum p.tesi :))))Gunaydinnnnn
Oy maşallah maşallah...bende özledim kuzularimi..pazaartesini iple cekiyorum..
canım aynısı mı bilmiyorum ama bende de vardı. sanki gıdıklıyor gibi hafiften bebek dokunuyor gibi oluyordu bende.kızlar merhaba ne zamandır yazamıyorum sıze bısey danısıcam benım 3 gundur rahımmı vajına agzındamı bılemedım bole bı kasılma gıbı bısey var sankı hava cıkıyor gıbı sankı cocuk karnıma dıılde oraya tekme atıyor gıbı anlayamadım bı turlu sızdede buna benzer bısey varmı ? akıntım kanamam agrım yok ama sasırdım kaldım anlamda veremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?