2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar günaydın
dün taşınacağımız evin bir kaç eksiği var onlar için gittik. eve yakın civil vardı. indirim vardı. yelek, şapka, çorap tarzında eksiklerini aldım. bakabilirseniz bakın.

baldamlam canım ben detaylı için üniversiteden randevu aldım. 1 hafta sonraya randevu verdiler. eğer eray beye gitmediysen bak istersen. ücretsiz dedi oradaki kız, şaşırdım. sende bak istersen.
bugün bebişkoyu görmeye gidiyoruz devlet hastanesinde detaylı bakmıyor
lar maaelesef. özelde uzun uzun izleriz artık...

Gunaydin annisslerr
Biz hastanedeyiz seker yuklememizi yaptiriyoruz ac karna kan verdim glikozumu ictim simdi 1 saat sonra bu sekilde tekrar kan alacaklar.

Masallah Bebegimin herseyi guzel cikti 23+5 deyiz kilomuz 585 gr boyumuz 28cm, suyumuzda iyimis doktorumuz cok guzel herseyi normal dedi.
Plasenta durumuna bakabilirsiniz dedim ben sen her geldiginde bakiyorum zaten herseyini inceliyorum normal suanda gayet iyi dedi. Ohh icim rahatladi birde bebisimin bi kac resmini yukledim teyzeleri elleri cenesinin altina koydu poz verdi bize oglusumuz

maşallah canım oğluşuna çok tatlı yaaa inşallah sorunsuz bunuda atlatırsın...

Maşallah ne kadar net çıkmış cnm çok tatlı kime benzediğini bile anlayabilirsiniz :)

Hee valla dogru diyorsun...
Ilk gebeligimde 6. Ayda benim zorlamamla usgye gondermisti drum...
Hicbir korku endise yoktu...
Kurcaladikca neler cikiyor...
Yok toxoplazma yok plesanta yok bilmemne...
Rabbim beterinden korusun...
Amin

benimde bebişin kalbiyle ilgili bir sıkıntıda şüpheleniyordu doktorum..ayrıntılıya gittik herşey normal dedi..doktor hala rahat değil..pazartesi tok gel bi daha bakıcam dedi...cok gidiyorum doktora..ve surekli birşey cıkıyor..Allah a emanet olsun kuzular...yaşanması gerekiyormuş..sabrın olaylar karsısında gösterilen 'ilk'tepki oldugunu öğrendiğimden beri kötü birşey duydugum an hayıflanmamaya calısıyorum ve vardır bir hayır diyorum..vardır bir hayır canım..dualarla geçecek zaman..Rabbim sesimizi duymak istiyor:)

günaydın, gözün aydın herşey yolundaymış çok şükür. bu resimler ayrıntılı ultrason ile mi alındı?

Masallah canim allah yavrunuzu size bagislasin:)

Ay cok tatli ya masallah her seyin iyi olmasina sevindim,benim de bebisimi gormeme 5 gun kaldi insallahcook ozledim

Gunaydinnnnn
Oy maşallah maşallah...bende özledim kuzularimi..pazaartesini iple cekiyorum..

Canım ben kabız olduğumda rahmimde ve makatımda o dediğin şey oluyor. Magnezyumu içmiyordum sma artık içiyorum vr çok düzene girdi çok rahatladı. Oradaki ağrılarım resmen bitti.
agrıda yokkı cnım sadece kasıp bırakıyor ama hayrlısı bkalım

Canım benimkinin ded ekalbinin ritmisinde sorun vardı ama renkli ultraosn sorun olamdığı çıktı ortaya doktorum da rahatlatmsıtı %90 iyi çıkar diye ilk bunu bana dediğinde dua edecem senin için her iyi çıkacak inşşallah

maşallah canım oğluşuna çok tatlı yaaa inşallah sorunsuz bunuda atlatırsın...
Insallah canim cok saol :))))
Maşallah ne kadar net çıkmış cnm çok tatlı kime benzediğini bile anlayabilirsiniz :)
Saol canim :) babasina benzettik doktor hanimda ole soyledi kimin bebegine baksam babaya benzio daha hic anneye benzeyene rastlamadim dedi :)))
günaydın, gözün aydın herşey yolundaymış çok şükür. bu resimler ayrıntılı ultrason ile mi alındı?
Saol canim evet cok sukur :)) yok canim ayrintili ultrasonu onceden yaptirmistik bu bnm gittigim hastanenin cihazinin ozelligi her gittigimizde 4 boyutlu renkli ultrasonla bakiyor :)))
Masallah canim allah yavrunuzu size bagislasin:)
Amin insallah canim cok sagol cumlemize insallah :)))
Ay cok tatli ya masallah her seyin iyi olmasina sevindim,benim de bebisimi gormeme 5 gun kaldi insallahcook ozledim
Cok saol canim walla zaman ole cabuk geciyorki anlamiyoruz bnm onceki kontrolumde 24.haftada geliceksin dediginde 1 ay vardi nasil gecicek zaman diyodum geldi gecti bile simdi 7.ayda gidicem daha cok var diyorum ama bi bakicam zaman yine gelmis hemencecik :)))
Gunaydinnnnn
Oy maşallah maşallah...bende özledim kuzularimi..pazaartesini iple cekiyorum..
Saol canimm :))) oo masallah seninkiler ikizmiydii ayy cok severim ikiz bebekleri seninkilerede masallah atabilirsen resimlerini bekliyorum p.tesi :))))

canım aynısı mı bilmiyorum ama bende de vardı. sanki gıdıklıyor gibi hafiften bebek dokunuyor gibi oluyordu bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…