2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Evet canim hemen geciyor zaman bana randevu verdiginde 5 hafta vardi en son da bebegimi 25aralik gormusdum cildirmistim ya cok var diye ama gecti cok sukur zamn insallah kucagimiza aldigimiz gun de gelir

cnm senin ilk dogumunmu ben univrrdite hastanesine gidiorum hic ole mrdan felan bahsetmedi
Cnm ikinci dogumum ve ilki normaldi... plesanta rahim agzini tamamen kapadigi icin mesane veya rahme kaynama olup olmadigini kesin anlamak amaciyla 32 de mr cekilecek...

canım sorunlarını halletmen çok güzel. inşallah aklı başına gelmiştir ve bir daha bu tarz muamele yapmaz. peki sen tam olarak güvenebilecek misin doktoruna?
Cnm bundan anladigim olay ne biliyon mu?
Tip ilerledikce insanlarin herseyi kurcalamasi artiyor belki zamanin gerekliligi... fayda oldugu kadar da zarar olabiliyor... rahmetli babama devlette girtlak kanserisin hemen yatis yapiyoruz bogazina delik accaz dediler kacti hastaneden eve geldi... 10 gun agzini acmadi zorla konusturduk ozele goturduk amca biseyin yok sesin ne zaman kisilir o zaman gel bakariz dediler... canim babam bulbül gibi oldu rahatladı adam...
Diyecegim tek drla kalmamak...
ALLAHA sukur imkanlarimiz var bir suru hastane var ...
Iki yerde takip dusunuyorum... ozelime gidermiyim bilmiyorum artik ama profa devam insaallah birde baska bir yerde takip

ALLAH razi olsun cnm... o kadar guzel anlatmissin ki... aynen oyle...
Gaybi bilmediğimiz icin tepki veriyoruz...
Kadere yazilan karsimiza ciktiginda verdigimiz tepki kaza oluyor iste...
Bu benim basima niye geldi isyana , elhamdulillah ise rahmete goturuyor...
Bazen burnumuz surte surte Cenabi hak bize bizim icin daha iyi olani verdiginde bu sefer bunla daha mutlu olup sukur ve tovbe secdelerine kapaniyoruz...
Rabbim cumlemize imtihanlarimizda yardim etsin...
Bu yorumunda bana bi nimetti ALLAH razi olsun elhamdulillah

ay canım maşallah ne kadar net. Bizimkine de 4 boyutlu dediler ama renkli deil,hep siyah beyaz verdiler. Aslında duvarda aynı bu şekîl pozlar var ama 8 ay civarı o şekilde bakcaz dedi, bak imrendim şimdi bende istiyorum :)

Topigimizin tatli annesi...
C vitaminine yuklen olur mu?
Portakal kivi...
Parol iciyorum ben boyle durularda baya iyi geliyor
Canim benim :)
bitki cayi portakal falan tuketiyorum elimden geldigince :) ilac icmek istemiyorum daaa o yuzden :) insallah hasta olmadan atlatirim :)

Evet TE="Badee88, post: 39279448, member: 654557"]canım ben dün aldım e-bebekten medisana markasının temassız olanını aldım 80tl gibi bişeydi fiyatı.cevremdeki arkadaşlarımda kullanıyo çok memnunlar oda socaklığını ve banya suyunun sıcaklığını ölçüyo aynı zamanda.kulak ve alın çok farketmiyo diye duymuştum.temasssız olması bebeğin rahatsız olmaması açısından çok önemli geldi bana.umarım yardımcı olabilmişimdir:)[/QUOTE]
Kullanan birilerinden tavsiye almak daha iyi oluyor tabi. Medisanayı ben de gördüm orda gene bakayım canım Teşekkürler

Oyyyy maşallah canım bebişine. İnşallah benim oğluşumun da bağırsağındaki parlaklık kaybolur, darısı bizim başımıza.

maşallah canım oğluşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…