- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.241
Bana sanki rahim agzina dogru tekmeliyor hissi uyandirdiburcu0303agzina d: 39296156 .!.:belkıde cnım rahıme tekme atıyordur
Insallah canim cok saol :))))
Saol canim :) babasina benzettik doktor hanimda ole soyledi kimin bebegine baksam babaya benzio daha hic anneye benzeyene rastlamadim dedi :)))
Saol canim evet cok sukur :)) yok canim ayrintili ultrasonu onceden yaptirmistik bu bnm gittigim hastanenin cihazinin ozelligi her gittigimizde 4 boyutlu renkli ultrasonla bakiyor :)))
Amin insallah canim cok sagol cumlemize insallah :)))
Cok saol canim walla zaman ole cabuk geciyorki anlamiyoruz bnm onceki kontrolumde 24.haftada geliceksin dediginde 1 ay vardi nasil gecicek zaman diyodum geldi gecti bile simdi 7.ayda gidicem daha cok var diyorum ama bi bakicam zaman yine gelmis hemencecik :)))
Saol canimm :))) oo masallah seninkiler ikizmiydii ayy cok severim ikiz bebekleri seninkilerede masallah atabilirsen resimlerini bekliyorum p.tesi :))))
Cnm ikinci dogumum ve ilki normaldi... plesanta rahim agzini tamamen kapadigi icin mesane veya rahme kaynama olup olmadigini kesin anlamak amaciyla 32 de mr cekilecek...cnm senin ilk dogumunmu ben univrrdite hastanesine gidiorum hic ole mrdan felan bahsetmedi
Cnm bundan anladigim olay ne biliyon mu?canım sorunlarını halletmen çok güzel. inşallah aklı başına gelmiştir ve bir daha bu tarz muamele yapmaz. peki sen tam olarak güvenebilecek misin doktoruna?
ALLAH razi olsun cnm... o kadar guzel anlatmissin ki... aynen oyle...benimde bebişin kalbiyle ilgili bir sıkıntıda şüpheleniyordu doktorum..ayrıntılıya gittik herşey normal dedi..doktor hala rahat değil..pazartesi tok gel bi daha bakıcam dedi...cok gidiyorum doktora..ve surekli birşey cıkıyor..Allah a emanet olsun kuzular...yaşanması gerekiyormuş..sabrın olaylar karsısında gösterilen 'ilk'tepki oldugunu öğrendiğimden beri kötü birşey duydugum an hayıflanmamaya calısıyorum ve vardır bir hayır diyorum..vardır bir hayır canım..dualarla geçecek zaman..Rabbim sesimizi duymak istiyor:)
ay canım maşallah ne kadar net. Bizimkine de 4 boyutlu dediler ama renkli deil,hep siyah beyaz verdiler. Aslında duvarda aynı bu şekîl pozlar var ama 8 ay civarı o şekilde bakcaz dedi, bak imrendim şimdi bende istiyorum :)Gunaydin annisslerr
Biz hastanedeyiz seker yuklememizi yaptiriyoruz ac karna kan verdim glikozumu ictim simdi 1 saat sonra bu sekilde tekrar kan alacaklar.
Masallah Bebegimin herseyi guzel cikti 23+5 deyiz kilomuz 585 gr boyumuz 28cm, suyumuzda iyimis doktorumuz cok guzel herseyi normal dedi.
Plasenta durumuna bakabilirsiniz dedim ben sen her geldiginde bakiyorum zaten herseyini inceliyorum normal suanda gayet iyi dedi. Ohh icim rahatladibirde bebisimin bi kac resmini yukledim teyzeleri elleri cenesinin altina koydu poz verdi bize oglusumuz Eki Görüntüle 1404686 Eki Görüntüle 1404688
Topigimizin tatli annesi...Kızlar nasıl halsiz hissediyorum boğazımda da hafif yanma var hasta olucam yine kesin uff
tam olarak emin deyilim ama planlı bi sezeryan sa iki hafta önceden yapılabiliyomuş eyer bi sorun yoksa tabiCanim sezeryan tam iki hafta önce mi yapiliyor?
Canim benim :)Topigimizin tatli annesi...
C vitaminine yuklen olur mu?
Portakal kivi...
Parol iciyorum ben boyle durularda baya iyi geliyor
Kolay gelsin canım cok yorma kendini..Az once esim aradi. Aksam misafir gelecekmis. Ev temizligi ikramliklari hazirlamak gerek simdk... ama ama ben ogle uykusu yapacaktim
Oyyyy maşallah canım bebişine. İnşallah benim oğluşumun da bağırsağındaki parlaklık kaybolur, darısı bizim başımıza.Kızlar bgn doktora gittik, 20+2 deyiz, boyu 25 cm, 395 gr dedi, normalmiş şükür.. Herşeyini tek tek inceledi, bi problem görünmüyo dedi. Beynindeki kist de yok olmuş, tekrar ayrıntılıya girmicem beni tatmin etti şükür
canım aynısı mı bilmiyorum ama bende de vardı. sanki gıdıklıyor gibi hafiften bebek dokunuyor gibi oluyordu bende.
bnde anlamadım cnım sorucam bkalım cuma gunuBana sanki rahim agzina dogru tekmeliyor hissi uyandirdi
Sorunca bizede haber ver cnm valla gebelikle ilgili ne kadar soryn varsa yasiyorum hergun ariyorym nerdeyse doktoru utaniyorum artik bunuda sormaya bikti adam bendenyanlız degılım demekkı cnım doktora bı sorayım cuma gunu
maşallah canım oğluşunaGunaydin annisslerr
Biz hastanedeyiz seker yuklememizi yaptiriyoruz ac karna kan verdim glikozumu ictim simdi 1 saat sonra bu sekilde tekrar kan alacaklar.
Masallah Bebegimin herseyi guzel cikti 23+5 deyiz kilomuz 585 gr boyumuz 28cm, suyumuzda iyimis doktorumuz cok guzel herseyi normal dedi.
Plasenta durumuna bakabilirsiniz dedim ben sen her geldiginde bakiyorum zaten herseyini inceliyorum normal suanda gayet iyi dedi. Ohh icim rahatladibirde bebisimin bi kac resmini yukledim teyzeleri elleri cenesinin altina koydu poz verdi bize oglusumuz Eki Görüntüle 1404686 Eki Görüntüle 1404688
inşallah tez zamanda kaybolur canım benimOyyyy maşallah canım bebişine. İnşallah benim oğluşumun da bağırsağındaki parlaklık kaybolur, darısı bizim başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?