2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar burda 21. Haftada baştan popoya 25 cm yazıyo, bize de doktor 25 cm dedi ama baştan popoya deil galiba tüm boy, çünkü burda 13-14 yazarken bizimki 17 idi, acaba yavaşladı mı ki?? Okadar da nesquikli süt içiyorum. Sizinki nasıldı 21. Haftada? Aklıma takıldı

canım aynen benimde öyle baya hareketlendi son günlerde ama göbeğimin baya bi altına vuruyor göbek yada göbek üstüne hiç vurmadı.doktoruma da hiç sormadım bak merak ettim bende.benimde randevum cuma gününe

Kizlar bu aylarda oralara vurmasi normalmis gun gectikce cikicak yukariya

Ben eşimin girmesini değil de annemin girmesini istiyorum. bebeklerin karısması en büyük korkum çünkü bebişime biri sahip cıksın

Ballı ıhlamur ic canm bnde daha yeni atlattim boğazını yumuşatır. Birde bol c vitamini al.ilikli kemik suyuna corba yap.vitaminli beslenmeye calis.cok gecmis olsun

Geçmiş olsun canim istirahat et bol bol sıvı al vitamin al
sagolun kizlar dediklerinizi ypiyorum biraz hafifledi

canım benimde 28 cm 22. hafta da. doktorun verdiği ultrason fotoğğraflarından birinde veriler yer alıyor. ona baktığımda boyu 5 gün önde gözküyor. gelişimi iki gün önde zaten. bence normal üzülme...

canım ben ilk 18. hafta da hissettim ve göbek deliğimin biraz altındaydı. seninki normaldir bence canım. arkadaşımda aynen senin dediklerini diyordu senin haftanda. zamanla yukarı çıkıyor kuzucuklar

kızlar bugün tatilin son günü. maalesef 1 aylık yoğun bir döneme giriyorum kar tatili yapmıştık 4 gün. şimdi 1 ay boyunca cumartesileri ders işlenecek. pazar günde özel derslerim... off off

Canim benim 20 haftada 21 di benimki küçük asil ama dr her sey normal dedigine gore sorun yoktur canim mrk etme

Kizlar kilolar ne alemde( 24. Hafta 7 kilo
23.hafta 7 kilo canım

canım aşağıda durması sorun değil, zamanla yukarı çıkacak ama stres yapma, alabiliyorsan randevunu erkene al, daha erken rahatla bence.

ınsallah canım yaa denıyorum hala bebegım cok saglıklı sukur kılosuda onde ama ben cok uzuluyorum ıste

Kizlar siz kendiniz icin yada bebek icin bir seyler dikiyor musunuz bilmiyorum ama bence pinterestte cok guzel fikirler veriyor. Ben bu resimdekinden de dikecegim. Hem ozellikle uzun yolda cantadan esya aramaktansa.. pratik.

Bu hafta da eski pantolonumu hamile versiyonu yapacagim Insallah

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-08-22-48-45.webp
    30 KB · Görüntüleme: 116
Benim"ikincimelegim, post: 39317522, member: 650249"]Canim benim 20 haftada 21 di benimki küçük asil ama dr her sey normal dedigine gore sorun yoktur canim mrk etme[/QUOTE]
Benimde 20.haftada 22 cm idi dr normal dedi.esiminde benimde boylarimiz cok uzun degil belki oda etkiliyor dur

Iyi geceler arkadaşlar Benim sorum şeker yüklemesi hakkında. Yaptıran var mı? Veya doktoru tavsiye etmeyen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…