- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.321
canım aynen benimde öyle baya hareketlendi son günlerde ama göbeğimin baya bi altına vuruyor göbek yada göbek üstüne hiç vurmadı.doktoruma da hiç sormadım bak merak ettim bende.benimde randevum cuma gününeKizlar size bi sorum olucak oncelikle bebegim masallah cok hareketli hatta disardan belli oluyo tekmeleri.videoya cekip anneme bile yolladim tekmesini.ama bi sikinti var bebegim cok assagida vururken resmen cikicakmis gibi hissediyorum.cok assagi assagi vuruyo benim gibi olan varmi aranizda randevum cuma gunu sizce bekliyeyimmi yoksa direk gideyimmi doktora
Kizlar bu aylarda oralara vurmasi normalmis gun gectikce cikicak yukariyacanım aynen benimde öyle baya hareketlendi son günlerde ama göbeğimin baya bi altına vuruyor göbek yada göbek üstüne hiç vurmadı.doktoruma da hiç sormadım bak merak ettim bende.benimde randevum cuma gününe
Ben eşimin girmesini değil de annemin girmesini istiyorum. bebeklerin karısması en büyük korkum çünkü bebişime biri sahip cıksın
Ballı ıhlamur ic canm bnde daha yeni atlattim boğazını yumuşatır. Birde bol c vitamini al.ilikli kemik suyuna corba yap.vitaminli beslenmeye calis.cok gecmis olsun
sagolun kizlar dediklerinizi ypiyorum biraz hafiflediGeçmiş olsun canim istirahat et bol bol sıvı al vitamin al
canım benimde 28 cm 22. hafta da. doktorun verdiği ultrason fotoğğraflarından birinde veriler yer alıyor. ona baktığımda boyu 5 gün önde gözküyor. gelişimi iki gün önde zaten. bence normal üzülme...Kızlar burda 21. Haftada baştan popoya 25 cm yazıyo, bize de doktor 25 cm dedi ama baştan popoya deil galiba tüm boy, çünkü burda 13-14 yazarken bizimki 17 idi, acaba yavaşladı mı ki?? Okadar da nesquikli süt içiyorum. Sizinki nasıldı 21. Haftada? Aklıma takıldı
canım ben ilk 18. hafta da hissettim ve göbek deliğimin biraz altındaydı. seninki normaldir bence canım. arkadaşımda aynen senin dediklerini diyordu senin haftanda. zamanla yukarı çıkıyor kuzucuklarKizlar size bi sorum olucak oncelikle bebegim masallah cok hareketli hatta disardan belli oluyo tekmeleri.videoya cekip anneme bile yolladim tekmesini.ama bi sikinti var bebegim cok assagida vururken resmen cikicakmis gibi hissediyorum.cok assagi assagi vuruyo benim gibi olan varmi aranizda randevum cuma gunu sizce bekliyeyimmi yoksa direk gideyimmi doktora
canım çok geçmiş olsun. cvitamini ve ıhlamur iyi gelir ve tabi ki dinlenmekkizlar herkese iyi haftasonlari. ben çok fena grip oldum. faranhitim var hemen bogazima indi. ilaç kullanmiyorum var mi önerisi olan
Canim benim 20 haftada 21 di benimki küçük asil ama dr her sey normal dedigine gore sorun yoktur canim mrk etmeKızlar burda 21. Haftada baştan popoya 25 cm yazıyo, bize de doktor 25 cm dedi ama baştan popoya deil galiba tüm boy, çünkü burda 13-14 yazarken bizimki 17 idi, acaba yavaşladı mı ki?? Okadar da nesquikli süt içiyorum. Sizinki nasıldı 21. Haftada? Aklıma takıldı
23.hafta 7 kilo canımKizlar kilolar ne alemde( 24. Hafta 7 kilo
canım aşağıda durması sorun değil, zamanla yukarı çıkacak ama stres yapma, alabiliyorsan randevunu erkene al, daha erken rahatla bence.Kizlar size bi sorum olucak oncelikle bebegim masallah cok hareketli hatta disardan belli oluyo tekmeleri.videoya cekip anneme bile tekmesini.ama bi sikinti var bebegim cok assagida vururken resmen cikicakmis gibi hissediyorum.cok assagi assagi vuruyo benim gibi olan varmi aranizda randevum cuma gunu sizce bekliyeyimmi yoksa direk gideyimmi doktora
Offf ya sorma yarin tekrar is basikızlar bugün tatilin son günü. maalesef 1 aylık yoğun bir döneme giriyorumkar tatili yapmıştık 4 gün. şimdi 1 ay boyunca cumartesileri ders işlenecek. pazar günde özel derslerim... off off
ınsallah canım yaa denıyorum hala bebegım cok saglıklı sukur kılosuda onde ama ben cok uzuluyorum ıstecanım ben ilk hamileliğimde kullanıyordum ama günde en fazla iki tane ama şimdi çocuğum ah dese bile kendimden biliyorum gebelikte bırakmak çok zor gebelik düşünülmeden bırakılmalı bence azalt canım kendini bişeylerle meşgul et ben çok şükür kurtuldum o zehirden darısı başına
inşallah canım endişelenmeye gerek yok öyleyseKizlar bu aylarda oralara vurmasi normalmis gun gectikce cikicak yukariya
canım birde benim 1 ay boyunca tek gün iznim yokOfff ya sorma yarin tekrar is basi
Lale devrimiz bitti yaein tekrar isbasi ve benim dersim 7 de basliyor sabahci oldugum icin 6 da uyanmak düşündükçe stressss:-(canım birde benim 1 ay boyunca tek gün uyanmakokev taşıyacağız. bebek odalarına bakalım diyoruz. düşündükçe strese giriyorum
dogru cikarsa kismet olursa ikinci bebisimi direk teyzelere sorarim neye benziyo diyeAynen koca bir popom oldu doktor ısrarla erkek. Çevre kiz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?