2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

ben daha yaptırmadım her gün tatlı yiyorum çeşit çeşit canım çok çekiyor çunkü. o yüzden korkuyorum yüksek çıkar diye

C
Canim bnm bebisin de fl olcusu. En az 1 hafta geri ben de tedirgin olmustum doktor 1 hafta sorun degil dedi ilk kizimda da 37 hafta 3 gunluk dogun yaptim kafa olcusu 40 haftayi gecmisti genetik yani kafa buyuklugu

ben daha yaptırmadım her gün tatlı yiyorum çeşit çeşit canım çok çekiyor çunkü. o yüzden korkuyorum yüksek çıkar diye
ben de karbonhidrat ağırlıklı yiyordum özellikle 4. aydan sonra başladı. tatlı isteği, ağız kuruluğu ve sık idrara çıkma da oluyordu, o nedenle de zaten karatayı falan dinlemeyip direk yaptırmak istedim.. yemekten hemen sonra tatlı çikoloata ya da bisküvü kaşık kaşık tahin pekmez, muz kivi, vs... biraz dikkat etmek iyi olabilir canım , en azından basit şekerleri azaltabilir, meyvedeki şeker ve kompleks karbonhidrat dediklerine ağırlık verilebilir...

C

Canim bnm bebisin de fl olcusu. En az 1 hafta geri ben de tedirgin olmustum doktor 1 hafta sorun degil dedi ilk kizimda da 37 hafta 3 gunluk dogun yaptim kafa olcusu 40 haftayi gecmisti genetik yani kafa buyuklugu
benim de kafam büyüktür biraz, eşime olan şapkalar bana olmaz mesela :)
tabi oransızlık konusu beni düşündürüyor, flsinin küçük olması falan, iyi besleyemiyormuyum acaba diye düşündüm. teşekkürler canım yorumum içim biraz rahatlıyor paylaşınca.

Aynenn ya daha da izlemem zaten. Ama cok etkileyiciydi 22 haftalik bebek yaaiyor dusunsene mucize gibi biseyy. Tabi yurt dışındaki imkanlarla. Buralarda zorrrr.:) benim bebis de bi öyle bi böyle iste annelik katlaniyoruzzzz okulumu cok özledim helede arkadaslarimiii. Ama malesef doguma kadar böyle raporlu olacagim. Senin asina sevindim evet gercekten calisinca insanin hayati cok düzene giriyorrr. allah bebisleri saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

geçmiş olsun cnm..allah şifa versin bir an önce..

Cnm o ölçümlere çok takılma benim teyzemede çocuğun kafası normalden çok büyük dediler doğana kadar şimdi 3 yaşında gayet normal hiçbir sorun yok bi iki hafta farklar önemsiz oluyo sen içini ferah tut düzenli beslen bebeğini üzme

Canim bendede onceki haftalarda ölçümler bi garip cikmisti. 5 vyada 6 gun fark cikmisti. Simdi gittiğimde gayet dengeliydi bi iki gun fark cikmasida normal..

cnm aynı benı anlatıyosun sanki. ağız kuruluğu bende de var. aynen yemekten sonra evde bir araştırma içine giriyorum tatlı adına ne varsa ahh ahh nolcak halımız :) meyve kesmiyor benı ki.. 6 kılo aldım şimdiye kadar.
benım de şeker yüksek çıkıcakmı acaba ıkı hafta sonra bakılacakmış.

içini ferah tut belki metabolizman kan şekerini tölere edebiliyordur, ama azlatmakta fayda var pancreasımızı zorlamayalım insülin salgılayıp şekeri düşürmek için elinden geleni yapıyor neticede, benim de 25. hafta doldu 57 iken su an 65 im :) hızlı kilo almamaya gayret etmek lazım.

amin inşallah canım. tek dileğim o zaten. sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşmak

ARKADAŞLAR MERHABA
BEN FİRMALARA MAİL YOLLAYIP NUMUNE İSTİYORUM Kİ ÜRÜNLER HAKKINDA FİKRİM OLSUN DİYE ŞİMDİYE KADAR GOON BEBEK BEZİ VE LANSİOH MARKALARI GÖNDERDİ HABERİNİZ OLSUN KIZLAR...

şimdi okuldayım, eve gidince bende bakayım ultrason kağıtlarına. Boyu normale göre çok öndeydi, birden yavaşlayınca üzüldüm halbukîmemlekette doğal süt, yoğurt, yumurta işe beslenmiştim

kızlar bugün tatilin son günü. maalesef 1 aylık yoğun bir döneme giriyorum kar tatili yapmıştık 4 gün. şimdi 1 ay boyunca cumartesileri ders işlenecek. pazar günde özel derslerim... off off
Canım bizde kar tatili yaptık ama telafistenmedi bizden

Canim benim 20 haftada 21 di benimki küçük asil ama dr her sey normal dedigine gore sorun yoktur canim mrk etme
saol Canım, napalım bizîmkiler de doğumdan sonra büyürler artık

Benim"ikincimelegim, post: 39317522, member: 650249"]Canim benim 20 haftada 21 di benimki küçük asil ama dr her sey normal dedigine gore sorun yoktur canim mrk etme
Benimde 20.haftada 22 cm idi dr normal dedi.esiminde benimde boylarimiz cok uzun degil belki oda etkiliyor dur[/QUOTE] bende eşimde uzunuz aslında ama bizimkinin boyu birden yavaşladı, hayırlısı canım ya

inş o da geçer canım, sen kafaya takmamaya çalış. Daha ben şeker ölçümü yaptırmadım bakalım ne çıkacak. Dikkat edersen kontrol altına alınır inş. Bende de tansiyon yükselip duruyo, hiçbişeyi takmamaya çalışıyorum oyüzden

Oooo kızlar maşallah nerdeyse yokluğumda 100 sayfa yazmışsınız :) Umarım herkesler iyidir geçmişi okumaya şu an hiç vaktim yok. Taşınma telaşımız bitti Allaha şükür yerleştik yeni evimize Sağolsun kayınvalidem, annem, ablam, eşim hiçbirşeye elimi sürdürmediler herşeyi onlar yaptı bende elimde süt fincanı onu oraya koyun bunu buraya koyun diye gezindim evin içinde :)))) Kuzucukları mı da en son Çarşamba akşamı gördüm gayet iyiydiler Şimdi Yeni yerde yeni hastane arayışına gireceğiz onuda hafta sonuna kadar çözeriz umarım. Öpüyorum hepinizi kocaman kocaman

bende eşimde uzunuz aslında ama bizimkinin boyu birden yavaşladı, hayırlısı canım ya

inş o da geçer canım, sen kafaya takmamaya çalış. Daha ben şeker ölçümü yaptırmadım bakalım ne çıkacak. Dikkat edersen kontrol altına alınır inş. Bende de tansiyon yükselip duruyo, hiçbişeyi takmamaya çalışıyorum oyüzden[/QUOTE]
canım fl değerine bak. orada şu an kaç hafta kaç günlük çıkıyor. ikinizinde boyu uzun kısa olmaz üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…