- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.361
benim de 50 likten sonra tokluk 176 çıktı, açlık 75 idiben de diğer yuklemeyi bekliyorum bu arada da basit şeker niyetine tüm sevdiğim şeyleri kestim, ama 3 haftada 3 kilo almıştım giidşattan belliydi biraz ..
Canim bnm bebisin de fl olcusu. En az 1 hafta geri ben de tedirgin olmustum doktor 1 hafta sorun degil dedi ilk kizimda da 37 hafta 3 gunluk dogun yaptim kafa olcusu 40 haftayi gecmisti genetik yani kafa buyukluguoh geçmiş olsun canım, biz de çok takmıştık kafamıza. 20 haftada kayboldu o kadar büyük bir rahatlama yaşadık ki, tam artık kafama hiçbirşeyi takmayacağım bundan sonrasını rahat geçirmeye niyet ediyorum derken
bu seferki kontrolde fl uzunluğu 1 hafta geri çıktı, baş çevresi de 1 hafta onde, doktor süt içiyormusun diye sordu, günde 1 bardak içiyorum elimden geldiğince genetik olabilir normal dedi ama aklım takıldı gelişme geriliği olursa diye, siz de benzer durumlar yaşayan var mı acaba, nette de pek birşey bulamadım bu konuda, çoğu takmayın diyor da, işte siz de biliyorsunuz bi şekilde düşünmemeye çalışsam da beni biraz üzüyor, üstüne bi de 50 gr lık yüklemede de şekerim yüksek çıktı haftay bir daha bakılacak su an diyet gidiyorum bu da bir başka düşündürücü durum, bebeğimi etkilerse diye de korkuyorumaranızda diyet yapan var mı benim gibi neler yiyor nelerden uzak duruyorsunuz?
ben de karbonhidrat ağırlıklı yiyordum özellikle 4. aydan sonra başladı. tatlı isteği, ağız kuruluğu ve sık idrara çıkma da oluyordu, o nedenle de zaten karatayı falan dinlemeyip direk yaptırmak istedim.. yemekten hemen sonra tatlı çikoloata ya da bisküvü kaşık kaşık tahin pekmez, muz kivi, vs... biraz dikkat etmek iyi olabilir canım , en azından basit şekerleri azaltabilir, meyvedeki şeker ve kompleks karbonhidrat dediklerine ağırlık verilebilir...ben daha yaptırmadım her gün tatlı yiyorum çeşit çeşit canım çok çekiyor çunkü. o yüzden korkuyorum yüksek çıkar diye
benim de kafam büyüktür biraz, eşime olan şapkalar bana olmaz mesela :)C
Canim bnm bebisin de fl olcusu. En az 1 hafta geri ben de tedirgin olmustum doktor 1 hafta sorun degil dedi ilk kizimda da 37 hafta 3 gunluk dogun yaptim kafa olcusu 40 haftayi gecmisti genetik yani kafa buyuklugu
Aynenn ya daha da izlemem zaten. Ama cok etkileyiciydi 22 haftalik bebek yaaiyor dusunsene mucize gibi biseyy. Tabi yurt dışındaki imkanlarla. Buralarda zorrrr.:) benim bebis de bi öyle bi böyle iste annelik katlaniyoruzzzzcanım al benden de o kadar. okul varken daha bir dikkat ediyordum beslenmeme. okulun açılmasına bu açıdan seviniyorum. cumartesi gittiğimde neyse ki herhangi br gerileme yok. bebişim benden beslenmiş sanırımsenin minik de kapatır canım farkı. 8 gün öne geçmişti birden yanlış hatırlamıyorsam. bu tarz videoları da izleme bence. hamilelik başlangıcında filmlerdeki sahneler bile etkilyordu beni. şimdilik düşünmek istemiyorum
geçmiş olsun cnm..allah şifa versin bir an önce..Günaydın kızlar nasilsiniz. Bugün babam ameliyat oluyor inşallah iyi gecer ben gidemedim uçak yasak mi bilemiyorumyarin detayli doktorda kontrol randevum var erjen dogum riski gormysdu doktor insallah bebegim iyidir aradaki gun farkini kapar
Sen gittinmi canim kontrole tekrar bebegin durumu nedirrrrKapatir bebis in inşallah arayi sen sute yumurtaya devam et bu arada pekmez tahin de bebege kilo aldırıyor
Cnm o ölçümlere çok takılma benim teyzemede çocuğun kafası normalden çok büyük dediler doğana kadar şimdi 3 yaşında gayet normal hiçbir sorun yok bi iki hafta farklar önemsiz oluyo sen içini ferah tut düzenli beslen bebeğini üzmeMrb haziran anneleri ben 23.haftamda olmama rağmen bebeğim ayrıntılı ultrasonda 22haftalık çıktı doktor geç döllenme dedi ayrıca baş cevreside 21 haftalık bunada genetik dedi eşime baktı eşine benziyo bebeğin dedi gerçektn eşimde minyondur bir sorun yok korkma dedi doktora güveniyorum ama yinede aklımda karıştı tedirgin oldum böyle şeyler yaşayan varmı bu haftalarda size danışmak istedim
Canim bendede onceki haftalarda ölçümler bi garip cikmisti. 5 vyada 6 gun fark cikmisti. Simdi gittiğimde gayet dengeliydi bi iki gun fark cikmasida normal..oh geçmiş olsun canım, biz de çok takmıştık kafamıza. 20 haftada kayboldu o kadar büyük bir rahatlama yaşadık ki, tam artık kafama hiçbirşeyi takmayacağım bundan sonrasını rahat geçirmeye niyet ediyorum derken
bu seferki kontrolde fl uzunluğu 1 hafta geri çıktı, baş çevresi de 1 hafta onde, doktor süt içiyormusun diye sordu, günde 1 bardak içiyorum elimden geldiğince genetik olabilir normal dedi ama aklım takıldı gelişme geriliği olursa diye, siz de benzer durumlar yaşayan var mı acaba, nette de pek birşey bulamadım bu konuda, çoğu takmayın diyor da, işte siz de biliyorsunuz bi şekilde düşünmemeye çalışsam da beni biraz üzüyor, üstüne bi de 50 gr lık yüklemede de şekerim yüksek çıktı haftay bir daha bakılacak su an diyet gidiyorum bu da bir başka düşündürücü durum, bebeğimi etkilerse diye de korkuyorumaranızda diyet yapan var mı benim gibi neler yiyor nelerden uzak duruyorsunuz?
cnm aynı benı anlatıyosun sanki. ağız kuruluğu bende de var. aynen yemekten sonra evde bir araştırma içine giriyorum tatlı adına ne varsa ahh ahh nolcak halımız :) meyve kesmiyor benı ki.. 6 kılo aldım şimdiye kadar.ben de karbonhidrat ağırlıklı yiyordum özellikle 4. aydan sonra başladı. tatlı isteği, ağız kuruluğu ve sık idrara çıkma da oluyordu, o nedenle de zaten karatayı falan dinlemeyip direk yaptırmak istedim.. yemekten hemen sonra tatlı çikoloata ya da bisküvü kaşık kaşık tahin pekmez, muz kivi, vs... biraz dikkat etmek iyi olabilir canım , en azından basit şekerleri azaltabilir, meyvedeki şeker ve kompleks karbonhidrat dediklerine ağırlık verilebilir...
içini ferah tut belki metabolizman kan şekerini tölere edebiliyordur, ama azlatmakta fayda var pancreasımızı zorlamayalım insülin salgılayıp şekeri düşürmek için elinden geleni yapıyor neticede, benim de 25. hafta doldu 57 iken su an 65 im :) hızlı kilo almamaya gayret etmek lazım.cnm aynı benı anlatıyosun sanki. ağız kuruluğu bende de var. aynen yemekten sonra evde bir araştırma içine giriyorum tatlı adına ne varsa ahh ahh nolcak halımız :) meyve kesmiyor benı ki.. 6 kılo aldım şimdiye kadar.
benım de şeker yüksek çıkıcakmı acaba ıkı hafta sonra bakılacakmış.
amin inşallah canım. tek dileğim o zaten. sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşmakAynenn ya daha da izlemem zaten. Ama cok etkileyiciydi 22 haftalik bebek yaaiyor dusunsene mucize gibi biseyy. Tabi yurt dışındaki imkanlarla. Buralarda zorrrr.:) benim bebis de bi öyle bi böyle iste annelik katlaniyoruzzzzokulumu cok özledim helede arkadaslarimiii. Ama malesef doguma kadar böyle raporlu olacagim. Senin asina sevindim evet gercekten calisinca insanin hayati cok düzene giriyorrr. allah bebisleri saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin
22. Hafta 4 kiloKizlar kilolar ne alemde( 24. Hafta 7 kilo
şimdi okuldayım, eve gidince bende bakayım ultrason kağıtlarına. Boyu normale göre çok öndeydi, birden yavaşlayınca üzüldüm halbukîmemlekette doğal süt, yoğurt, yumurta işe beslenmiştimcanım benimde 28 cm 22. hafta da. doktorun verdiği ultrason fotoğğraflarından birinde veriler yer alıyor. ona baktığımda boyu 5 gün önde gözküyor. gelişimi iki gün önde zaten. bence normal üzülme...
Canım bizde kar tatili yaptık ama telafistenmedi bizdenkızlar bugün tatilin son günü. maalesef 1 aylık yoğun bir döneme giriyorumkar tatili yapmıştık 4 gün. şimdi 1 ay boyunca cumartesileri ders işlenecek. pazar günde özel derslerim... off off
saol Canım, napalım bizîmkiler de doğumdan sonra büyürler artıkCanim benim 20 haftada 21 di benimki küçük asil ama dr her sey normal dedigine gore sorun yoktur canim mrk etme
Benimde 20.haftada 22 cm idi dr normal dedi.esiminde benimde boylarimiz cok uzun degil belki oda etkiliyor dur[/QUOTE] bende eşimde uzunuz aslında ama bizimkinin boyu birden yavaşladı, hayırlısı canım yaBenim"ikincimelegim, post: 39317522, member: 650249"]Canim benim 20 haftada 21 di benimki küçük asil ama dr her sey normal dedigine gore sorun yoktur canim mrk etme
inş o da geçer canım, sen kafaya takmamaya çalış. Daha ben şeker ölçümü yaptırmadım bakalım ne çıkacak. Dikkat edersen kontrol altına alınır inş. Bende de tansiyon yükselip duruyo, hiçbişeyi takmamaya çalışıyorum oyüzdenoh geçmiş olsun canım, biz de çok takmıştık kafamıza. 20 haftada kayboldu o kadar büyük bir rahatlama yaşadık ki, tam artık kafama hiçbirşeyi takmayacağım bundan sonrasını rahat geçirmeye niyet ediyorum derken
bende eşimde uzunuz aslında ama bizimkinin boyu birden yavaşladı, hayırlısı canım yaşimdi okuldayım, eve gidince bende bakayım ultrason kağıtlarına. Boyu normale göre çok öndeydi, birden yavaşlayınca üzüldüm halbukîmemlekette doğal süt, yoğurt, yumurta işe beslenmiştim
Canım bizde kar tatili yaptık ama telafistenmedi bizden
saol Canım, napalım bizîmkiler de doğumdan sonra büyürler artık
Benimde 20.haftada 22 cm idi dr normal dedi.esiminde benimde boylarimiz cok uzun degil belki oda etkiliyor dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?