2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar nasilsiniz. Bugün babam ameliyat oluyor inşallah iyi gecer ben gidemedim uçak yasak mi bilemiyorumyarin detayli doktorda kontrol randevum var erjen dogum riski gormysdu doktor insallah bebegim iyidir aradaki gun farkini kapar

All
Allah sanada bebegine de babana da sifa versin cnm bnm

Bu arada bu hafta hic beslenmeme dikkat edemedim ne süt ne yumurta... hicbisey yani. 6 gun acigimiz var simdi. Doktor normal dedi. Onceki açığım 14 gundu. Gun farki neyse de 1 gun daha bittii gecti kurtulduk. Prematüre videolari izleyerek hata yaptimm erken dogumdan cok korkuyorum suan

Günaydın minnaklar ve anneleriiii Nasılız bakalımmm? Biz babamızı yolcu ettik. The Walking Dead dizisinin sezon arası bitti yeni bölümünü izlicez simdikk. Çok heycanlıyımm Hepimize bol tepikli bir gün olsun öpüyorum

Tesekkur ederim canim kapatir onu da bebisin insa

oh geçmiş olsun canım, biz de çok takmıştık kafamıza. 20 haftada kayboldu o kadar büyük bir rahatlama yaşadık ki, tam artık kafama hiçbirşeyi takmayacağım bundan sonrasını rahat geçirmeye niyet ediyorum derken
bu seferki kontrolde fl uzunluğu 1 hafta geri çıktı, baş çevresi de 1 hafta onde, doktor süt içiyormusun diye sordu, günde 1 bardak içiyorum elimden geldiğince genetik olabilir normal dedi ama aklım takıldı gelişme geriliği olursa diye, siz de benzer durumlar yaşayan var mı acaba, nette de pek birşey bulamadım bu konuda, çoğu takmayın diyor da, işte siz de biliyorsunuz bi şekilde düşünmemeye çalışsam da beni biraz üzüyor, üstüne bi de 50 gr lık yüklemede de şekerim yüksek çıktı haftay bir daha bakılacak su an diyet gidiyorum bu da bir başka düşündürücü durum, bebeğimi etkilerse diye de korkuyorum aranızda diyet yapan var mı benim gibi neler yiyor nelerden uzak duruyorsunuz?

kizlar herkese iyi haftasonlari. ben çok fena grip oldum. faranhitim var hemen bogazima indi. ilaç kullanmiyorum var mi önerisi olan
Canım geçmiş olsun bana doktor faranjit için suyun içine az karbonat az limon suyu az tuz koy karıstırıp gargara yap demişdi sabah ve akşam tadı kötü ama ben yararını gördüm onun dışında zencefil bal da çok iyi geliyor.

günaydın canım
inşallah baban sağ salim atlatacak. üzme sen kendini. bebeğin kapar aradaki farkı merak etme...

canım al benden de o kadar. okul varken daha bir dikkat ediyordum beslenmeme. okulun açılmasına bu açıdan seviniyorum. cumartesi gittiğimde neyse ki herhangi br gerileme yok. bebişim benden beslenmiş sanırım senin minik de kapatır canım farkı. 8 gün öne geçmişti birden yanlış hatırlamıyorsam. bu tarz videoları da izleme bence. hamilelik başlangıcında filmlerdeki sahneler bile etkilyordu beni. şimdilik düşünmek istemiyorum

J jasminka83 canım farkı takma kafaya geçmiş olsun inşallah baban daha iyi olur, bebek için aradaki farkı takma kafana yetişiyiorlar sonradan benimkide geriden gidiyor...

Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptırdığı mi ??? Sonuçlar nasıl ? Benim 50 lik ten sonra 158 yani yüksek çıktı. Yarın 100 lük yüklenecek. Umarım sıkıntı olmaz... cümleden sevgiler .. :)
benim de 50 likten sonra tokluk 176 çıktı, açlık 75 idi ben de diğer yuklemeyi bekliyorum bu arada da basit şeker niyetine tüm sevdiğim şeyleri kestim, ama 3 haftada 3 kilo almıştım giidşattan belliydi biraz ..

Mrb haziran anneleri ben 23.haftamda olmama rağmen bebeğim ayrıntılı ultrasonda 22haftalık çıktı doktor geç döllenme dedi ayrıca baş cevreside 21 haftalık bunada genetik dedi eşime baktı eşine benziyo bebeğin dedi gerçektn eşimde minyondur bir sorun yok korkma dedi doktora güveniyorum ama yinede aklımda karıştı tedirgin oldum böyle şeyler yaşayan varmı bu haftalarda size danışmak istedim

Canımmm babana geçmiş olsun iyi geçecek ameliyatı sen üzülme hiç. Artık tıp çok ilerledi, çoğu şeyin tedavisi var. Benim babam da kalp krizi geçirdi 2 defa. üstüne bi de organ nakli oldu. 18 yıldır yanımızda çok şükür. herşeyin bi çaresi var sen hiç canını sıkma emi. bebeğinin senden başka kimsesi yok. kendini üzersen bebeğin de üzülür

cnm bu haftalardan sonra artık genetik durum öne çıkıyormuş bebeklerin kılosunda boyunda yanı yapısında degışıklıkler oluyormuş. benım ayrıntılı cmtesi olacak bende merak ediyorum şimdiye kadar 3-4 gün öndeydi.
ama gerişden geliyor demek değil senın durumun cnm gebnetik yanı organları gelişiyor önemli olan o. beslenme sıkıntısı olmadıkça problem diil o durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…