- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.341
21 hafta 2 kiloKizlar kilolar ne alemde( 24. Hafta 7 kilo
Allah sanada bebegine de babana da sifa versin cnm bnmGünaydın kızlar nasilsiniz. Bugün babam ameliyat oluyor inşallah iyi gecer ben gidemedim uçak yasak mi bilemiyorumyarin detayli doktorda kontrol randevum var erjen dogum riski gormysdu doktor insallah bebegim iyidir aradaki gun farkini kapar
Bu arada bu hafta hic beslenmeme dikkat edemedim ne süt ne yumurta... hicbisey yani. 6 gun acigimiz var simdi. Doktor normal dedi. Onceki açığım 14 gundu. Gun farki neyse de 1 gun daha bittii gecti kurtulduk. Prematüre videolari izleyerek hata yaptimm erken dogumdan cok korkuyorum suanGünaydın kızlar nasilsiniz. Bugün babam ameliyat oluyor inşallah iyi gecer ben gidemedim uçak yasak mi bilemiyorumyarin detayli doktorda kontrol randevum var erjen dogum riski gormysdu doktor insallah bebegim iyidir aradaki gun farkini kapar
Tesekkur ederim canim kapatir onu da bebisin insamehtapmhtp88 post: 39321510 .!.:Bu arada bu hafta hic beslenmeme dikkat edemedim ne süt ne yumurta... hicbisey yani. 6 gun acigimiz var simdi. Doktor normal dedi. Onceki açığım 14 gundu. Gun farki neyse de 1 gun daha bittii gecti kurtulduk. Prematüre videolari izleyerek hata yaptimm erken dogumdan cok
korkuyorum suan
Kapatir bebis in inşallah arayi sen sute yumurtaya devam et bu arada pekmez tahin de bebege kilo aldırıyormehtapmht post: 39321486 .!.:All
Allah sanada bebegine de babana da sifa versin cnm bnm
oh geçmiş olsun canım, biz de çok takmıştık kafamıza. 20 haftada kayboldu o kadar büyük bir rahatlama yaşadık ki, tam artık kafama hiçbirşeyi takmayacağım bundan sonrasını rahat geçirmeye niyet ediyorum derkenKızlar bgn doktora gittik, 20+2 deyiz, boyu 25 cm, 395 gr dedi, normalmiş şükür.. Herşeyini tek tek inceledi, bi problem görünmüyo dedi. Beynindeki kist de yok olmuş, tekrar ayrıntılıya girmicem beni tatmin etti şükür
Canım geçmiş olsun bana doktor faranjit için suyun içine az karbonat az limon suyu az tuz koy karıstırıp gargara yap demişdi sabah ve akşam tadı kötü ama ben yararını gördüm onun dışında zencefil bal da çok iyi geliyor.kizlar herkese iyi haftasonlari. ben çok fena grip oldum. faranhitim var hemen bogazima indi. ilaç kullanmiyorum var mi önerisi olan
günaydın canımGünaydın kızlar nasilsiniz. Bugün babam ameliyat oluyor inşallah iyi gecer ben gidemedim uçak yasak mi bilemiyorumyarin detayli doktorda kontrol randevum var erjen dogum riski gormysdu doktor insallah bebegim iyidir aradaki gun farkini kapar
canım al benden de o kadar. okul varken daha bir dikkat ediyordum beslenmeme. okulun açılmasına bu açıdan seviniyorum. cumartesi gittiğimde neyse ki herhangi br gerileme yok. bebişim benden beslenmiş sanırımBu arada bu hafta hic beslenmeme dikkat edemedim ne süt ne yumurta... hicbisey yani. 6 gun acigimiz var simdi. Doktor normal dedi. Onceki açığım 14 gundu. Gun farki neyse de 1 gun daha bittii gecti kurtulduk. Prematüre videolari izleyerek hata yaptimm erken dogumdan cok korkuyorum suan
İyigeceler kızlar ben bişey duydum ama doğrumu bilmiyorum kızlar sağda erkekler solda olurmuş benim ki sağda cinsiyetide kız sizlerin nasıl:)[/QU
valla doğru olabilir, bizimki oğlan ve solda yatmayı seviyor, ayaklarını da sağ kasığıma doğru indiriyor :)
benim de 50 likten sonra tokluk 176 çıktı, açlık 75 idiArkadaşlar şeker yüklemesi yaptırdığı mi ??? Sonuçlar nasıl ? Benim 50 lik ten sonra 158 yani yüksek çıktı. Yarın 100 lük yüklenecek. Umarım sıkıntı olmaz... cümleden sevgiler .. :)
Canımmm babana geçmiş olsun iyi geçecek ameliyatı sen üzülme hiç. Artık tıp çok ilerledi, çoğu şeyin tedavisi var. Benim babam da kalp krizi geçirdi 2 defa. üstüne bi de organ nakli oldu. 18 yıldır yanımızda çok şükür. herşeyin bi çaresi var sen hiç canını sıkma emi.Günaydın kızlar nasilsiniz. Bugün babam ameliyat oluyor inşallah iyi gecer ben gidemedim uçak yasak mi bilemiyorumyarin detayli doktorda kontrol randevum var erjen dogum riski gormysdu doktor insallah bebegim iyidir aradaki gun farkini kapar
doğru olabilir, bizimki de solda durmayı seviyor, ayaklarını da sağ kasığıma uzatıyor :)İyigeceler kızlar ben bişey duydum ama doğrumu bilmiyorum kızlar sağda erkekler solda olurmuş benim ki sağda cinsiyetide kız sizlerin nasıl:)
cnm bu haftalardan sonra artık genetik durum öne çıkıyormuş bebeklerin kılosunda boyunda yanı yapısında degışıklıkler oluyormuş. benım ayrıntılı cmtesi olacak bende merak ediyorum şimdiye kadar 3-4 gün öndeydi.Mrb haziran anneleri ben 23.haftamda olmama rağmen bebeğim ayrıntılı ultrasonda 22haftalık çıktı doktor geç döllenme dedi ayrıca baş cevreside 21 haftalık bunada genetik dedi eşime baktı eşine benziyo bebeğin dedi gerçektn eşimde minyondur bir sorun yok korkma dedi doktora güveniyorum ama yinede aklımda karıştı tedirgin oldum böyle şeyler yaşayan varmı bu haftalarda size danışmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?