2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım fl değerine bak. orada şu an kaç hafta kaç günlük çıkıyor. ikinizinde boyu uzun kısa olmaz üzülme.[/QUOTE]
Ya resmen uzulecek yer ariyiruz biraz rahat olmamiz lazim bebislerimiz her şeyi tolore eder inşallah en sonki kontrolde bizde de böbrek buyumesi vardı.artik kafaya takmamaya calisiyorum allah onları korur.bu ayrintili ultrasonlarla bakilmaya devam edildikce bisryler çıkıyor eskiden dahami iyiymis ne bilmeden

canım fl değerine bak. orada şu an kaç hafta kaç günlük çıkıyor. ikinizinde boyu uzun kısa olmaz üzülme.
Ya resmen uzulecek yer ariyiruz biraz rahat olmamiz lazim bebislerimiz her şeyi tolore eder inşallah en sonki kontrolde bizde de böbrek buyumesi vardı.artik kafaya takmamaya calisiyorum allah onları korur.bu ayrintili ultrasonlarla bakilmaya devam edildikce bisryler çıkıyor eskiden dahami iyiymis ne bilmeden [/QUOTE]
Aynen bende katılıyorum bazen herşeyi çok bilmek de sıkıntı sanki Rabbim hepimizin yavrusunu korusun,hayırlısıyla dünyaya gelmelerini nasib etsin aminnn

Merhaba arkadaşlar.

15 günlük tatilde fazla giremedim, kızımla ilgilendim.

Ama sizleri de sık sık takip ettim.

Öğlen kızımı okula gönderdim, 15 günde o kadar alışmışım ki gideli 1 saat olmasına rağmen kızımı çok özledim.

Merhaba hanımlar. Grip olmaya ilk adımlarımı atmış bulunuyorum....

ben adımları attım sona yaklaşıyorum cnm..hafta sonu geceleri boğazımı kediler tırmaladı..nefes alamadım..öksürükten bir hal oldu..turp-bal yaptım da biraz kendime geldim..bitkisel çayları da çok içemiyoruz napıcaz bakalım..

canım fl değerine bak. orada şu an kaç hafta kaç günlük çıkıyor. ikinizinde boyu uzun kısa olmaz üzülme.
Ya resmen uzulecek yer ariyiruz biraz rahat olmamiz lazim bebislerimiz her şeyi tolore eder inşallah en sonki kontrolde bizde de böbrek buyumesi vardı.artik kafaya takmamaya calisiyorum allah onları korur.bu ayrintili ultrasonlarla bakilmaya devam edildikce bisryler çıkıyor eskiden dahami iyiymis ne bilmeden [/QUOTE]
bizde onu konuştuk arkadaşlarla. önceden ultrason yok, bebekler Allah lık :) biz kurcaladıkça bir şeyler çıkıyor.

teşekkürler canım.feneriumdan aldık 79 tlye.doğuştan fenerli olcak teyzesi
bizim sorduklarımızda aynı fiyattı. oysaki kalitesi normal bi hastane cıkısıyla aynı. sırf lisanslı die hava parası alıyorlar nese sonucta öle ya da böle alıcaz ilk bebek olunca para hesabı yapamıyor insan :)))

Benim burnum tıkanıyor canım. Zaten burnumda problem var bir tarafından hava girmiyor doğru düzgün, diğer tarafıda tıkandı.
Ağzım bi karış açık oturuyorum oksijen girsin vücuduma diye.
Bir de başımda bir ağırlık var...
İnşaallah kendi kendine geçer. İlaç kullanmak istemiyorum...

Çok geçmiş olsun canım.

İnş. fazla ilerlemeden atlatırsın.
Sağol canım. İnşaAllah...

Merhaba hanımlar. Grip olmaya ilk adımlarımı atmış bulunuyorum....

Geçmiş olsun canım, sanırım bende senin gibiyim bugün üzerimde bi kırgınlık, boğazımda yanma, burumda tıkanıklık.
İnşallah ilerlemeden cabucak atlatırız...

geçmiş olsun canım. dinlen bol bol. dinlenmeden geçmiyor

Dinlenmeye çalışıyorum canım ama 3 gündür falan bir de uykusuzluk başladı.
Daha doğrusu uyku var ama uyuyamıyorum.
2 gecedir de mide yanması çekiyorum aşırı derecede sanki alevler çıkıyor midemden boğazıma doğru.

Geçmiş olsun canım, sanırım bende senin gibiyim bugün üzerimde bi kırgınlık, boğazımda yanma, burumda tıkanıklık.
İnşallah ilerlemeden cabucak atlatırız...
İnşaAllah canım...
Dün yanma vardı bende de o geçti burnumda tıkanıklık kaldı arada açılıyor tekrar tıkanıyor.
Akşamları gözlerimin üstünde ağrı oluyor....

Mide yanması bende de başladı, çok kötü bir durum.

Allah yardımcımız olsun.

Az kaldı biraz daha sabır demeden edemiyorum.

Hamilelik takvimine bakıp ta 119 günü gördükçe ve hergün azalacağını düşündükçe katlanması biraz daha kolay oluyor.

ARKADAŞLAR MERHABA
BEN FİRMALARA MAİL YOLLAYIP NUMUNE İSTİYORUM Kİ ÜRÜNLER HAKKINDA FİKRİM OLSUN DİYE ŞİMDİYE KADAR GOON BEBEK BEZİ VE LANSİOH MARKALARI GÖNDERDİ HABERİNİZ OLSUN KIZLAR...
hiç duymadım cnm bu markaları, iyimî ki?

canım fl değerine bak. orada şu an kaç hafta kaç günlük çıkıyor. ikinizinde boyu uzun kısa olmaz üzülme.[/QUOTE]
Canım orda 21 hafta 4 günlük yazıyo, demekki 9 gün önde paşam çok saol yaa, şuna bak hiç bilmîyodum orda yazdığını uyuz doktor da söylememişti.. Rahatladım bak şimdi , demekki yoğurtlar sütler çift sarılı yumurtalar işe yaramış :) peki orda m1 3.63cm yazan ne biliyomusun?

canım geçmişi okurken aklıma geldi sorayım dedim. bnm bebiş normalde 06/06/2015 doğumlu ama doktorumuz gelişimi ilerde die 01/06/2015 olarak değiştirdi muhtemelen doğum tarihini. şimdi 01/06 olunca senle aynı oluyor ama benim bebiş 23+5 de 594 gr 28cm di haftasına göre normal dedi doktorumuz. senin bebişin kilosu maşallah çok iyi çıkmış sevindim tombiş yanaklı olacak galiba tam sıkmalık yanakları olacak galiba

Çok geçmiş olsun canım. Uyku sorunu bendede var hep. Mide yanmasına gaviscon şurup verdi doktor zararsızmış çok iyi geldi bana. Aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…