- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #18.381
canım fl değerine bak. orada şu an kaç hafta kaç günlük çıkıyor. ikinizinde boyu uzun kısa olmaz üzülme.[/QUOTE]superisi_sinopearıyoruz biraz 39325992 .!.:bende eşimde uzunuz aslında ama bizimkinin boyu birden yavaşladı, hayırlısı canım ya
inş o da geçer canım, sen kafaya takmamaya çalış. Daha ben şeker ölçümü yaptırmadım bakalım ne çıkacak. Dikkat edersen kontrol altına alınır inş. Bende de tansiyon yükselip duruyo, hiçbişeyi takmamaya çalışıyorum oyüzden
Ya resmen uzulecek yer ariyiruz biraz rahat olmamiz lazim bebislerimiz her şeyi tolore eder inşallah en sonki kontrolde bizde de böbrek buyumesi vardı.artik kafaya takmamaya calisiyorum allah onları korur.bu ayrintili ultrasonlarla bakilmaya devam edildikce bisryler çıkıyor eskiden dahami iyiymis ne bilmedencanım fl değerine bak. orada şu an kaç hafta kaç günlük çıkıyor. ikinizinde boyu uzun kısa olmaz üzülme.
Merhaba hanımlar. Grip olmaya ilk adımlarımı atmış bulunuyorum....
Geçmiş olsun. Allah şifa versin...
Ya resmen uzulecek yer ariyiruz biraz rahat olmamiz lazim bebislerimiz her şeyi tolore eder inşallah en sonki kontrolde bizde de böbrek buyumesi vardı.artik kafaya takmamaya calisiyorum allah onları korur.bu ayrintili ultrasonlarla bakilmaya devam edildikce bisryler çıkıyor eskiden dahami iyiymis ne bilmedencanım fl değerine bak. orada şu an kaç hafta kaç günlük çıkıyor. ikinizinde boyu uzun kısa olmaz üzülme.
bizim sorduklarımızda aynı fiyattı. oysaki kalitesi normal bi hastane cıkısıyla aynı. sırf lisanslı die hava parası alıyorlarteşekkürler canım.feneriumdan aldık 79 tlye.doğuştan fenerli olcak teyzesi
geçmiş olsun canım. dinlen bol bol. dinlenmeden geçmiyorMerhaba hanımlar. Grip olmaya ilk adımlarımı atmış bulunuyorum....
ben adımları attım sona yaklaşıyorum cnm..hafta sonu geceleri boğazımı kediler tırmaladı..nefes alamadım..öksürükten bir hal oldu..turp-bal yaptım da biraz kendime geldim..bitkisel çayları da çok içemiyoruz napıcaz bakalım..
Sağol canım. İnşaAllah...Çok geçmiş olsun canım.
İnş. fazla ilerlemeden atlatırsın.
geçmiş olsun canım. dinlen bol bol. dinlenmeden geçmiyor
İnşaAllah canım...Geçmiş olsun canım, sanırım bende senin gibiyim bugün üzerimde bi kırgınlık, boğazımda yanma, burumda tıkanıklık.
İnşallah ilerlemeden cabucak atlatırız...
Dinlenmeye çalışıyorum canım ama 3 gündür falan bir de uykusuzluk başladı.
Daha doğrusu uyku var ama uyuyamıyorum.
2 gecedir de mide yanması çekiyorum aşırı derecede sanki alevler çıkıyor midemden boğazıma doğru.
hiç duymadım cnm bu markaları, iyimî ki?ARKADAŞLAR MERHABA
BEN FİRMALARA MAİL YOLLAYIP NUMUNE İSTİYORUM Kİ ÜRÜNLER HAKKINDA FİKRİM OLSUN DİYE ŞİMDİYE KADAR GOON BEBEK BEZİ VE LANSİOH MARKALARI GÖNDERDİ HABERİNİZ OLSUN KIZLAR...
canım fl değerine bak. orada şu an kaç hafta kaç günlük çıkıyor. ikinizinde boyu uzun kısa olmaz üzülme.[/QUOTE]bende eşimde uzunuz aslında ama bizimkinin boyu birden yavaşladı, hayırlısı canım ya
inş o da geçer canım, sen kafaya takmamaya çalış. Daha ben şeker ölçümü yaptırmadım bakalım ne çıkacak. Dikkat edersen kontrol altına alınır inş. Bende de tansiyon yükselip duruyo, hiçbişeyi takmamaya çalışıyorum oyüzden
canım geçmişi okurken aklıma geldi sorayım dedim. bnm bebiş normalde 06/06/2015 doğumlu ama doktorumuz gelişimi ilerde die 01/06/2015 olarak değiştirdi muhtemelen doğum tarihini. şimdi 01/06 olunca senle aynı oluyor ama benim bebiş 23+5 de 594 gr 28cm di haftasına göre normal dedi doktorumuz. senin bebişin kilosu maşallah çok iyi çıkmış sevindim tombiş yanaklı olacak galiba tam sıkmalık yanakları olacak galibaMerhaba anneler :)
Geçen cuma bizim kontrolümüz vardi.. Güzel kizimin yüzünü gördüm ayrintili olarak çok ama çok güzeldi yaaa
Ve bize bi gülücük atti
Bu arada kilomuz 634gr olmus 22+4te.. Boyda 25cmdi..
Masallah kilosu baya var gibi geliyor bana bakalim ilerde nasil olcak..
Demir ve D vitaminine basladim.. Hamd olsun hamilelik diyabetim yokmus..
Ve artik her sabah uyandigimda benim dürtüklemelerime cevap veriyor öyle güzel bi an ki yataktan zor cikiyorum onunla ugrasmaktan
Bu haftasonu yatak odamizida seçtik begendik, aldik çok sükür... Artik geriye tasinip yerlesmemiz kaliyor onun içinde 2 ay var daha
Çok geçmiş olsun canım. Uyku sorunu bendede var hep. Mide yanmasına gaviscon şurup verdi doktor zararsızmış çok iyi geldi bana. Aklında olsunDinlenmeye çalışıyorum canım ama 3 gündür falan bir de uykusuzluk başladı.
Daha doğrusu uyku var ama uyuyamıyorum.
2 gecedir de mide yanması çekiyorum aşırı derecede sanki alevler çıkıyor midemden boğazıma doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?