2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
çok şükür bebekte iyiymiş dinlenmeye devam canım Rabbim kolaylık versin.
aman canım sende dikkat et kendinede bebişede

bimdeki börekler güzel oluyor mu canım ben hiç almadım da valla ne yalan söyleyeyim benimde hiç hazırlık yapacak modum yok şimdi . poğaça yapayım dedim ama kolum kalkmıyor.

Dondurulmuş tiremususu çok güzel, kefil olurum.

Böreği de şu hazır süperfresh markasının böreği canım, tepsi böreği.

Hatta kurabiyeye bile gerek yok, hazır kurabiyesi de çok güzel, bademli olanını tavsiye ederim, bir misarifim ben yaptım sanmıştı.

Kırmızı kutuda satılıyor.

Canim artik duyarsizlastik heralde kimse kimsenin caninin isteyecegini dusunmuyor ister hamile olsun ister olmasin alan olur alamayan olur dikkat etmek lazim yani

çok şükür bebekte iyiymiş dinlenmeye devam canım Rabbim kolaylık versin.

aman canım sende dikkat et kendinede bebişede

bu uzunluk hangi değerden anlaşlıyor canım.

benim detaylı raporumda değerler varda bakmak istedim.

Allah razı olsun tatlımya dediğin gibi boşuna yormayayım hiç kendimi dediğin kurabiyedende alayım browni kurabiye kolay oluyor diye onun şerbetini koydum kaynamaya olmazsa tek onu yapayım eğer gözüme az gelirse bir çeşitte salata yaparım yarın tamamdır.

Lateral ventrikül genişliği 5 mm.

Plasenta arka duvara lokalize, kalınlığı 20mm. matürasyonu grade ı düzeyindedir.

Plasenta alt ucu internal os mesafesi 34 mm dir diyor.

bunlardan biri olabilir mi?

amin canım cümlemizden.

hepsi hazır olacak ama anlamayacaklar bile hazır olduğunu.

insan bazı dönemlerde kendi karnını bile manevi açıdan zor doyuruyor.

Yok canim ben senin paylastigin resmi gormedim burdami paylastin. Bende maalesef aseremedim ve canim hicbisey cekmedi gordugum seylerdende etkilenmiyorum ama illaki etkilenen olur die dusundum aslinda bende bazi yiyecek resimlerini paylasiyorum ama cok uç tatlari bulunmayacak seyleri paylasmiyorum

bimdeki börekler güzel oluyor mu canım ben hiç almadım da valla ne yalan söyleyeyim benimde hiç hazırlık yapacak modum yok şimdi . poğaça yapayım dedim ama kolum kalkmıyor.
Valla bence de hic ugrasma. Hamilesin sonucta agirlasiyoruz zor geliyor hersey. Gelenlerde anlayisla karsilarlar ki amac ev isini konusmak zaten.

Tabiki uzayabiliyor cnm. Istirahat bunun ilaci dedimya. Bi de bebek bu haftalarda daha da yukari cikarmis yani oyle biliyorum. Ins seninkide oyle olmustur. Iyi ki bu anneler varyaaa bende hergun evindeyim. Ruyamda annemin ayaklarini opuyordum hakkediyor gercektende:)

Resim değil canım isim paylaştık.

Valla bence de hic ugrasma. Hamilesin sonucta agirlasiyoruz zor geliyor hersey. Gelenlerde anlayisla karsilarlar ki amac ev isini konusmak zaten.
aynen canım inşallah öyle olur ama bilmiyorumki yarın o kalabalıkta nasıl konuşulacak. hayırlısı olur inşallah zaten satış olsa bile söyleyeceğim 7 ay kira verir otururum diye bir daha bir daha taşınmak zor olur benim için. eşimde ilk aradıklarında zaten benim 6-7 ay satma niyetim yoktu demiş inşallah orta yolu buluruz.

Ama dondurulmuş olduğu için misafir gelmeden en az 2 saat önce dışarıya bekletmen lazım canım, unutmadan söyleyim de.

Dogal epidural dogum desene:) masallah ins bu da oyle olur

S
[QUcanimOTE="ECD75, post: 39401695, member: 56602"]Tiremusuyu bim e özel olarak ülker fab. yapıyormuş.

Diğer dediğim börek her markette var canım.[/QUOTE]
saol canim ogrendigim iyi oldu.

Kizlar butik bebeden alışveriş yaptim dayanamadim insallah kaliteleri iyi gelir.normalde gormeden almak pek huyum degildir ama cok şirinlerdi dayanamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…