- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.181
Merhaba arkadaşlar yeni gördüm topiginizi allah izin verirse beniM doğumun da temmuz başı olacak. Burada bilgi alışverişinin yoğun olduğunu görünce belki derdime bir çare bulurum diye düşündüm. Karnım çok buyumemesine rağmen kasinma var ayrıca pul pul deri dokuyorum resmen. Banyo yapınca 2 gün kasini yorum. Göğsünden aşağı bacakların da dahil kasintim. Mustela kullandım. Kakao yağı, badem yağı, hakiki zeytin yağı bunları denedim yok yok hem kuru luk hem kaşıntı hem de deri dokuntusu. Tabi tahlil verdim henüz sonuç belli değil. Bildiğiniz bir formül varmı. En azindan dış müdahalede.
benim esimde bugun aynisini yaptibende bugun kahvalti tarzi,menemen fln yapalim demistim aramis beni diyor ki menemeni fazla yap:)) guler misin aglar misin.valla yaptim koca bir tava menemen peynirdi oydu boydu tika basa doyurdum ikisinide:) bulasikti yemekti derken simdi oturdum daha yerime bu gobekle misafir fln zor geliyor bana ayiptr soylemesi
kendimi paspal hissediyorum, saçlarımın boyası geldi boyatamıyorum, giydiğin yakışmıyor, havalar soğuk çıkıp hava alıp gezip dolaşamıyorsun üstüne mide rahatsızlıkları da eklenince çabuk sıkıldım herhalde ben.
Canim. doktora nezaman gorunsun en son? Senin bayadir var sanırımKızlar gene kasılmalarım çoğaldı benim. Karnım taş gibi oluyor. İnşallah bişey olmaz
Sen nasil oldun cnm dinelenmeye devammi?Karninin tas gibi olmasi gazdan ya da kabizliktan olabilirmi canim. Benimde karnim Tas gibi oluyor cogu zaman ama afedersin gaz cikarinca duzeliyor.
Canim karnin boyle gobegin tamami kaya gibi sertlesiyorr kipirdayamiyor insan. Sen dogum yapmissin daha iyi bilirsinn. Ayni kasılmalar sanirim.Ya arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum ama kasılma dediğiniz nasıl oluyor.
İlk doğumumu normal yaptım da acaba onun gibi birşey mi merak ettim.
Facebookta bir arkadasim kendiside daha yeni hamile oldu. Ismini yazmicam bi yaz meyvesi paylasmis facede, cani cekmiste kocasi hemen almista heyy allahim kazayla benim ya da baska bi hamileninde cani cekebilir die hic dusunmuyor bide hamile yani daha dusunceli olmasi lazim. Gecen esimde bi resim paylasacakti masada olan meyveden birinin cani ister die paylastirmadim oda yaz meyvesiydi cunku bizde tesafuden markette bulup aldik.
Evet canim devam ediyorum elimden geldigince. Annemlerde kaliyoruz.Ama okullar acildi iste. Bugun de 9 saat dersim vardı baya yorucu gecti. Carsamba gunu ölçum icin gidicem ama baya korkuyorum ya gene kisaldiysa diye. Hatta esime gitmesek mi diyorum. ama gidicez mecbur cok kisalma olduysa tedbir alip evde yatisa gecicem bellki bende. Sen nasilsin ?Sen nasil oldun cnm dinelenmeye devammi?
Canim karnin boyle gobegin tamami kaya gibi sertlesiyorr kipirdayamiyor insan. Sen dogum yapmissin daha iyi bilirsinn. Ayni kasılmalar sanirim.
iyi akşamlar kızlarr
akşam geçenlerde bahsetmiştim daha büyük bir ev alma niyetimiz vardı anlaştık 7 ay sonra alip teslim olacak.şimdi oturduğumuz evide satacağız ama acelemiz yoktu. komşulardan duyan olmuş karşı blokta oturan bir çift bizim eve talip olmuş evi görmek istemişlerdi dün bende müsait değildim. eşimi aradım bu akşam gelsinler diye eşimde aracı olan komşuyu aramış gelip görebilirler diye adamda demiş benim hanımda çaya gidelim diyordu yarın akşam geliyoruz demiş eşimde tamam demiş. sinir oldum çalışıyorum işten 5 te çıkıcam o komşunun hanımındanda pek hazzetmem bir iki defa daha gelmişlerdi çocukları resmen evi tarumar ediyorlar. şimdide neti açtım pratik tarifler bakıyorum bu akşamdan hazırlayayım diye. sonuçta ev bakmaya gelince pazarlık edilecek falan ne gerek var kalabalığa kadının ağzıda geniş herkese yayar şimdi açıkası ben herkesin şu aşamada duymasını pek istemiyordum değişik bir yerde yaşıyoruz.
Insallah guzel sonuclarla gelirsin. Ise mecbur gidiyorsun bari evde kipirdama. Korkma ins iyi gider hersey. Bende gittim durum ayni. dinlenmeye devam.sukurler olsun bebegimde Iyi. Calisamayacagim bu dönemde. 2.3tu serviks uzunlugu, son gidisimde 2.8 olarak ölçüldü.Evet canim devam ediyorum elimden geldigince. Annemlerde kaliyoruz.Ama okullar acildi iste. Bugun de 9 saat dersim vardı baya yorucu gecti. Carsamba gunu ölçum icin gidicem ama baya korkuyorum ya gene kisaldiysa diye. Hatta esime gitmesek mi diyorum. ama gidicez mecbur cok kisalma olduysa tedbir alip evde yatisa gecicem bellki bende. Sen nasilsin ?
Öncelikle hayırlı olsun yeni eviniz.
Bence hiç kendini yorma.
Git bime hazır tiremusu pasta al, yanınada pişirmeye hazır börek al. yeter.[/QUOTE
Allah razı olsun canım. hiç hazır şeyler almak huyum değil ama tatlıyı dediğin gibi yapayım yanınada poğaça, kurabiye birde milföy çubuklar yapayım en iyisi en pratiği o. poğaçayı şimdi yapayım
Canim karnin boyle gobegin tamami kaya gibi sertlesiyorr kipirdayamiyor insan. Sen dogum yapmissin daha iyi bilirsinn. Ayni kasılmalar sanirim.
Kolay olmus anlasilan:) masallahhh. Kimisi oyle hissetmezmissCanım artı bana doğum sancısı ve kasılmasını hep adet sancısı gibi başlar diye anlattılar.
Ben hiç adet olurken sancılanmazdımda.
Bir gece karnım öyle tatlı ağrıyor ki söylemesi ayıp ishal olacakmışım gibi. 35+6 günlük hamileyim doğumu hiç konduramıyorum kesin ishal olacağım dedim.
Wc ye gittim geldim, gittim geldim ishal yok ama karnım hala tatlı tatlı ağrıyor, 10 dkç sonra bir daha gittim suyum ve nişanım aynı anda geldi.
Hemen duş alıp hastaneye gittim sancım hala yok, hafif karın ağrımla 3 cm. açılmam vardı, yatış işlemleri vs. derken karın ağrısı da hissetmeden açılmam 6 cm olmuştu.
Çok az suni sancı verdiler işte o zaman sancım ve karın bel ağrım başladı 2 saate kalmadan da doğum yaptım.
Gerçi herkesin doğum eylemi farklıdır.
benimki böyleydi.
Kolay olmus anlasilan:) masallahhh. Kimisi oyle hissetmezmiss
bimdeki börekler güzel oluyor mu canım ben hiç almadım da valla ne yalan söyleyeyim benimde hiç hazırlık yapacak modum yok şimdi . poğaça yapayım dedim ama kolum kalkmıyor.valla yorma kendini diye söyledim. Benimde pek huyum değildir ama ani gelecek misafirlerime en pratikleri bunlar geliyor bana.
Onun için sürekli dondurucumda birer paket bulundurmaya özen gösteriyorum, hiç yoktan iyidir diye.
Aaa ne guzel canim. Uzayabildigini bilmiyordum. Demek ki dinlenmek baya iyi geliyor. Bende hicbir is yapmiyorum burda. Iyi ki annemlerin evi yakin. Artik kisalma varsa da yatica kalkmiycm hic napayim. Olcume giderken idrara sikisik mi gidiyorsun. Bir yerde oyle okumustum sanki.Insallah guzel sonuclarla gelirsin. Ise mecbur gidiyorsun bari evde kipirdama. Korkma ins iyi gider hersey. Bende gittim durum ayni. dinlenmeye devam.sukurler olsun bebegimde Iyi. Calisamayacagim bu dönemde. 2.3tu serviks uzunlugu, son gidisimde 2.8 olarak ölçüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?