- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.161
Ay kızlar yemek yedim karnım nasıl gerildi yaa hep böyle oluyor
Ay en sevmedigim sey o benim esim de oyle yapar cat kapi gelirler,senin yemekler iyi canim daha ne olsun cat kapi olunca bu kadar olurBenim herif delimidir gedir.
Gelde sinirlenme şimdi.
Arkadaşı ile bir yere uğrayacaklarmış, bizde yemek yer öyle gideriz, ne yemeği var dedi.
Yemeklerim taze evet ama misafir ağırlayacak tatta değil.
Taze fasülyede soğan yok, yemeklerim tansiyondan dolayı tuzsuz.
Tövbe yarabbim yanına birde ev mantısı çıkartsam olur mu kızlar.
Taze fas. bulgur pilavı, salata ve mantı.
Köfteyi dolaba koydum artık yarına.
Ay en sevmedigim sey o benim esim de oyle yapar cat kapi gelirler,senin yemekler iyi canim daha ne olsun cat kapi olunca bu kadar olur
Benim herif delimidir nedir.
Gelde sinirlenme şimdi.
Arkadaşı ile bir yere uğrayacaklarmış, bizde yemek yer öyle gideriz, ne yemeği var dedi.
Canim esimi yolladim 1000 kere ozur dilemisler cok sinirlendim ya bse olmaz ins esime de baya kizdim bakmadan neden aliyosun diye kendime de kizdim kontrol etmedim diye 3 bucuk yasindaki kizim da icti ustune biraz yogurt yedik bse olmaz ins canim yaA canim simdi gordum tarihi bitmis seyi nasil satarlar yaaaAllah korusun ya kotu bi sey olsaydi bence sutu gotur git sikayet et hamilesin sen bide ,insallah tadi kotu degildise bi seycik olmaz ama sikayet etmek lazim ki bir daha tekrarlanmasin
Benim de çokKızlar gene kasılmalarım çoğaldı benim. Karnım taş gibi oluyor. İnşallah bişey olmaz
Aynen canım proluton, progestan, magnezyum kullanıyorum gene devam ediyor. Yürümüyorum, yatıyorumda hep...Benim de çokDoktor proluton verdi ama bi işe yaramıyor hiç
Günde kaç defa oluyor senin? Ben dinlenemiyorum çalışıyorumAynen canım proluton, progestan, magnezyum kullanıyorum gene devam ediyor. Yürümüyorum, yatıyorumda hep...(
Ahh canım,yalnız değilsin.Çoğumuz aynı duyguları yaşıyoruz.Dediğin gibi benim de kimsem yok yanımda,ailem,sevdiklerim hep uzakta.Ama Allah a şükür bizi canları kadar çok seven eşlerimiz ve karnımız da taşıdığımız,gelmeleri için gün saydığımız,bizi ağlak annelere dönüştüren bebişlerimiz var.Allah gönlümüze ferahlık versin,sen neşeli,tatlı mesajlarına devam et...Günaydın güzel haziran anneleri...
Bugün hiiiç mutlu değilim... Oysa dün ne kadar mutluydum. Duygusal dalgalanmalarım hat safhada.
Eşime karşı hep alınıyorum. Benimle ilgilenmiyor gibi geliyor daha doğrusu ben daha fazla ilgi istiyorum galiba. En ufak Bi yüzü düşse hemen kurmaya başlıyorum kafamda. Bu yüzden hep üzülüyorum.
Napıcam bilmiyorum hemen ağlıyorum...
Mutlu değilim. Çok kilo aldım. Burada yalnızım annem babam ablam kimsem yok. Üç beş yeni arkadaş onlarla da çok görüşmüyoruz zaten haftada bir gün. Bende haliyle eşimin üzerine düşüyorum.
Karninin tas gibi olmasi gazdan ya da kabizliktan olabilirmi canim. Benimde karnim Tas gibi oluyor cogu zaman ama afedersin gaz cikarinca duzeliyor.Kızlar gene kasılmalarım çoğaldı benim. Karnım taş gibi oluyor. İnşallah bişey olmaz
Cnm sut bitmediyse kaynat bak kesilmiyosa yada cokmuyosa bisey olmamistir gorumcem biyolog o soyledi sut firmasinda calisiyor guvenebilirsinKizlar ya az once farkina varmadan tarihi gecmis sut ictim Esim dun almisti sutu ama 1 hafta tarihi gecmis sut satmışlar ikimiz de fark etmedik biraz once icince birden gozum takildi 1 hafta gecmis tarihi bir sey olur mu ya korktum
canım cok gecmıs olsun ,bu haftalarda boyle duygular karısıyor.Senı cok ıyı anlıyorum bazen ben de boyle aılemı ozluyorum benden uzaktalar aglamaktan zor tutuyorum kendımı,esım en buyuk destekcım dıyorum ama ıs yuzunden o da cok fazla yurt dısı,yurt ıcı seyahetler yapıyor.Anlayacagın yalnız evde oturmaktan bunaldım ama bı yandan bebegımı uzmemeye calısıyorum ınsallah bı kac ay sonra bıze arkadas olacak yavrularımız,yalnız kalmayacagız bunu dusun tesellı et kendınıSelam kızlar okuldan geldim. Bugün de tam burda esimden ayrı olduğumu falan yazmıştım. Ne oldu anlamadım okulda birden ağlama krizim tuttu.okula giderken de kasiklarima bıçak saplaniyor gibi oldu zor yürüdüm
tüm öğretmenlerin içinde hüngür hüngür ağlıyorum herkes şok oldu tabi hastaneye götürecek oldular.bi tane sevdiğim bi ogretmen arkadaş sen neden rapor almiyorsun 40 gün rapor al sonra doğum iznin başlar zaten dedi. Rapor alcam sanirim inanin çekilmez bir hal aldı durum çok sıkıldım çok bunaldim. Evimi yuvami istiyorum.
Korkularım da hat safhada. bir iki damla açık pembe kan gördüm az önce çamaşırimda ne oluyor bilmiyorum.esimi aradım apar topar izin aldı ancak geceye gelir.yarin doktora gidicez onunda boş yeri yokmuş yine de gitcem rapor işini de konuşacağım gerçekten berbat haldeyim
benim esimde bugun aynisini yaptiBenim herif delimidir nedir.
Gelde sinirlenme şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?