2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
[QUOTE="pinakolada, post: 39403410, member: 4bulunduğu bdan 1 ay once kadar seftali degil ama nektarin gordum kipada senin icin tekrar bakacagim eger hala varsa gonderirim sana
saol canim ben kipaya bakmadim belki burdakinde de vardir [/QUOTE]
Sen bi bak ben izmirdeyim her cesit meyvenin bullundugu bikac yer var oralara da bakarım bulursam yazarim sana[/QUOTE]

cnm nereler o yerler ben de izmirdeyim..söylemesi ayıp cnm şey istiyor...ayyy neyse söylemeyim şimdi birinin canı çeker çok üzülürüm ..bu mevsimde bulunmaz hiç biliyorum..belki o dediğin yerlerde vardır ben bir bakayım...

Sor cnm. Bende su kisalma olayini sorayim sende sorsana canim. Dikise ragmen kisalabiliyormu diye
Ayrintsiyla bilmek lazim. baska doktora sormustum dikisin kurtarmama durumu var mi diye allah korusun. Malesef var dedi.
almila000
Kizlar usg resimlerindeki verilerde rahim agzi uzunlugunuz yaziyormu bi bakin...
Benim en son o olayli muayenemde kontrol etti dr D 45.13 mm yaziyor
Bu rahim agzi uzunlugu...
Madem takiptesiniz
Mutlaka yazar sizinkinde de

canım sanaşöyle söyleyeyim. doktorumun baktığından farklı bir şey yapmadı. bebeğin ölçümleri,içorganlar filan... doktorum son gittiğimde benimle ilgili olan şeyleri de kontrol etti. eşin durumu gibi. sen bilirsin yine de. doktorun iyi dediyse ve kontrol ettiyse muhtemelen orası da iyi diyecektir.

almila000
Kizlar usg resimlerindeki verilerde rahim agzi uzunlugunuz yaziyormu bi bakin...
Benim en son o olayli muayenemde kontrol etti dr D 45.13 mm yaziyor
Bu rahim agzi uzunlugu...
Madem takiptesiniz
Mutlaka yazar sizinkinde de
YAtaktan kalkinca bakarim xnm saol bilglendirdgin icin. Suan beni vinc gelse kaldramaz herlde:))) hayrli geceler diliyorum herkese.

Bugün yine çok şey yazmışsınız ya okuyamadım valla :) Doktoro plesanta durumu,serviks uzunluğu falan sordum. olumsuz bşy olsa biz söyleriz merak etmeyin dedi bana. çok şükür kızım da gayet iyi :) sık idrara çıktığımdan tahlil yaptırdım bşy çıkmadı gece 2-3 kez kalkıyorum yaaa...gün içi kaç kere gittğim meçhul... gerçi normalde de ben çok giderdim. Ah bi de kabızlık sorunum olmasa... ona da zor çıkıyorum... 15 gün sonraya şeker yüklemesine çağırdı bakalım. Onu da hayırlısıyla atlatırız inşallah

ben detaylıda bulmadım rahım agzı uzunlugu yazdıgını.D dıye bı sey de yokGecen detaylı kontrolumde sordum hatta kontrol oldugu ıcın adam bakmadı her halde onun ıcın alttan muayıne gerek dedı ,ultrasonda gorunur bı sey yok dedı rahım acılma ve s gıbı

Benimki yuzlesme muayenesi oldu ya cnm gecen cuma...
Tam sordum o sırada zaten onu olcuyorum dedi bak burda dedi ve soyledi ciktiya da resmini bile kaydetti elimde usg resmi bile var...
Israrla sorun...
Cm olarak bilmek istiyorum deyin...

Benimki yuzlesme muayenesi oldu ya cnm gecen cuma...
Tam sordum o sırada zaten onu olcuyorum dedi bak burda dedi ve soyledi ciktiya da resmini bile kaydetti elimde usg resmi bile var...
Israrla sorun...
Cm olarak bilmek istiyorum deyin...
bence de sorun. ben perinatolaga gidiyorum. her gittiğimde ölçüyor mutlaka. şu anda uzunluk sıkıntı yaratmasada her iki hafta da bir olan kontrollerimde kısaldıgını gördük ve o yüzden takip edelim dedi. eğer kısalmaya aynı hızla devam ederse dinlenicm. en azından çözümü olan bisey kızlar ama farketmek önemli.

Kizlar bebisimize bugun karyola yatak ve uyku setimizi aldik ALLAHA sukur...
Donuste de 20:30 Gibiydi babamin kabristanina yakindik bi sure gelemeyebilirim diye esim goturmek istedi ALLAH ondan razi olsun ziyaretimizi de yaptik...
Tabi benim oglani gorecektiniz yolda ve kabristanda
Dedim bu kadar okumaya ucacak bu simdi ...
Korkudan ne hallere girdi karnimiza agrilar girdi esimle gulmekten...
Bide rahmetli babamin tarafinda lambalar yanmiyordu arabanin farlariyla durduk
Renk benz atti firlamanin...
Eee bu kadar cok the walking dead izlerse bole olur

inşallah iyidir canım zaten benim doktorum büyük ihtimalle 3lü yada 4 lü test istemicek zaten bende yaptırmak istemiyorum onları, şeker yüklemesi yapacak bu gidişimde bide geçen ay bakamadığı organlara bakacak yeterli gelmese aklımda kalan bişey olursa dediğin gibi bide oraya giderimsen ayrıntılıyı yaptırdın mı geçmişi tam okuyamadım da

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...

3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz :
2.Cüz:
3.Cüz:
4.Cüz:
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz: mirac75
11.Cüz: mirac75
12.cüz: mirac75
13.Cüz: mirac75
14.Cüz: mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz: SirriEyvan
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz

27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:

Kuzularrımmm...
Gelebildim sonunda , tatilden dolayı ayrıntılı ultrasonumuzu haftamız geçmeden dün yaptırdık şükür , ondan önce salı günü doktor randevumuz vardı...
İkisi de çok güzeldi çok şükür , minik kızım gayet sağlıklıymış elhamdülillah...
Bir ara yutkundu , ağzını açıp kapattı , elini açıp kapatıyordu...
Ağlayasım geldi o an...
Rabbim ne büyüksün , ne ara geldik bu zamanlara...
Göbüşüm büyüdükçe mutlu oluyorum...
şu an geçmişi okuyorum , neden bu saatte , uyku tutmadı resmen
sizlerin haberlerini de okuyayım da iyice rahatlayayım...
öptüm güzellerrrr

SirriEyvan cnm ,on we onbiri okudum kalanlardan 2 adet alayim , sonra yenisinden de alayim
yenisinden vereyim canım , hangileri istersin :)
Allah razı olsun...
yalnız belirtmekte fayda var..
benim mesajımı alıntılamadığın takdirde bana ileti gelmiyor maalesef..
etiket koymuşlar ama etiketleyince bana ileti gelmediği müddetçe ne faydası olacak ki onun :)))

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım benim...
sağlıkla al inşaAllah kucağına minik oğlanını...
Rabbim büyüktür.. sezeryan veyahut normal doğum fark etmez ,sağlıkla gelsin de inşaAllah...

tatlım benim minnoş da oraya tekme atıyor , doktorum gayet normal olduğunu söyledi...
Bir sıkıntı yok dedi ,
kendimi bir garip hissediyorum orayı tekmeleyince , sanki rahmimden çıkacakmış gibi geliyor
hissi de gaz çıkarması gibi ..
telaş etme canım :)

Oyyyy tontişine kocaman maaşAllaahh..
Ne de güzel poz vermişşş... :)

bizimki eliyle yüzünü kapattığı için profilden resmimiz var eli de var tabii :))
Olsun artık bununla idare edeceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…