- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.261
saol canim ben kipaya bakmadim belki burdakinde de vardir[QUOTE="pinakolada, post: 39403410, member: 4bulunduğu bdan 1 ay once kadar seftali degil ama nektarin gordum kipada senin icin tekrar bakacagim eger hala varsa gonderirim sana
artık ayda 1 cnmkizlar aklima gelmisken sorayim siz kac haftada 1 kontrole gidiyorsunuz?
Beni iki haftada bir gidiyorum canimSen de ayda bir mi gidiyorsun? Ben daha yeni gittim. 1 ay sonra gel de demedi ama proluton 2 tane yazmıştı o bitince gitcem
Sor cnm. Bende su kisalma olayini sorayim sende sorsana canim. Dikise ragmen kisalabiliyormu diye
Ayrintsiyla bilmek lazim. baska doktora sormustum dikisin kurtarmama durumu var mi diye allah korusun. Malesef var dedi.
Sağol canım. Her gittiğimde bşy dicek mi diye korkuyla gidiyorum elimde olmadan. Herşey yolunda çok şükür. Kızımız 570 g olmuş yarım kiloyu geçtik artık :)Gozun aydın canım umarım her şey yolundadır :)
canım sanaşöyle söyleyeyim. doktorumun baktığından farklı bir şey yapmadı. bebeğin ölçümleri,içorganlar filan... doktorum son gittiğimde benimle ilgili olan şeyleri de kontrol etti. eşin durumu gibi. sen bilirsin yine de. doktorun iyi dediyse ve kontrol ettiyse muhtemelen orası da iyi diyecektir.öyleyse iyi canım bende gidebilirim bi yandan Allah korusun ufak bisey çıksa kafama takarım diye de korkuyorum doktorum sağlıklı dedi hiç kurcalamasam mı diyorum bi yandan da ilk aylarda kanamam olmuştu çalıştığım ortam da riskli yaptırmalıyım diyorum valla çok kararsızım
YAtaktan kalkinca bakarim xnm saol bilglendirdgin icin. Suan beni vinc gelse kaldramaz herlde:))) hayrli geceler diliyorum herkese.almila000
Kizlar usg resimlerindeki verilerde rahim agzi uzunlugunuz yaziyormu bi bakin...
Benim en son o olayli muayenemde kontrol etti dr D 45.13 mm yaziyor
Bu rahim agzi uzunlugu...
Madem takiptesiniz
Mutlaka yazar sizinkinde de
Benimki yuzlesme muayenesi oldu ya cnm gecen cuma...ben detaylıda bulmadım rahım agzı uzunlugu yazdıgını.D dıye bı sey de yokGecen detaylı kontrolumde sordum hatta kontrol oldugu ıcın adam bakmadı her halde onun ıcın alttan muayıne gerek dedı ,ultrasonda gorunur bı sey yok dedı rahım acılma ve s gıbı
bence de sorun. ben perinatolaga gidiyorum. her gittiğimde ölçüyor mutlaka. şu anda uzunluk sıkıntı yaratmasada her iki hafta da bir olan kontrollerimde kısaldıgını gördük ve o yüzden takip edelim dedi. eğer kısalmaya aynı hızla devam ederse dinlenicm. en azından çözümü olan bisey kızlar ama farketmek önemli.Benimki yuzlesme muayenesi oldu ya cnm gecen cuma...
Tam sordum o sırada zaten onu olcuyorum dedi bak burda dedi ve soyledi ciktiya da resmini bile kaydetti elimde usg resmi bile var...
Israrla sorun...
Cm olarak bilmek istiyorum deyin...
inşallah iyidir canım zaten benim doktorum büyük ihtimalle 3lü yada 4 lü test istemicek zaten bende yaptırmak istemiyorum onları, şeker yüklemesi yapacak bu gidişimde bide geçen ay bakamadığı organlara bakacak yeterli gelmese aklımda kalan bişey olursa dediğin gibi bide oraya giderimcanım sanaşöyle söyleyeyim. doktorumun baktığından farklı bir şey yapmadı. bebeğin ölçümleri,içorganlar filan... doktorum son gittiğimde benimle ilgili olan şeyleri de kontrol etti. eşin durumu gibi. sen bilirsin yine de. doktorun iyi dediyse ve kontrol ettiyse muhtemelen orası da iyi diyecektir.
yenisinden vereyim canım , hangileri istersin :)SirriEyvan cnm ,on we onbiri okudum kalanlardan 2 adet alayim , sonra yenisinden de alayim
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım benim...Kizlar profesor ayrintili inceledi ve raporumu aldim...
Plesanta previa totalis
Yüksek riskli gebelik
Plesanta tamamen kapamis yani rahim agzini en ust seviye...
Sezeryan sart yukari cikmazmis attik bir igne yapacaklarmis ilerleyen dönemlerde 35. Hafyayi doldurunca da bebek alinacakmis...
Durum en sag resim gibi
Eki Görüntüle 1402676
tatlım benim minnoş da oraya tekme atıyor , doktorum gayet normal olduğunu söyledi...kızlar merhaba ne zamandır yazamıyorum sıze bısey danısıcam benım 3 gundur rahımmı vajına agzındamı bılemedım bole bı kasılma gıbı bısey var sankı hava cıkıyor gıbı sankı cocuk karnıma dıılde oraya tekme atıyor gıbı anlayamadım bı turlu sızdede buna benzer bısey varmı ? akıntım kanamam agrım yok ama sasırdım kaldım anlamda veremedım
Oyyyy tontişine kocaman maaşAllaahh..Gunaydin annisslerr
Biz hastanedeyiz seker yuklememizi yaptiriyoruz ac karna kan verdim glikozumu ictim simdi 1 saat sonra bu sekilde tekrar kan alacaklar.
Masallah Bebegimin herseyi guzel cikti 23+5 deyiz kilomuz 585 gr boyumuz 28cm, suyumuzda iyimis doktorumuz cok guzel herseyi normal dedi.
Plasenta durumuna bakabilirsiniz dedim ben sen her geldiginde bakiyorum zaten herseyini inceliyorum normal suanda gayet iyi dedi. Ohh icim rahatladibirde bebisimin bi kac resmini yukledim teyzeleri elleri cenesinin altina koydu poz verdi bize oglusumuz Eki Görüntüle 1404686 Eki Görüntüle 1404688
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?