2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sağol canım. Her gittiğimde bşy dicek mi diye korkuyla gidiyorum elimde olmadan. Herşey yolunda çok şükür. Kızımız 570 g olmuş yarım kiloyu geçtik artık :)
Ooo maşallah annesi:) güzel beslenmiş yavrun :) benim daha kızçemi görmeme 15 gün var. Ama artık hissettiğimizden heralde eskisi kadar zor gelmiyor beklemek. Tabi yine merak ediyorum ne kadar buyudugunu :) Allah hepimizin kuzularını bizlere sağsalim bağışlasın :)anneler gülsün çocuklar büyüsün :)))

8-9defa olduğu oluyor canım
Benim de aynı Gece karnıma bi ağrı saplandı. Adet sancısına da benziyordu ama daha şiddetliydi. Hareket etmemi bile engelleyen bi ağrıydı. Zor zahmet hazırlandık o sırada elektrikler gitti. Araba da kapalı otoparkta olunca çıkaramadık. Şimdi randevu aldım doktorumdan akşamüstü son randevusu boşmuş sadece. O zamana kadar inşallah bi daha olmaz o ağrı çok korkuyorum

Kizlar kilo durumumuz nedir? Ben küçük bir deve donusecegim sanirim
Aynen öyle canım cevredekiler çok buyumedi karnın diyor ama ben popo göbek basen heryerden aldım heralde ondan. 10kilo aldım neredeyse. Bazen üzülüyorum ama kızımın sağlığı yerinde olduğu için boşver diyorum doğurunca verirsin :)

almila000
Kizlar usg resimlerindeki verilerde rahim agzi uzunlugunuz yaziyormu bi bakin...
Benim en son o olayli muayenemde kontrol etti dr D 45.13 mm yaziyor
Bu rahim agzi uzunlugu...
Madem takiptesiniz
Mutlaka yazar sizinkinde de
Teşekkür ederim canım. Baktım Ama benim ultrason resimlerimde yok D

Heeeeeyyyyyoooooooooooo......

Gunaaayydııın güzeller güzeli anneler ve en az anneleri kadar güzel minişleeer :)

Herkese musmustlu, sağlıklı bol tekmikli, tatlı mı tatlı bir gün olsun.

Ayrıca hayırlı Cuma'lar olsun efendim.

Biz kızımla kur'an kursuna başladık inşaallah 1.5, 2ay sonra son hatimlere katılabilirim.

Kocamaaaaaaaaaaaaan öpüyorum hepinizi. :-*

günaydın kızlarrrrr
dün ayrıntılıya girdim. her şey normal dedi. yalnız benim bebek 9 gün önde çıktı. devlet hastanesinde de öyle çıkıyor ama doktorum iki gün önde dedi, anlamadım. sadece boyu doktoruma göre 5 gün önde. 694 g olmuş dedi doktor kuzuma. ne kadar büyümüş
miniğim. önde olduğu için şeker yüklemesi yaptırdın mı diye sordu. yaptıracağım zaten. eşimin uzun olduğunu söyledikten sonra muhtemelen ondandır dedi. her şey güzel gidiyor...

Maşallah canım inşallah böyle devam eder :)

Kizlar kilo durumumuz nedir? Ben küçük bir deve donusecegim sanirim
bende haftama gore fazla aldim ama ne yesem gobegimde baska bir yerimden belli olmadigi icin simdilik endiselenmiyrm gerci cokta endiselenicemi zannetmiyrm kizim iyi olsunda kilolar verilir.daha oncesinden 15 kilo vermisligim var zaten

Herkese günaydınnn özellikle minnaklara Nasılız bakalımm annişlerr? Detaylıya girenlerin gözü aydın Artık bu saatten sonra bi aksilik çıkması çok çok küçük bir ihtimal. Artık hamileliğin tadını çıkaralım lütfen
Bu arada rahim ağzı uzunluğu yani serviks sorulmuş benimki 4.2 cm miş. Normal doktorum hiç bişey söylemedi fakat anormal bulgular kısmına bunu yazmış sanırım takip edilmesi için. Doktor bana söylemedikçe benim içim rahat, ona güveniyorum.
Diğer bir mesele de kimimiz ishal olmuşuz kimimiz kabız. Bu bizim beslenme düzenimizin yolunda gitmediğine dair bir işaret. Ben bu sabah zor yetiştim wc ye. kaslarım titriyo şu anda. Soda-ayran-su ve muz miktarını arttırıcam bugün. Sanırım dün dışardan yediğim yemekten kaynaklandı. Hepimiz vücudumuzu tanıyoruz. Artık gebeliğe o kadar da yabancı değiliz. Bizleri nasıl etkilediğini gördük. Ona göre önlemimizi alıcaz.
Uff sabah sabah çok konuştum Hepimize bol tepikli bir gün olsun, öpüldünüz

Cnm cok sevindim hayirli haberlerine...
Elhamdulillah...
Oy opem o sut kokulu yuzunu ben o kibar sultanin...
Cenabi Hak bizi yeni dogacak bebislerimiz icin hazirliyormus ... bu uyku bolunmeleri uyku tutmamalari bu yuzdenmis...

Cnm bu arada 16.17. Cuzu de alayim...
18 19 bos kalsa keske alabilirim onlarida du bakalim...

Hayirli cumalar bitanem...
Oy isirirlar kiz seni bu guzel gunaydin mesajlarini gorunce yuzumde guller aciyor...
Yerim ben o kucuk hanimi annişiyle kuran kurslarina mi baslamis aman aman...
ALLAH zihin acikligi versin cnm...
Masaallah size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…