- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.281
Ooo maşallah annesi:) güzel beslenmiş yavrun :) benim daha kızçemi görmeme 15 gün var. Ama artık hissettiğimizden heralde eskisi kadar zor gelmiyor beklemek. Tabi yine merak ediyorum ne kadar buyudugunu :) Allah hepimizin kuzularını bizlere sağsalim bağışlasın :)anneler gülsün çocuklar büyüsün :)))Sağol canım. Her gittiğimde bşy dicek mi diye korkuyla gidiyorum elimde olmadan. Herşey yolunda çok şükür. Kızımız 570 g olmuş yarım kiloyu geçtik artık :)
Benim de aynı8-9defa olduğu oluyor canım
Aynen öyle canım cevredekiler çok buyumedi karnın diyor ama ben popo göbek basen heryerden aldım heralde ondan. 10kilo aldım neredeyse. Bazen üzülüyorum ama kızımın sağlığı yerinde olduğu için boşver diyorum doğurunca verirsin :)Kizlar kilo durumumuz nedir? Ben küçük bir deve donusecegim sanirim
Teşekkür ederim canım. Baktım Ama benim ultrason resimlerimde yok Dalmila000
Kizlar usg resimlerindeki verilerde rahim agzi uzunlugunuz yaziyormu bi bakin...
Benim en son o olayli muayenemde kontrol etti dr D 45.13 mm yaziyor
Bu rahim agzi uzunlugu...
Madem takiptesiniz
Mutlaka yazar sizinkinde de
Maşallah canım inşallah böyle devam eder :)günaydın kızlarrrrr
dün ayrıntılıya girdim. her şey normal dedi. yalnız benim bebek 9 gün önde çıktı. devlet hastanesinde de öyle çıkıyor ama doktorum iki gün önde dedi, anlamadım. sadece boyu doktoruma göre 5 gün önde. 694 g olmuş dedi doktor kuzuma. ne kadar büyümüş miniğim. önde olduğu için şeker yüklemesi yaptırdın mı diye sordu. yaptıracağım zaten. eşimin uzun olduğunu söyledikten sonra muhtemelen ondandır dedi. her şey güzel gidiyor...
beni hala 2 hafatada 1 cagiriyor belki 24ten snr artik dusurucek ama ben naparim ben minnosumu 1 ay gormeden :)artık ayda 1 cnm
İnşaallah hayırlı haberlerle gelirsin canım :)günaydın kızlar umarım bugün güzel birgün olur hepimiz içinsaat 10da ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyım
bende haftama gore fazla aldim ama ne yesem gobegimde baska bir yerimden belli olmadigi icin simdilik endiselenmiyrm gerci cokta endiselenicemi zannetmiyrm kizim iyi olsunda kilolar verilir.daha oncesinden 15 kilo vermisligim var zatenKizlar kilo durumumuz nedir? Ben küçük bir deve donusecegim sanirim
iyi dusun iyi olsun canm hayrli haberlerini bekliyrzgünaydın kızlar umarım bugün güzel birgün olur hepimiz içinsaat 10da ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyım
inşallah güzel haberler duyarsın kuzundan:) detayları sabırsızlıkla bekliyoruz..günaydın kızlar umarım bugün güzel birgün olur hepimiz içinsaat 10da ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyım
Canim mesajini simdi gordum evet sutu atmadim simdi okuldayim da eve gidince deneyim merak ettimCnm sut bitmediyse kaynat bak kesilmiyosa yada cokmuyosa bisey olmamistir gorumcem biyolog o soyledi sut firmasinda calisiyor guvenebilirsin
Cnm cok sevindim hayirli haberlerine...Kuzularrımmm...
Gelebildim sonunda , tatilden dolayı ayrıntılı ultrasonumuzu haftamız geçmeden dün yaptırdık şükür , ondan önce salı günü doktor randevumuz vardı...
İkisi de çok güzeldi çok şükür , minik kızım gayet sağlıklıymış elhamdülillah...
Bir ara yutkundu , ağzını açıp kapattı , elini açıp kapatıyordu...
Ağlayasım geldi o an...
Rabbim ne büyüksün , ne ara geldik bu zamanlara...
Göbüşüm büyüdükçe mutlu oluyorum...
şu an geçmişi okuyorum , neden bu saatte , uyku tutmadı resmen
sizlerin haberlerini de okuyayım da iyice rahatlayayım...
öptüm güzellerrrr
Hayirli cumalar bitanem...Heeeeeyyyyyoooooooooooo......
Gunaaayydııın güzeller güzeli anneler ve en az anneleri kadar güzel minişleeer :)
Herkese musmustlu, sağlıklı bol tekmikli, tatlı mı tatlı bir gün olsun.
Ayrıca hayırlı Cuma'lar olsun efendim.
Biz kızımla kur'an kursuna başladık inşaallah 1.5, 2ay sonra son hatimlere katılabilirim.
Kocamaaaaaaaaaaaaan öpüyorum hepinizi. :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?