2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
herkese günaydın güzel anne adyaları. uzun zamandır yazamıyorum. çok nadir girebiliyordum zten. iş nedeniyle şehir filan değişince hiç fırsatım olmadı. arada eski topiğimi takip ediyorum buraya da girmeye çalışıyorum. nasılsınız. kuzular nasıl. benim bir sorum olcak. ayrıntılı ultrasonu hangi haftalarda yaptırdınız. benim ptesi randevum var burda ilk kez gitcem. 23+1 günlük olcam o zaman. geç kalmış olur muyum . nete baktım kafam karıştı 19-23 yazan var 24. hafta yazan var.

İnşallah canım bi daha olmaz, Rabbim zamanında sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin hepimize.

Günaydınnn canım ne güzel enerjik enerjik yazıyosun vallahi benimde enerjim artıyor okuyunca. Ne güzel yapmışsın yazılmakla, bende bi kaç ay önce oğlumla beraber başladım öğrenmeye hamdolsun baya ilerledik.

günaydın kızlar uzun zamandır gelemedim malum tatildi bugün 4te ayrıntılı ultrason randevum var çok heyecanlıyım gerçi doktorum sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum dedi inşallah iyidir kuzum tabi hepimiz kuzuları iyidir inşallah

24. baftaya kadar yapılıyormus canım geç olmaz bence

günaydın güzel anneler...herkese hayırlı cumalar..güzel mutlu bir gün olsun hepimize...bakın internette ne buldum..aşermeye son :) ..aradığımız şeyleri bulabilicez artık..hepinizi ve kuzularınızı sevgiyle öpüyorum..
https://www.aseriyorum.net/

ayyy masallah minik kuzuna canim agzini aciyo demek yirim onu cimcime

bu siteyi hiç tavsiye etmiyorlar canım aklında bulunsun gelen ürünler çürük oluyormuş geride almıyorlarmış
ben çok aşermiyorum ama nasılsa mevsimi gelince yiyeceğiz her şeyi zamanında yemek en güzeli

yaaaa iyi ki söyledin...istemeyeyim boşyere..

gunaydın canım gec olmaz merak etme hayırlı haberlerle dön insallah:)))

şu görgüsüzlerin hepsini sildim face den ben. sana da tavsiye derim :)

Günaydın kızlar şeker yüklemem var yarın sabah yaptıranlar bilgi verebilirmi bana aç karnına mı gittiniz eğer öyleyse kaç saat aç kaldınız 1er saat arayla 2 kez mi tokluk şekerine bakacaklar yoksa 1 kez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…