- 17 Ocak 2015
- 240
- 177
- 48
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #19.301
İnşallah canım bi daha olmaz, Rabbim zamanında sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin hepimize.Benim de aynıGece karnıma bi ağrı saplandı. Adet sancısına da benziyordu ama daha şiddetliydi. Hareket etmemi bile engelleyen bi ağrıydı. Zor zahmet hazırlandık o sırada elektrikler gitti. Araba da kapalı otoparkta olunca çıkaramadık. Şimdi randevu aldım doktorumdan akşamüstü son randevusu boşmuş sadece. O zamana kadar inşallah bi daha olmaz o ağrı çok korkuyorum
Günaydınnn canım ne güzel enerjik enerjik yazıyosun vallahi benimde enerjim artıyor okuyunca. Ne güzel yapmışsın yazılmakla, bende bi kaç ay önce oğlumla beraber başladım öğrenmeye hamdolsun baya ilerledik.Heeeeeyyyyyoooooooooooo......
Gunaaayydııın güzeller güzeli anneler ve en az anneleri kadar güzel minişleeer :)
Herkese musmustlu, sağlıklı bol tekmikli, tatlı mı tatlı bir gün olsun.
Ayrıca hayırlı Cuma'lar olsun efendim.
Biz kızımla kur'an kursuna başladık inşaallah 1.5, 2ay sonra son hatimlere katılabilirim.
Kocamaaaaaaaaaaaaan öpüyorum hepinizi. :-*
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallahgünaydın kızlar umarım bugün güzel birgün olur hepimiz içinsaat 10da ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyım
24. baftaya kadar yapılıyormus canım geç olmaz benceherkese günaydın güzel anne adyaları. uzun zamandır yazamıyorum. çok nadir girebiliyordum zten. iş nedeniyle şehir filan değişince hiç fırsatım olmadı. arada eski topiğimi takip ediyorum buraya da girmeye çalışıyorum. nasılsınız. kuzular nasıl. benim bir sorum olcak. ayrıntılı ultrasonu hangi haftalarda yaptırdınız. benim ptesi randevum var burda ilk kez gitcem. 23+1 günlük olcam o zaman. geç kalmış olur muyum . nete baktım kafam karıştı 19-23 yazan var 24. hafta yazan var.
ayyy masallah minik kuzuna canim agzini aciyo demek yirim onu cimcimeKuzularrımmm...
Gelebildim sonunda , tatilden dolayı ayrıntılı ultrasonumuzu haftamız geçmeden dün yaptırdık şükür , ondan önce salı günü doktor randevumuz vardı...
İkisi de çok güzeldi çok şükür , minik kızım gayet sağlıklıymış elhamdülillah...
Bir ara yutkundu , ağzını açıp kapattı , elini açıp kapatıyordu...
Ağlayasım geldi o an...
Rabbim ne büyüksün , ne ara geldik bu zamanlara...
Göbüşüm büyüdükçe mutlu oluyorum...
şu an geçmişi okuyorum , neden bu saatte , uyku tutmadı resmen
sizlerin haberlerini de okuyayım da iyice rahatlayayım...
öptüm güzellerrrr
günaydın güzel anneler...herkese hayırlı cumalar..güzel mutlu bir gün olsun hepimize...bakın internette ne buldum..aşermeye son :) ..aradığımız şeyleri bulabilicez artık..hepinizi ve kuzularınızı sevgiyle öpüyorum..
https://www.aseriyorum.net/
yaaaa iyi ki söyledin...istemeyeyim boşyere..bu siteyi hiç tavsiye etmiyorlar canım aklında bulunsun gelen ürünler çürük oluyormuş geride almıyorlarmış
ben çok aşermiyorum ama nasılsa mevsimi gelince yiyeceğiz her şeyi zamanında yemek en güzeli
gunaydın canım gec olmaz merak etme hayırlı haberlerle dön insallah:)))herkese günaydın güzel anne adyaları. uzun zamandır yazamıyorum. çok nadir girebiliyordum zten. iş nedeniyle şehir filan değişince hiç fırsatım olmadı. arada eski topiğimi takip ediyorum buraya da girmeye çalışıyorum. nasılsınız. kuzular nasıl. benim bir sorum olcak. ayrıntılı ultrasonu hangi haftalarda yaptırdınız. benim ptesi randevum var burda ilk kez gitcem. 23+1 günlük olcam o zaman. geç kalmış olur muyum . nete baktım kafam karıştı 19-23 yazan var 24. hafta yazan var.
şu görgüsüzlerin hepsini sildim face den ben. sana da tavsiye derim :)Facebookta bir arkadasim kendiside daha yeni hamile oldu. Ismini yazmicam bi yaz meyvesi paylasmis facede, cani cekmiste kocasi hemen almista heyy allahim kazayla benim ya da baska bi hamileninde cani cekebilir die hic dusunmuyor bide hamile yani daha dusunceli olmasi lazim. Gecen esimde bi resim paylasacakti masada olan meyveden birinin cani ister die paylastirmadim oda yaz meyvesiydi cunku bizde tesafuden markette bulup aldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?