2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
doktorla görüştüm arkadaşlar tam değerleri söylemedi ama kistler için renkli ultrason istedi cuma günü çektirip getirirsin dedi beta sonuçlarına görede hamilelik var perşembe günü kontrole gel keseyide görebiliriz dedi ama cuma günü ikisine birden randevu alacağım. işin kötü tarafı değerler nasıl bilmiyorum hastanenin online sonuç ekranı çalışmıyor:KK43:

Merhaba benimde henüz kesem oluşmamış perşembe günü doktor böyle söyledi, benim perşembe 144,4 tü, bugün doktorun dediğinine göre 600 olması lazımmış, senin değerin kaç acaba:KK46:

sanırım bu doktorun ultrason aletine göre mi ultrason bilgisine göre mi değişiyor bilemedim :KK57::KK57:
ben 2012 haziran annesiyim..38+5 te sezeryan doğum yaptım.. oğlum için 4200 demişti eğer 40 haftayı beklersek 6 kiloyu bulur bu nedenle riske atamayız demişti. maşallah kilosu 4210 boyu 57 cm olarak dünyaya geldi paşacıkımm bekleseydik ki riskli kiloya girdiği için tehlikeli olabilirdi ikimiz içinde o_Oo_Oo_O yani doktor gayet değerlerde gerçeğe yakın bilgiler verdi..

maşallahhhh.

Kızlar bugün değerimin 600 civarı olması lazım.doktor değerim 1200 e çıkınca yani çarşamba günü kesemin oluşacağını söyledi. Keseleri oluşanlar değer kaçta iken keseleriniz oluştu :KK45:

7+3 tü doktora gittiğimde. yani tarih tam olarak 14üydü. doktorum çok rahattı yani ne bileyim hiçbi terslik yok tahlillerimde de yok tabi bi tek sarılık aşısı yapılcak doğumdan sonra dedi hiçbi terslik yok rahim tersliğinden de korkma 6.-7. ayda düzeliyo , düzelmese de sıkıntı olmuyo falan dedi içimi rahatlattı ama ben bi kaç gün önce boş gebelikle ilgili bişeyler duydum korktum açıkçası...

içini ferah tut canım o zaman doktor sorun yok dediyse yoktur. ya da istersen başka bir doktora daha danış

Mrb hanımlar yazılanlara bakılırsa çoğunuzun ikinci gebeliği ben 25 yaşındayım ilk bebeğimi bekliyorum tecrübelerinizi benim gibi ilk gebeliğini yaşayan arkadaşlarımızla paylaşırsanız sevinirim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim

kesinlikle öyle tamamen kısmet meselesi. benim oğlumda iri ve başı büyük görünüyordu ultrasona göre kontrole gittiğimde nst de sancı vardı ultrasonda yanılttığı için beklemek istemedi doktorlar ve sezeryana alındım malesef. ultrasonda 4.400 görünen bebek 3.800 doğdu ve başıda normal sınırlardaydı. vardır bundada bir hayır dedik o zaman.

benim de 1.5 yil once 37. haftada doktor 3kusur demisti normal dogum istiyosan 1-2 hafta icinde dogurman lazim yoksa bebek iri sen doguramazsin dedi. ben de normal dogumu inanilmaz istiyodum. o zaman birsuru sey yaptim gelsin diye ama gelmek de bilmedi 41+1 de hala hicbi belirtim yoktu. bebek 4300 gorunuyodu, sana suni sanci vermiycem bile sen doguramazsin dedi. sonucta sezeryanla 3900 g olarak dogdu. icimde hep uhte kaldi hala pek atlatabilmis degilim, suni sanciyla normal dogururdum belki de diye. ama sonunda kendimi de avutmaya calisiyorum hayirlisi boyleymis, saglikla kucagima aldim ya diye. simdi bu dogumum mecburen sezeryan olucak ama en azindan aklimda soru isareti kalmiycak normal mi sezeryan mi diye :)

simdi ilk kez dogum yapacak arkadaslara tavsiyem, daha dusunmek icin erken ama sakin kendinizi belli bi dogum yontemine sartlamayin, hayirlisi dogrusu neyse oyle olsun diyin. o zaman iciniz de huzurlu olacagi icin rahat bir dogum gerceklestirirsiniz :)

Biraz da magazin :KK53:
Ece erken 3 aylik hamile fakat bebegin cinsiyeti belli olmus erkekmis. Instagramda herkes zengin olunca ozel muayene ile ogrenmek mumkun demekki devlet hastanesinde 5 ayda ogreniyorsunuz yazmislar... peki siz ne dusunuyorsunuz konu hakkinda yorumlari alayim:KK52::-)

portiscey portiscey cim inşallah o günleri görürüz hep birlikte bende sezaryandan başka seeneği olmayanlardanım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum zor oldumu toparlanman szeryandan sonra

Son düzenleme:
Ece erken 3 aylik hamile fakat bebegin cinsiyeti belli olmus erkekmis. Instagramda herkes zengin olunca ozel muayene ile ogrenmek mumkun demekki devlet hastanesinde 5 ayda ogreniyorsunuz yazmislar... peki siz ne dusunuyorsunuz konu hakkinda yorumlari alayim:KK52::-)

:KK76::KK76: Aslında bu ultrason denilen aletle doktorlar bebeğin kemik yapısını 2,5-3 aylıkken net olarak ölçümleyebiliyorlarmış,
buradanda bebeğin cinsiyet yorumlamasını yapabiliyorlarmış diye biliyoruım:KK45::KK45:
ancaaak ben özel muaynehaneye gidiyor olamam rağmen doktorum cinsel organını görene kadar söylemiyorrrr :KK47::KK47::KK47:

cnm o konuda şüphe yok bende bundan önceki kaybettiğim bebeğimin cinsiyetini 12. haftada sorduğumda hemen söylemişti umarım bunuda öğrenirim 12. haftada o günleri görelimde hayırlsıyla:cool::cool:

:KK76::KK76: Aslında bu ultrason denilen aletle doktorlar bebeğin kemik yapısını 2,5-3 aylıkken net olarak ölçümleyebiliyorlarmış,
buradanda bebeğin cinsiyet yorumlamasını yapabiliyorlarmış diye biliyoruım:KK45::KK45:
ancaaak ben özel muaynehaneye gidiyor olamam rağmen doktorum cinsel organını görene kadar söylemiyorrrr :KK47::KK47::KK47:
Evet yeminliler galiba gorselerde solemiyorlar illa gununu beklicekler yada tam net cinsel organini :KK70:

cnm o konuda şüphe yok bende bundan önceki kaybettiğim bebeğimin cinsiyetini 12. haftada sorduğumda hemen söylemişti umarım bunuda öğrenirim 12. haftada o günleri görelimde hayırlsıyla:cool::cool:
Aminnn canim insan ister istemez merak ediyor vede tam bisey alicaz renk kisminda takili kalioz mecburen cinsiyetini beklicez cogu seyi almak icin bi de allah korusunda biraz daha bekleyip ilk 3aydaki tehlikeyi atlatayim istiyorum :)

Aminnn canim insan ister istemez merak ediyor vede tam bisey alicaz renk kisminda takili kalioz mecburen cinsiyetini beklicez cogu seyi almak icin bi de allah korusunda biraz daha bekleyip ilk 3aydaki tehlikeyi atlatayim istiyorum :)
düşünme hiç öyle şeyler sen :KK66: ama bence de bekle birşeyler almak için daha sonra iyice ağırlaşmadan alırsın ben çok temkinliyim 7. ay olmadan alamam hiç birşey odası bile doğum yapacağım hafta gelsin diğerisini 18. haftada kaybettim göze alamam şimdi

düşünme hiç öyle şeyler sen :KK66: ama bence de bekle birşeyler almak için daha sonra iyice ağırlaşmadan alırsın ben çok temkinliyim 7. ay olmadan alamam hiç birşey odası bile doğum yapacağım hafta gelsin diğerisini 18. haftada kaybettim göze alamam şimdi
Haklisin cnm o konuda zaten suan zaman gecmiyo gibi gozuksede bi bakmisiz hayirlisi ile kucagimizdalar :D

Kızıma hamileyken 13. haftada doktorum %90 kızın olacak demişti. Gerçekten de bir prensesim oldu.

kızlar bulantıdan ne çalışabiliyorum nede yemek yiyebiliyorum benim bildiğim sadece sabah olmazmıydı bu zıkkım yaaa iş yerine bile zor geldim otobüse bindim 2 durak sonra koşarak indim metroya yurumek zorunda kaldım böyle giderse patron kapının önune kor yakında beni...

Back
X