2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
keseyi karından muayenede gördük. vajinal hiç olmadım ben. rahmimin ters olduğunu da karından muayene esnasında gördü. yaa beta hcg tahlil değerlerinin olduğu kağıdı evde bırakmışım şimdi baktım da söyleyim diye şimdi iş yerindeyim. eve gidip yazarım. ama böyle üç rakamlı bişey değildi yaa 000.000 böyle bişeydi yanlış hatırlamıyosam yani sıfırlar farazi tabi. rakam sayısı için yazdım
yok canım zaten karından görülmezse vajinal bakmak istiyor doktor. gerek kalmamış sende belliki. aslında pek bilmiyorum ama ablam da hiç vajinal baktırmadan doğurdu yeğenimi. gerçi normal doğumda bütün açıklarını kapatmıştı o ayrı:KK45:
kuşum sen niye dertlendin böyle? maşallah her şey yolunda ne güzel. kendi kendine kurma oralarda :D

kuşum sen niye dertlendin böyle?
ya bi tanıdığımıza böyle olmuş. yaklaşık 8. haftaya kadar cidden bebek var sanıyomuş. sonra b i gitmişler doktor boş gebelik demiş. temizlemişler sonra falan. ama zor atlattı kadıncağız. bi de istenmeyen bi gebelikti iki çocuğu vardı. ona rağmen zor atlattı. şimdi ben çok istiyorum bebeğimi Rabbim esirgesin öyle bişey başıma gelse zor olur benim için. ayyy öyle bişeyelr sınamasın Rabbim kimseyi. kendi kendime kuruyorum işte böyle. benim içime bi mazoşist kaçmış bence :(

kızlar benimde vajinadan baktı hem bebişin kalp sesleri daha güzel duyuluyor daha yakından görünüyor...
hiç acı sıkıntı yok... gayet rahattı :KK66:
hem vajinadan bakarken dr hanım ayrıca rahmin içinde miyom vs varmı diye iyice kontrol etti ... işte bi avantajı daha :KK66:
şükür temizim... darısı herkesin başına...:KK71:
duramıyorum yerimde hehehh..
yok canım zaten karından görülmezse vajinal bakmak istiyor doktor. gerek kalmamış sende belliki. aslında pek bilmiyorum ama ablam da hiç vajinal baktırmadan doğurdu yeğenimi. gerçi normal doğumda bütün açıklarını kapatmıştı o ayrı:KK45:
kuşum sen niye dertlendin böyle? maşallah her şey yolunda ne güzel. kendi kendine kurma oralarda :D

merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim doktor hanım ilk önce karından ultrasonla baktım minik bişey var ama kesemi anlamadım dedim vajinal baktı sonra ondada aynı şeyi söyledi . ve rahimde sağda ve solda kist varmış en son 22 ağustosta gitmiştim o zaman tertemizdi ne ara kist oluştu bilmiyorum:( betahcg ve biokimyadan test istedi eğer 1.000 üzerinde bi değer çıkarsa sıkıntı yok daha az çıkarsada perşembe tekrar gideceğim. kistler problem değil ama yinede tahlil sonuçlarına bakalım dedi. bu arada ilk ultrasonda bakarken tahminimden 4-5 gün daha büyük görünüyor dedi anlayamadım tam olarak zaman geçmek bilmiyor sanki bekleme istersen 2-4 arası tlf aç o zaman sonuçları söylerim dedi. hayal kırıklığı oldu bende de kendimi çok hazırlamıştım en azından keseyi görürüm diye şimdide çok endişeliyim.

merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim doktor hanım ilk önce karından ultrasonla baktım minik bişey var ama kesemi anlamadım dedim vajinal baktı sonra ondada aynı şeyi söyledi . ve rahimde sağda ve solda kist varmış en son 22 ağustosta gitmiştim o zaman tertemizdi ne ara kist oluştu bilmiyorum:KK43: betahcg ve biokimyadan test istedi eğer 1.000 üzerinde bi değer çıkarsa sıkıntı yok daha az çıkarsada perşembe tekrar gideceğim. kistler problem değil ama yinede tahlil sonuçlarına bakalım dedi. bu arada ilk ultrasonda bakarken tahminimden 4-5 gün daha büyük görünüyor dedi anlayamadım tam olarak zaman geçmek bilmiyor sanki bekleme istersen 2-4 arası tlf aç o zaman sonuçları söylerim dedi. hayal kırıklığı oldu bende de kendimi çok hazırlamıştım en azından keseyi görürüm diye şimdide çok endişeliyim.

Kötü düsünme canim. Belki gec döllenmedir . Sat'ın neydi senin ? Ben gecen hafta gittim ultrasonla bile bakmadi. 2 hafta sonra gel dedi. Sadece betahcg yaptirdi.

az önce aradım sonuçlarım çıkmış ama doktora ulaşamadım ama labaratuardan betahcg yi öğrendim 1148 miş çok şükür dua edin kızlaryaa kistten de bişey çıkmasın

Gözun aydin canım. Doktorun zaten demis kistler onemli degil diye. Onlarda da bi sorun cikmaz insallah.

az önce aradım sonuçlarım çıkmış ama doktora ulaşamadım ama labaratuardan betahcg yi öğrendim 1148 miş çok şükür dua edin kızlaryaa kistten de bişey çıkmasın
Hadi bakalım Allah'ın izniyle kistte de kötü bişey çıkmaz inşallah. Moralini yüksek tut canım Hayırlısı olsun inşallah :KK36:

Merhaba arkadaşlar. şöyle bir geçmişe göz gezdirdim herkes iyi anlaşılan, maşallah.

Doğum konuları bile konuşulmuş.

Ben hamileliğimde çok çekiyorum, bulantılar insanca yaşamama bile engel oluyor ama kızımı çoook kolay bir doğumla (normal doğum) dünyaya getirdim. İnşallah bunda da aynısını nasip eder Allah. Hem bana hemde sizlere.

Ben ankaradayım ama hangi hast gideceğime henüz karar vermedim kızımı lokman hekim hast doğum yaptım hiç memnun kalmadım sizler hangi hast başlıycaksınız

Selam.

Lokman Hekim Hastanesinin hangi şubesine gittin canım.

Ben ilk doğumumu Etlik Şubesi Elif hanımda gerçekleştirdim. mükemmel ötesi bir doktor. Hatta öyle sevilen ve öyle yoğun bir doktor ki ilk muayene için randevu almak bile çok zor.

Merhaba arkadaşlar. şöyle bir geçmişe göz gezdirdim herkes iyi anlaşılan, maşallah.

Doğum konuları bile konuşulmuş.

Ben hamileliğimde çok çekiyorum, bulantılar insanca yaşamama bile engel oluyor ama kızımı çoook kolay bir doğumla (normal doğum) dünyaya getirdim. İnşallah bunda da aynısını nasip eder Allah. Hem bana hemde sizlere.
canım benimde ilk bebeğim sezeryan ikisi arasında 5 yıl 3 ay olacak inşallah o yüzden bu sefer normal doğumu çok istiyorum inşallah seninki gibi kolay doğumlar nasip olur bizlere.

canım benimde ilk bebeğim sezeryan ikisi arasında 5 yıl 3 ay olacak inşallah o yüzden bu sefer normal doğumu çok istiyorum inşallah seninki gibi kolay doğumlar nasip olur bizlere.

Amin canım inş.

Kızım 35+6 günlük doğdu. kendisi gelmek istedi ve geldi.

Sabah 6 da yatışım yapıldı 8:20 de kızım kollarımdaydı.

Amin canım inş.

Kızım 35+6 günlük doğdu. kendisi gelmek istedi ve geldi.

Sabah 6 da yatışım yapıldı 8:20 de kızım kollarımdaydı.
maşallahh sizede kızınızada benim oğlumda 37+2 de sezeryanla oldu malesef o dönemde inanılmaz korkutulmuştum doktorlar tarafından şimdide kısmet olursa normal istiyorum ama sezeryan olacaksada kendisi karar versin kuzum gelmeye gidip önceden randevu almak istemiyorum bakalım önümüzde çok uzun bir süreç var herşeyin başı kısmet

maşallahh sizede kızınızada benim oğlumda 37+2 de sezeryanla oldu malesef o dönemde inanılmaz korkutulmuştum doktorlar tarafından şimdide kısmet olursa normal istiyorum ama sezeryan olacaksada kendisi karar versin kuzum gelmeye gidip önceden randevu almak istemiyorum bakalım önümüzde çok uzun bir süreç var herşeyin başı kısmet

Evet herşey kısmet. Siz oluruna bırakın rabbim en hayırlısını nasip eder zaten.

Sizin oğlunuzda erken doğmuş, bende son haftada tansiyon problemi çıktı, 35. haftada takibe girdim ki 35+6 da doğdu.

Back
X