2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kızlar,
Bende inşallah haziran 2015 anne adaylarındanım. Forumu hep takip ederdim, yazmak bugüne kısmetmiş. Kesemizi geçen cuma gördük şükür, kalp atışları için haftaya cuma gideceğiz, inşallah hayırlısıyla hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız. Ayrıca Kasım 2011 annesiyim.

Merhaba kızlar,
Bende inşallah haziran 2015 anne adaylarındanım. Forumu hep takip ederdim, yazmak bugüne kısmetmiş. Kesemizi geçen cuma gördük şükür, kalp atışları için haftaya cuma gideceğiz, inşallah hayırlısıyla hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız. Ayrıca Kasım 2011 annesiyim.

Hoşgeldiniz.

çok enteresan biçimde özleniyormus :KK68:

Kalbi duyduk keseyi gördük çok sükür, artik sira testlere geldi onlarida hayirlisiyla atlatiriz insallah:nazar:
İnşaAllah canım inşaAllah... biz daha duymadık gördük kalbi ama kalbinin attığını görmek bile yetiyor , inşaAllah bebişlerimiz sağlıkla büyür :KK19:

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!! :KK46::KK46::KK46:

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi :KK19:

Hatimde bende varım diyenler mesajımı LÜTFEN BEĞENSİN ... Ben ona göre bir değerlendirme yapıp size ileteceğim ...
Öpüyorum güzel anneleri :KK15::KK15::KK15:

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi :KK19:

Hatimde bende varım diyenler mesajımı LÜTFEN BEĞENSİN ... Ben ona göre bir değerlendirme yapıp size ileteceğim ...
CANIM BEN PEK BİLMİYORUM BANA ANALTIRMISIN NE OKUNACAK BU HATİMDE

CANIM BEN PEK BİLMİYORUM BANA ANALTIRMISIN NE OKUNACAK BU HATİMDE
Canım Kuran-i Kerim 30 cüz'den oluşur... Herkes en az 1 cüz alır yani 20 sayfa ve bunu 30 günde okur...30 günün sonunda hatim duası yaparım ben... 30 günün sonunda Kuran-i kerim i hatim etmiş yani tamamını okumuş oluyoruz hep beraber... :)

Bulantı ve kusma: Bu bulantı hisleri bu hafta sizi sarmış olabilir. Zencefilli yiyecekler yemeye çalışın (Birçok çalışma hamilelik sırasında bulantı ve kusmayı azalttığını ortaya koymuştur) – zencefilli kurabiyeler, gerçek zencefilli gazoz veya zencefilli şekerler. Boş bir mideden ziyade akşam yemeği sırasında hamilelik vitamininizi almaya çalışın. Çiğnenebilir zencefil de bulantı hissinizi azaltır.

Canım Kuran-i Kerim 30 cüz'den oluşur... Herkes en az 1 cüz alır yani 20 sayfa ve bunu 30 günde okur...30 günün sonunda hatim duası yaparım ben... 30 günün sonunda Kuran-i kerim i hatim etmiş yani tamamını okumuş oluyoruz hep beraber... :)
TAMAM CANIM BEN KATILMAK İSTERİM SAĞOL AÇIKLADIĞIN İÇİN :)

bir ben miyimbulantıdan bütün gün yatan:KK43:..kızlar 28 ekimde cagırdı beni kalp atışları için..ama ben hiç birşey yiyemiyorum yudum yudum su içiyorum (kusmuyorum )erkene alsammı randevuyu..biişey yiyememem sorunmu?
bulantı dışında keyfini çıkar derim canım

Artık gelişmelerime gelebiliriiiim...
Dün hastanede işim vardı... Dayanamadım ne edeyim :KK48::KK48::KK48:
Gideyim erkenden bir gireyim ne olacak sanki dedim veeeee bebişimin kalp atışlarını gördüüükkk... minnoş 5mm di , bembeyaz melek gibi , pıt pıt hareket ediyordu , o kadar duygulandım ki , dünden beri gitmiyor gözümün önünden ufaklığım...
Rabbim herkese nasip etsin , benzersiz bir duygu :KK68::KK68::KK68:
oyy ne güzelya darısı başımıza inşallahh perşembe günü renkli ultrason çektireceğim ayrıntılı inşallahh bende görürüm meleğimin kalp atışlarını
Merhaba kızlar,
merhaba hoşgeldin aramıza bende nisan 2010 anneleri topiğindeydim ama martta geldi kuzum.

harikasın canım çok güzel düşünmüşsüz ben varım

Kuran okumayı bilmeyenler. :KK23:

arkadaşlar merhaba herkese. bir şey sormak istiyorum ben hamile kalmadan önce hormon testi yaptırmıştım. prolaktinim 73 çıkmıştı bir sonraki ay 23 çıkmıştı ve o ay hamile kaldım şimdi kanamam var çok fazla değil ilaç kullanıyorum iki üç gün kanamam olmuyor fakat arada az da olsa kanamam oluyor on günden beri aralıklı kanamam var. sizce prolaktinim yüksek olabilir mi ya da prolaktin yüksekliği düşük riski yapar m? cuma günü randevum var merak ediyorum acaba konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

bulantı dışında keyfini çıkar derim canım

oyy ne güzelya darısı başımıza inşallahh perşembe günü renkli ultrason çektireceğim ayrıntılı inşallahh bende görürüm meleğimin kalp atışlarını

merhaba hoşgeldin aramıza bende nisan 2010 anneleri topiğindeydim ama martta geldi kuzum.

harikasın canım çok güzel düşünmüşsüz ben varım
İnşaAllah göreceksin canııım , ne güzel renkli ultrason demek... Ayy bebiş ayrıntılı ayrıntılı görünür inşaAllaah :KK28:

arkadaşlar merhaba herkese. bir şey sormak istiyorum ben hamile kalmadan önce hormon testi yaptırmıştım. prolaktinim 73 çıkmıştı bir sonraki ay 23 çıkmıştı ve o ay hamile kaldım şimdi kanamam var çok fazla değil ilaç kullanıyorum iki üç gün kanamam olmuyor fakat arada az da olsa kanamam oluyor on günden beri aralıklı kanamam var. sizce prolaktinim yüksek olabilir mi ya da prolaktin yüksekliği düşük riski yapar m? cuma günü randevum var merak ediyorum acaba konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
merhaba canım peki daha önce doktorla görüştünmü herhangi bir ilaç verdimi kanama için?

canım ben bir tek yasin okuyabiliyorum bi de çalışıyorum pek vakit bulamayabilirim 20 sayfa bir kişiye çok gibi geldi 5 sayfa falan olsa haftasonları okumaya çalışırdım.
Tatlım 5 sayfa şu şekilde olabilir , çalışan annelerimiz var di mi unutuyorum :)
Senin gibi 3 arkadaş olur... 5 'er 5'er paylaştırırız :KK68:

dualarıyla bize katılırlar :KK68:

Sıpa kızıma okutuyum desem, okul dönemi haftada bir sayfayı pazarlıkla okuyor cadı.

Yazın günde bir sayfa, okul açıkken haftada 1 sayfa. Aslında annesinin yerine okusa maymunum hem kendisine hem de bana faydası olur.

Back
X