• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Dr takip edelim dedi. Çok fazla antibiyotik kullandığım için bu dönemde üç gün sonra tekrar crp bakılacak bakalım.. Sag olun kizlar kendinize çok dikkat edin. 🙏🏻🌸Valla 35 40 larla hastaneye yatırılanlaeı okuyunca korktum bi an
Geçmiş olsun canım bende kusma çok olmuştu o yüzden serumla vücudumu toplamıştı. Antibiyotiksiz atlatmıştım. İnşallah seninde öyle olur.

Çalışma bakanlığını aradım kızlar bende biri
Çıktı ilgili departmana yönlendiriyim dedi bekle bekle açan yok kapattım tekrar aradım ilk açan da açmadı 😂😂😂

Ya açıkcası o şekerli suyu içmek istemiyorum normalde de çok sevmem zaten şekerli içecekler. Arkadaşım şeker aleti alıp evde 10 gün ölçüp doktora bildirmişti ben de öyle yapmayı düşünüyorum
hangisinden aldı acaba biz de alalım o zaman daha iyi bence de

hangisinden aldı acaba biz de alalım o zaman daha iyi bence de
Ben gebeliğin başından beri diyabet takipliyim. İnşallah çıkmaz hiç kimsede, çok zor geçiyor çünkü. Cihaz olarak contour plus kullanıyorum en iyilerden birisiymiş. Ölçümleri de lab. ölçümleriyle çok yakın. Telefon uygulamasına kaydediyor sonuçları da. Tavsiye ederim

Tam bunu soracaktım. Ben ilkinde gecelik kullanmadım aslında. Ama alt kısmı çıkardılar. Sonda takılıyor vs. Yürüyüş ypmak için giyiniyordum yeniden. Aslında gecelik olsa belki daha iyi olabilir. Yine de çevremde kimse gecelik al demedi. Süreci unutunca bir daha soruyorum etrafıma. Size gecelik daha iyi oluyor diyen oldu mu? Gecelik ve alt üst takım bir arada olan bir şey beğendim tam da şimdi. Acaba alsam mı diye düşündm
Merhaba, ben de sabahlık + gecelik mi yoksa sabahlık + pijama takımı mı diye çok arada kalmıştım. Geceliğe karar verdim. Ağustosta serklaj ameliyatı oldum. Sonda takılıydı. Kanama takibi yaptılar. O yüzden yakın zamanlı bu tecrübemden dolayı gecelik alacağım. Sezeryan olucam kısmetse. Hem karnımı rahatsız etmez hem de takip edeceklerse kolay olur diye düşünüyorum. Kadın doğum katında kalmıştım ameliyat olduğumda, yeni doğum yapanlar da gecelik giyiyordu çoğunlukla 🥰

Merhaba, ben de sabahlık + gecelik mi yoksa sabahlık + pijama takımı mı diye çok arada kalmıştım. Geceliğe karar verdim. Ağustosta serklaj ameliyatı oldum. Sonda takılıydı. Kanama takibi yaptılar. O yüzden yakın zamanlı bu tecrübemden dolayı gecelik alacağım. Sezeryan olucam kısmetse. Hem karnımı rahatsız etmez hem de takip edeceklerse kolay olur diye düşünüyorum. Kadın doğum katında kalmıştım ameliyat olduğumda, yeni doğum yapanlar da gecelik giyiyordu çoğunlukla 🥰
sezeryanda da sonda takıyorlar mı

Bilmiyorum ama takılma ihtimaline karşı ben böyle düşündüm.

Ben ameliyatı akşam saatlerinde olmuştum. Sabah 10.00’a kadar sonda takılıydı.

Bilmiyorum ama takılma ihtimaline karşı ben böyle düşündüm.

Ben ameliyatı akşam saatlerinde olmuştum. Sabah 10.00’a kadar sonda takılıydı.
çok geçmiş olsun bu arada . umarım gerek olmaz öyle seylere ya . ben de gecelikle daha rahat olcanı düşünüyorum ama ne olur ne olmaz üşürüm diye alt üst takım da aldım. evde de bir süre pijama takılırız zaten o zamanda lazım olur

sezeryanda da sonda takıyorlar mı

çok geçmiş olsun bu arada . umarım gerek olmaz öyle seylere ya . ben de gecelikle daha rahat olcanı düşünüyorum ama ne olur ne olmaz üşürüm diye alt üst takım da aldım. evde de bir süre pijama takılırız zaten o zamanda lazım olur
Çok teşekkürler ☺️ Tedbirli olmakta fayda var tabi. Dediğiniz gibi evde de kullanılır sonrası için. Hastanedeyken eksik olmasındansa fazla fazla her şeyin yanımızda olması daha iyi.

Bencede elbise rahat olur ama şubat ayındayız hastane sıcak olsa da ben altım açık olunca hemen gaz olabiliyorum bebişime sütten gaz geçmesin :) pantalonlu pijamada alacağım

Selam kızlar, şeker yüklemesi düşünen varmı ya da yaptıran :)
Doktorum gerek kalmayabilir dedi ben yaptir dese yaptiracaktim. Aclik ve tokluk seker takibi yapiyorum evde onu getir dedi tansiyonla beraber uc hafta sonraki kontrole. Bir de tahlil istedi aclik sekeri vs ama ben her ay yaptiriyom dahiliyede zaten normaldi hep

Kızlar bebek için reflü yatağı alacak mısınız? İlk aylarda kullanmak gerekiyormuş. Araştırıyorum ama karar veremedim. Yataş juno çökme yapıyomuş. Sevibebe reflü yatağının cırtları açılıyomuş. Başka modellerden de emin olamadım. Satın alıp da kalitesinden memnun kalan var mı herhangi bir markada? 💕

Gecmiş olsun size de. İki dr a göründüm ikiai de grip ilaçlarından içemeyecegimi söyledi. Crp bakıldı sonuç bekliyorum. Duruma göre antibiyotik yazarız dedi biri. Ama gerek kalmayacak inşallah iyiyleşiyorum yavaş da olsa. Parol lâ bu kadar oluyor 🥲 ıhlamurlu limonlu çay içtim günde iki dolu bardak. Ve günde dört beş mandalina yedim. Onun harici çok ağrı veya ateş oldugunda parol içtim.
Teşekkür ederim. Sevindim daha iyi olmanıza, ben de bugün daha iyi gibiyim. Bol mandalina, ıhlamur tükettim. Ateş de olmadığı için, parol da almadan atlatacak gibiyim.

Kızlar bebek için reflü yatağı alacak mısınız? İlk aylarda kullanmak gerekiyormuş. Araştırıyorum ama karar veremedim. Yataş juno çökme yapıyomuş. Sevibebe reflü yatağının cırtları açılıyomuş. Başka modellerden de emin olamadım. Satın alıp da kalitesinden memnun kalan var mı herhangi bir markada? 💕
Ben de başta reflu yatağı mi alsam dedim ama her bebekte reflu olmuyor zaten niye direkt kendimi ona sartlandirayim diye düşündüm sonra😅 babynest aldim bi tane internetten. Geldi açtım çok beğendik bayağı oluyor alalı 😅

bende hemen üşürüm azcık darlanıncada hemen terlerim😂 4 yetmedi mi size 😖 kaç gün kamıştınız acaba? şimdi böyle planlar yapıyoruzda inşallah foto çekinecek takatim olur diyede düşünüyorum bir yandan 😂

Valla benim foto çekmek asla umrumda değildi. Hiç o havada olmadım. Havamda olsam da çekilemezdim çünkü lohusa takımım kullanım dışı kalmıştı.

Doğum yaptığımın ertesi günü çıktım ben.
Ama işte o 1 gün bana 5-6 pijama ancak yeterdi.
Benden sonra doğumu olacak kuzenlere de yanınıza bol pijama alın dedim ama onlar hiç sıkıntı yaşamadı mesela. Ve çok pijama ihtiyacı olmadı. Temkinli gitmekte fayda var yine de bence.

Ben de bu defa gecelikli 4lü bir set alacağım sanırım. Ama çevremde kimse gecelik al demedi. Hep gerek yok dediler aksine. Yine de 1 tane olsun diyorum bu kez.

Back
X