• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
gebeliktede enzim artışları olabiliyor malesef özellikle ilerleyen dönemlerde artan kaşıntı ile kendini belli ediyor. benide enzim yüksekliği sorunum var ve hiçbir şikayetim yoktu sadece yemeklerden sonra hazımsızlık ve şişkinlik şikayetiyle gitmiştim öyle çıktı ortaya. tabiki sizde olabilecek diye birşey yok rabbim korusun sizide evladınızıda
Bebek için tehlikeli mi bu enzim artışı peki? Ben et yediğim için oldugunu düşünüyorum, bir süre yumurta ve etten uzak durursam geçer mi acaba?

Gunaydin canim:KK49::KK49:
Ben bikac gundur yogundum yazamadim hic ama az cok okuyorum yazilanlari dusuk yapan arkadasa gecmis olsun alerjisi olan ve bulantilarla ugrasan arkadaslara ayrica kabizlik gecirenlerede Allah kolaylik versin:KK52:ben pazartesi gidip kesemi gordum tekrar ama ilk doktor muayenemdi istersen vajinal yoldan bakalim goruruz yada haftaya gelin gorelim dedi bizde haftaya gelelim dedik.yarin tekrar gidecegim insallah duyarim bu sefer:oops:

Yeni kaldırdım yoğunluktan kafamı.. :KK59: Kim düşük yaptı kaçırmışım çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda yeniden nasip etsin.. :KK15: oy maşallah.., bende haftasonu bir daha gidicem bakalım :anneadayı:

ulturason kagıdında 6+1 yazıyoo doktor 7+1 olması gerkırken 6+1 de görünüyo bebk gelişmemiş kalp atışısa yok dedi biraz dha bekleyelimm salı günüde duymazsak aç karnına gel kürtaj olabilirsin dedi :KK43:
cnm ümidi kesme sakın...
hepimiz dua edelim inşaallah sana...
Ya Halık Ya Musavvir Ya Bari Ya Müheymin zikirlerini çek bol bol...
kısaca ;
halık ... tek yaratıcı
musavvir .... sanat sahibi en güzel şekilde yaradan
bari .... yarattıklarının her türlü geregini yerli yerince tastamam yapan
müheymin... yaratıklarını koruyan gözetleyen...

bu ilgili konu açmıştım link aşagıda bi göz at istersen ....

http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bebek-isteyenler-icin-zikir.762700/

Cenabı Hak kerimdir üzüntü yapma...

inşaallah hayırlı haberlerini alıcaz tamam mı... :KK19:

Dime benimkide soru kim.gitmek istemzki bende gitmek istiorum da yarin dr terminim var 10 ne dicek bilmem sanirim banada yasaklar 3 dusukten sonra :-( ilkinim kalbi durdu 10 haftalik kurtaj olmak zorunda kaldim 2. Ve 3. De kendikiginden dustu aslinda 2. Cide mi 3. Demi ney kizimi ogle uykusuna yatiriodum oda huysuzlandi ve isteden tam kasigima tekme attı zorla uyuttum kalktimki pembe kan vardi sonrada durmadi dewami geldi ve dustu tabi bende salak gibi yatip dinlenmedim o gun çamaşırhanede camasor yikadim tabi hersey bir neden sebep yasamicakti oyle oldu karin sertligine gelince canim benim çocuklar dan kalma gobegim vardi ondan pek bisi anlamiorum ama yemekten sonra kotu oluo ama ilk gebeligimde 50 le kaldigim ve bedenim yapisi dar oldugundan vok sancim oluoama bence sertlik ilk gebelikte cok normal vicut ilk defa karsilasio ve alismaya genislemeye calisio hic miralini bozma hersey normal bu arada cocuklardan her zaman giremiom hemen cvp yazamiom kusura bakma ok
Cok gecmis olsun canim allah hayirli evlatlar versin bizlere cocuklarin mi? Var ne guzel allah bagslasin..

Ya hanimlar genel olarak birsey sormak istiorum progesteron hapi kullan hamislere yada bilgisi olanlara ya bu progesteron hapini aldim alali migdem yanio halsizlik migde bulantisi ve vajinada kasinti yapio ya kac gundur de gecmedi hatta sirkeli suyla yikiyorum vajinayi candibene die ilac kullaniorum banamisin demio ya benim gibi kullanipta boyle sikayati olan varmi hamimar
progesteronu nasıl kullanıyosun vajınadan mı yoksa agızdan mı.Ben aksam yatınca 2 tane ıcıyorum sersem gıbı yapıyor ınsanı bı de bulantı falan oluyor ama doktorum ılac yazdı bulantı ıcın sımdı onu kullanıyorum

kızlar hala kasığında arada ağrı hisseden oluyor mu bende var arada yokluyor bugünde var öksürmekten de olabilir hala atlatamadım hastalığı tam olarak.
oluyor canın sureklı olmasa da bır az fazla ayakta durunca gecelerı ozellıkle kasık agrıları oluyor.Ama sıddetli dayanılmayacak agrı olmayana kadar sorun yokmus doktorum soylemıstı bana

Sa cok guzel bir aciklma olmuş sol cnm bnde yurtdışında yasiorum ve elevitte donuz katkisi olduğundan almadim ala femibion kullaniorum onda varmi bilmiorum sen hangi vitamini kullaniosun adi ney belki benim yasdigim ulkede de bulabilirim ona dewam ederim
Kulandigin vitamini eczaneye sor helalmi diye yada vitaminin ustundeki numarayi ara firmayi sor helalmi ben black Mores hamilelik ve emziren annelerin kullandigi vitamini kulaniyorum en iyisi eczaneye sor hangisi helal diye ordan cik baska eczaneyede sor helal oda derse o vitamini kullan canim

merhaba arakadaşlar.

Biz geldik. bugün doktor kontrolümüz vardı.

Bebeğimizin kalp atışlarını duyduk.

Kızımda 7+2 de duymuştum, bunda da 7+3 üz bugün.

7+4 le uyumlu çıktı herşey yolunda şükür.

13.3 mm miş.

Bulantılarım için ilaçtan daha faydalı diye zencefil çayı önerdi şimdilik iyi geldi. İnş. hep böyle devam eder.

sizler ve melekleriniz nasılsınız?

kızlar benim doktorum tahlillerime bakarak vitamin vermedi, gerek yok dedi. sadece folic asitin içinde vitamin olanı çıkmış. Folic Trio ondan kullanıyorum 1 aydır.

Teşekkürler cnm deniycem

Mutlaka dene derim. günde 4 bardağı geçmeyecek.

Tozunu değil taneli olanını alacaksın, bir parça kesip kaynatacaksın ılık bir şekilde içeceksin.

Doktoruma sordum (netten okumuştum ben) ilaçlardan daha faydalı bir bitki dedi.

Hatta zencefilli meyve suyu, zencefil şekeri vs. de varmış. olar da iyi gelir dedi.

kızlar selam,
bugün kahverengi akıntı şikayetiyle doktora gittim ve muayene sonucu ultrasonda kese görünmedi ve kan testi istendi. kan testinde beta değerimin düştüğünü gördük ve malesef düşükle sonuçlanıyormuş gebeliğim. iyi tarafından bakıp kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Her şerde bir hayır vardır diyerek hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. yakın zamanda ileriki aylarda doğum yapacakların sayfasına üye olurum inşallah diyorum ve hepinizi sevgiyle öpüyorum. :KK19::D
yıkılmadım ayaktayımEn Büyük KK:KK55:
hamileligin ne kadarlikti canim cok gecmis olsun Allah hayirlisini nasip etsin..

Back
X