• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım 8-10. haftalarda kese yuvarlak ve bebek kesenın sagında ıse kız; fasulye gıbı yada ovalse bıde bebek kesenın solundaysa erkek dıyorlar bende buradakı arkadaslardan duydum ne kadar doğrudur bılmıyorum hiç dikdörtgen duymamıstım ama sonucta kese dedıgımız sey ıcı su dolu ve dısı zar gıbı bısı sekıl degıstırmesı de cok normal bencede:)
beni heyecanlandırdın valla dediğin doğruysa kızım olucak :KK8: hemen ultrason sonucuma sarıldım hem kese yuvarlak hem de bebiş sağda yatıyo:KK48: Rabb'im hayırlı ve sağlıklısını versin herseyden önce hiç farketmez cinsiyeti ama merak ediyoruz elde değil

beni heyecanlandırdın valla dediğin doğruysa kızım olucak :KK8: hemen ultrason sonucuma sarıldım hem kese yuvarlak hem de bebiş sağda yatıyo:KK48: Rabb'im hayırlı ve sağlıklısını versin herseyden önce hiç farketmez cinsiyeti ama merak ediyoruz elde değil
bende bunu soyleyen arkadasların yalancısıyım herkeste tutar mı bılmıyorum kı hayırlısı olsun bencede onemlı olan saglıklı olması benımde kese yuvarlak bebek de tam ortada sadece 1 resımde azıcık sagda:KK36: herkesde bu ara kızın olcak dıyo bakalım bekleyıp gorcez:KK51:

canım senın bebıs de tam ortada gorunuyor benımkı gıbı ama benım kese daha yuvarlak anlamadım kı sımdı :KK64:

canım senın bebıs de tam ortada gorunuyor benımkı gıbı ama benım kese daha yuvarlak anlamadım kı sımdı :KK64:

evet ortada. :)

aslında çok önemli değil sadece merak ediyorum, şükür bir kızım var, bir kızım daha olsa çoooook mutlu olurum ama oğlum olsada üzülmem yeterki sağlıklı olsun.

hızlı resim yaz google ye. çıkan yerden yükle. formlar yazan linki buraya yaz.

evet ortada. :)

aslında çok önemli değil sadece merak ediyorum, şükür bir kızım var, bir kızım daha olsa çoooook mutlu olurum ama oğlum olsada üzülmem yeterki sağlıklı olsun.
hayırlısı olsun o zaman canım Allah gönlune gore versın bende cocuklugumdan berı hep kızım olsun derdım ama onemlı olan saglıklı olması kızım da oglum da olsa farketmez su anda

hayırlısı olsun o zaman canım Allah gönlune gore versın bende cocuklugumdan berı hep kızım olsun derdım ama onemlı olan saglıklı olması kızım da oglum da olsa farketmez su anda

aynen öyle, sağlıklı olsun senin olsun önemli olan o.

Back
X