- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #5.701
bakabildiniz mi sileceğim resimleri, çarşaf gibi oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni heyecanlandırdın valla dediğin doğruysa kızım olucakcanım 8-10. haftalarda kese yuvarlak ve bebek kesenın sagında ıse kız; fasulye gıbı yada ovalse bıde bebek kesenın solundaysa erkek dıyorlar bende buradakı arkadaslardan duydum ne kadar doğrudur bılmıyorum hiç dikdörtgen duymamıstım ama sonucta kese dedıgımız sey ıcı su dolu ve dısı zar gıbı bısı sekıl degıstırmesı de cok normal bencede:)
bende bunu soyleyen arkadasların yalancısıyım herkeste tutar mı bılmıyorum kı hayırlısı olsun bencede onemlı olan saglıklı olması benımde kese yuvarlak bebek de tam ortada sadece 1 resımde azıcık sagdabeni heyecanlandırdın valla dediğin doğruysa kızım olucakhemen ultrason sonucuma sarıldım hem kese yuvarlak hem de bebiş sağda yatıyo
Rabb'im hayırlı ve sağlıklısını versin herseyden önce hiç farketmez cinsiyeti ama merak ediyoruz elde değil
canım senın resmı goremedım kı o ara fotograf yuklemeye calısıyodum bılgısayarı kapatıp acmak zorunda kaldımkimse bakamadı mı.![]()
gordum canım ama bebısın tam ortada duruyor bende yukleyebılırsem sende bı bak canımgördün mü canım.
canım senın bebıs de tam ortada gorunuyor benımkı gıbı ama benım kese daha yuvarlak anlamadım kı sımdı![]()
gordum canım ama bebısın tam ortada duruyor bende yukleyebılırsem sende bı bak canım
hayırlısı olsun o zaman canım Allah gönlune gore versın bende cocuklugumdan berı hep kızım olsun derdım ama onemlı olan saglıklı olması kızım da oglum da olsa farketmez su andaevet ortada. :)
aslında çok önemli değil sadece merak ediyorum, şükür bir kızım var, bir kızım daha olsa çoooook mutlu olurum ama oğlum olsada üzülmem yeterki sağlıklı olsun.
Canım progratanı doktor bana fitil olarak kullan dedi, hem bu yanetkileri yaşamazsın, hem daha etkiliymiş :)ayy sorma az once bende forumu okurken uyuya kaldım o kadar yanı bu progestan hapı benı mahvettı onu ıcınce kafam kalkmıyor sabah aksam uyuyoruzz![]()
hayırlısı olsun o zaman canım Allah gönlune gore versın bende cocuklugumdan berı hep kızım olsun derdım ama onemlı olan saglıklı olması kızım da oglum da olsa farketmez su anda
bana hıc oyle dıyen olmadı kı canım senınde mı kanaman vardı pekıCanım progratanı doktor bana fitil olarak kullan dedi, hem bu yanetkileri yaşamazsın, hem daha etkiliymiş :)
Canım arkadaşım sezaryen oldu. Doktora gittiğimde sorar seni de aydınlatırım.canım pekı doktor basında durmus mu dogum yaparken sezeryansa tabıkı doktor yaptırmıstır ama normalde yanı epıduralde doktor mu yaptırıyor kı