- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #6.121
evet canım haklısın bende hem devlet hem ozel olarak muayeneye gıtmeyı dusunuyorum artık ama dogum buyuk ıhtımalle ozel olur malesef bakanlık buna bı cozum getıremedı onceden kımse sezeryan yaptırmazdı sımdı de kımse normal yapmak ıstemıyo kıme sorsam sezeryan doktorların da kolayına gelıyor o yuzden doktor bulmak da sıkıntı bızı anlayan gercekten ılgılenen doktorlar cok az malesef tabı onları da bulmak mesele bırının memnun oldugundan dıgerı hıc memnun kalmıyor bende arastırcam dıger kontrolume kadar bakalım umarım ozelde normal doguma da gırecek doktorlar vardır cunku ozellerde gece kadın dogumcular nobet tutmuyorrbende devlete gitmeyi düşünmüyorum canım hasta mahremiyeti açısından ki doğum sakinlik sessizlik ister. aslında yurt dışında hiç ilki normalmi sezeryanmı bakmıyorlar bile direk normali deniyorlar. sezeryan kurtarma operasyonu olmalıyken malesef doğum şekliymiş gibi empoze ediliyor ve kimse risklerinden bahsetmiyor.
kısmetse 12. haftada kontrole gideceğim artık bir doktoru seçip tabikii bilgilendiririm senide.
estağfirullah tatlım anlıyorum ben seni. malesef sakaryada gitmediğim doktor kalmadı ama içime sinen olmadı. sıkıntılarımda geçti gitti çok şükür olumlu yönlerinden bakıyorum şimdi.