teyzelerii benim minnak size günaydın demek istedi dee ben de ultrason fotosunu koydum

kesenin sağına soluna göre neydi cinsiyeti bi hatırlatır mısınız?
maaşallah barekallah

ben burda ısırmalık bi toto görüyorum

Bende izmirdeyim canim ve bende doktor ariyorum. Bilgi edinirsen bana da haber verirmisin.
tubikemm
cnm ben egepole gittim iki ay...
drun tek bir hata yada unutkanlığından dolayı hoşuma gitmedi...
folk asitle vitamini kullandırdı dilim şişti ağzım yara oldu
birde illa sartmış gibi korkutucu bir şekilde amniyosentez dedi durdu...
gitmemeye karar verdim...
araştırdım özel karataş hastanesinde aysel zabit taşer var...
ve 4D usg si olan bir hastahane...
Çok methedilen bir dr bundan sonraki randevumu ona alıcam inşaallah...
birde
İKİLİ TEST YAPTIRMAK İSTEMEYENLER 3D VEYA 4D USG DAHA NET SONUÇLAR VERİYORMUŞ...
Wallahi benim doktorumda kizdi bana eleviti sorunca oyle bir sey asla yok dedi. Elevit en iyisi ona devam ediceksin dedi
kızlar...
yok kızan yok yaşı başı almış drlar vs vs... tıp bilinciyle fayda yarar ilişkisinden düşünüp konuşmasınlar...
araştırdım nette o kadar çok yazışma var ki elevitin üretici firmasıyla ilgili... hiçbirinde üretici firma yalanlamıyor domuz jelatinini...
en iyisi elevit diye bişey de yok.... decavit var aynı müdavili...
ayrıca imom omega var ben bunu kullanıyorum.... elevite ve decavittten çok daha iyi....
evt sgk imom omegayı odemiyor... imkanınız varsa ki hepiniz özele gidiyosunuz kızlar ayda 19 tl sanırım hiç tereddütsüz ve piyasadakilerden daha iyi bir vitamin için değer...
özellikle imom omeganın prospektüsünde kocaman uyarı var...
içeriğinde domuz yağı ve katkısı olmadığına ve kullanılan kaplamanın nişasta olduğuna dair...
unutmayalım kızlar Cenabı Hakka hesap vericez... daha rahmimizdeyken şüpheli şeyi bebeğimize kulanmamız ağır bir vebal...
bile bile veya kesin olmayan şüphe ile ilaç kullanmak vebal işi...
seceneklerimiz varken elevit konuşmaya bile değmez...
Kızlar biriniz gelin benim ütülerimi yapın noluurr hiç canım istemiyor
ben gelirim... bayılırım ütüye :)
gönder kargoyla ütüleyip yollayayım