- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #7.781
Allah hayirlara cikarsin cnm .Slm annişler, nası uyuyorum sürekli anlatamam. Ve sürekli kötü rüyalar görüyorumdün gece kendi çığlığıma uyandım o derece yanii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayirlara cikarsin cnm .Slm annişler, nası uyuyorum sürekli anlatamam. Ve sürekli kötü rüyalar görüyorumdün gece kendi çığlığıma uyandım o derece yanii
MUtlaka kullan bak gebelikte enfeksiyon cok riskli..Tahlil yaptırdım idrarda lökosit ve epitel hücrem kanda crp yüksek çıktı idrar yollarımda enfeksiyon varmış serumla beraber antibiyotik başladı drmKullanmak istemiyorum offf
Evet onlar anne bagirsak hareketlerini bebegin hareketi saniyormus. Bir de ilk hamileler daha da gec hisseder yazıyorGunaydin kizlar bebisimin hareketini hissediyorum diyenler olmus ama bu 4-4.5aydan once imkansiz gibi. Hatta ben 15.haftanin icinde oldugum halde hamilelik takvimimde soyle yaziyor bilginiz olsun
Bebeğiniz yeterince hareketli olsada hala onun hareketlerini hissedemiyorsunuz. Bunun sebebi bebeğinizin rahim duvarına henüz çarpmaması ve bunu yapacak kas gücüne henüz erişmemiş olmasıdır.
Ben satin almak istiyorum nasil iletisime gececegizselam kızlar
Hamileyken aldıgım kitapları satmak istiyorum
Benim Tatlı Komposto Günlüğüm Kitapyurdu Fiyatı: 17,60 TL.
Mahallenin En Mutlu Bebeği Kitapyurdu Fiyatı: 9,90 TL.
Hamileyim- Annelik Akademisi Kitapyurdu Fiyatı: 17,50 TL.
Bebeğim- Annelik Akademisi Kitapyurdu Fiyatı: 17,50 TL.
internetten alabileceğiniz fiyatı toplamda 62,50 TL ben hepsini 30Tl'ye vereceğim.
vıtamın yazdır canım doktorna sabah kahvaltısı sart ama portakal sık ıc
cnm bende oyleyim aksiyonlu entrikali ruyalar goruyorum kabus gibiSlm annişler, nası uyuyorum sürekli anlatamam. Ve sürekli kötü rüyalar görüyorumdün gece kendi çığlığıma uyandım o derece yanii
aynen bende kızlar. psikolojik olarak rahatladım 3 ay bitince ama bu rüyalar nerden çıkıyor anlamadım. ilk 3 ay görmedim ben böyle kötü rüyalar.cnm bende oyleyim aksiyonlu entrikali ruyalar goruyorum kabus gibi
bende 11+3 de yaptırdım cnm. 11 haftayı doldurmuşsa yapıyorlar. sağlıklı haberler al inş.Ikili tarama testi için onbirinci hafta erken mı kızlar başka zaman gidemiyorum da
ya eskiler gibi 9 ay beklemek zorunda kalsaydık cinsiyet öğrenmek içinOnun ki kız ama şimdi biraz baktım kız bekleyenler de hareketliymiş bebekleri..2 hafta kaldı öğrenmeye kimi diyo kızın olcak kimi diyo oğlun..ben de cok merak ediyorum öyle ipucu cıkarmaya çalısıyorum:).. sağlıklı olsun tabi kız da erkek de baş tacı..keşke anlayacağımız bi yol olsa..takvimlere inanmıyorum , aşerme de pek belli etmiyo anlaşılan herkesin bünyesiyle alakalı gibi..kesede konumuna göre kız benim acaba o tutacak mı..tatlı heyecan bunlar ..:)
günaydın canımmmm çok sevindim senin adına hayırlı olsun bi kız bi oğlan ne güzel ikisini de yaşayacaksın çok şanslısın ismine bile karar vermişsin ne güzel bende çook merak ediyorumherkese günaydın annişler... nasılsınız bakalım biz ctesi 12+6 da dr ye gitik veee bir oğluşumuz olacağını öğrendik ve adını da Ömer çağatay koyuverdik:) İlk bebişim kız adı zeynep ilay... rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. darısı merak eden herkesin başına inş.
ben 10+3 te öylesine gittim. doktor bebeğin 11+1 görünüyo ultrasona göre dedi. ikili test yaptı.Ikili tarama testi için onbirinci hafta erken mı kızlar başka zaman gidemiyorum da
günaydınnGunaydinn guzel anneler ve tatli bebisleri Uzun zaman oldu girmeyeli.hic firsatim olmuyo 2 yasinda yaramazmi yarama bir oglum var butun gun pesinde kosturuyor beni simdi uyuyor diye bi bakinayim dedim.
![]()
Hayirli olsun canm. Allah selametle kucagina almayi nasip etsin. Isimde cok guzel ben omer ismini cok begeniyorum. Cnm sen 2012 kasim annesimiydin yoksa benmi yanlis hatirliyorum.herkese günaydın annişler... nasılsınız bakalım biz ctesi 12+6 da dr ye gitik veee bir oğluşumuz olacağını öğrendik ve adını da Ömer çağatay koyuverdik:) İlk bebişim kız adı zeynep ilay... rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. darısı merak eden herkesin başına inş.