Kızlar sizinle bi kaç tecrubemi paylaşmak istedim hazır vakit bulmusken...
Bu arada nasılsınız? Ben çok kotu bronşit olmusum.bugün doktora gittik iki sise serum yedim,hava taktılar, bi sürü de ilaç verdi doktor Allahtan sutumu sagmama engel teşkil etmiyor ilaçlar ve hastaligim....
Simdi gelelim tecrübelerine belki ihtiyaç duyarsınız, ilk olarak hazirladigim Doğum çantasına hasta bezi ve ped koymuştum, bir tane numune mesane pedi vardı, ustumu giyindim onu kullandım acayip isime yaradı,esimi yollayıp aldirdim ilk bir hafta çok isimi gördü, normal ped yetmezdi,hasta bezide beni rahatsız ederdi...
İkincisi göğüs pompası alma ihtiyacı duyarsanız hemsiremizin tavsiyesiyle lansinoh tekli elektrikli pompa aldık acayip memnun kaldım,ne yara yaptı göğsümü nede acitti sağma yaparken.Acayip memnun kaldım.
Hava soğuk olduğu için emzirme atletleri çok isimi gördü, acayip rahat ve konforlu...
Göğüs pedinide ihmal etmeyin alin derim göğüs pedi kullanmadim ilk gün sağma yaptigimda çamaşır gogsumun ucuna degdikce acitti,göğüs pedi hem o acıyı önlüyor hemde daha temiz ve konforlu oluyor.. Aslında yazacağım çok şey vardı da unuttum aklıma geldikçe yazarım işinize yarar inşallah...
Öpüyorum hepinizi,ellerimi yikayim oglusumun sütunu sagayim....