• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aynen katiliyorum ki sole bi diger ay annelerin nisan mayis felan topiklerine bakmak bile yeterli herkes eymen koymaya karar vermis ki benim bu sene dogum yapan cogu arkadasiminda oglunun adi eymen hee birde unlululer var onlari hic saymiyorum ece erken felan hep fix herkes eymen koymus :))))
ayyy evet hic sorma o yuzden biz ismimizi yavuz selim olarak degistirdik :KK46::21::21:

Günaydın Teyzeler 33. Haftadan kocaman bi selam herkeseEn Büyük TÜRKİYE

Gunaydinnn,cok guzel bir gun olur insallah hepimiz icin:KK68::KK68::KK68:

günaydın kızlar.
bugün ben de erkenciyim gece üşenmeyip mercimek çorbası yapmıştım sabah sabah canım çekti :kk77:
http://blogcuanne.com/2015/03/31/ayse-nur-ve-masalin-hikayesi/
sabah sabah moral veren normal doğum hikayesi okudum.
32+1 deyim bugün sanki karnım daha bi büyüdü hareketim normalden fazla zorlaştı.

İnşallah canım çoktum dun gece sabahı zor ettim,sonrada bi bas ağrısı tuttu,korkudan ömrümden omur gitti vallahi..
Canim sen oyle yazdiginda esime sordum hemen bana normal bi durum premature bebeklerde olur boyle seyler dedi.simdi derse girerken sut ictigini seni gorunce gozunu actigini yazmissinya aglatin beni canim icim gitti demek tadini sesini.hastanneden cikicak iyilesecek bizzim bebislerin abisi olarak ilk onin resmino koycaksin buraya annesi.

günaydın kızlar.
bugün ben de erkenciyim gece üşenmeyip mercimek çorbası yapmıştım sabah sabah canım çekti :kk77:
http://blogcuanne.com/2015/03/31/ayse-nur-ve-masalin-hikayesi/
sabah sabah moral veren normal doğum hikayesi okudum.
32+1 deyim bugün sanki karnım daha bi büyüdü hareketim normalden fazla zorlaştı.
Ay alemsin canim sabahin korunde mercimek corbasi da neymis:KK48: afiyet olsun size
Hareketler bende de oyle yattigim oturdugum yerden zor kalkiyorum e karin buyuk olunca olacak o kadar:21:

Kizlar bebegi onden giden biri vardi gecmis bayagi yigilinca alintilama sikinti oldu ismini de hatirlayamiyorum bebisi onden giden anneler dr sebep ollarak ne dedi yazabilir misiniz? Benimde onden gidiyor bir problem cikar diye korkuyorum normal dogum yapmak istiyorum.
Canım benimki son kontrolde 1hafta 5gun one geçmişti bacak boyu. Doktorum bişey demedi, bende sormadım. Bunun bence erken doğumla alakası yok ama. Biz anne baba olarak yapılıyız. Ben 4.5 kg doğmuşum, babası da 3.5 kg doğmuş. O ölçümler standart ölçülere göre belirleniyor. Bizimkiler iri bebek olacak demekki önde gitmelerini ben ona bağlıyorum :)

Günaydın Teyzeler 33. Haftadan kocaman bi selam herkeseEn Büyük TÜRKİYE
Ooh maaşallah darısı başıma :)

Gunaydinnn,cok guzel bir gun olur insallah hepimiz icin:KK68::KK68::KK68:
Günaydın canım. İnşallah :)

Herkese kocaman Günaydınnnn :KK68::KK68:
Umarim iyisinizdir guzel annisler
Benim yine uykum kacti.
Kizlar yatakta soldan saga, sagdan sola donerken halimi gorseniz tam bir komedi ahlar puflar etrafimda bi suru yastikla uyuyorum yatagin tamamini kaptim sayilir. wc sorunu hic cekilmiyor zaten uykum bolunuyor sonrada kaciyoror ah ah cok ozledim deliksiz uykuyu nevee karin ustu uyumayii :KK51: neyseki az kaldi

Bugün gittik canım oglusumu gördüm.
Dr.uyla konuştuk,Dr.u kanında enfeksiyon oluştuğunu, tam gaz antibiyotik tedavisine başladık dedi,agzindaki solunum tüpünü cikarip, burundan solunuma bağlanmış.Anne sütüne başlamışlar az az.Biraz daha iyiydi sanki kuzum.Dr.premature bebeklerde boyle iniş çıkışlar olur bu sizin canınızı sıkmasın dedi biraz içime su serpildi ama aklım yüreğim hastanede genede.
Canim insallah cok daha iyi olacagi gunler gelecek olumlu haberler duydukca inan cok mutlu oluyoruz rabbim musab hamzaya guc versin toparlansin hemencecik annesinin sutleri yarasin hemen buyusun insallah

herkese günaydın güzel annecikler. fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum. doğum yapan annemiz mi oldu. bebek iiye gidio sanırım anladığım kadarıyla son mesajdan çok şükür. rabbim tez vakitte kucağında eve gitmeyi nasip etsin inş. sağlıkla. gerieye kalanlarımıza da zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim inş.

günaydın haziran ayının minnak anne adaylarıııı :KK52:
ben dün gece nerdeyse doğuruyodum :KK57:

Günaydın anneler
ins.bebisler uyumustur sizi:)
Bnm minnak kızım her gece cok hareketten uyutmazdi ama dün gece cok hissedemedikce korktum bu seferde hareketlerini takip etcem diye uyuyamadim:)
32.ci haftayı gecen anneler bi özemiyrm size Allshim darısı başıma, n zormuş anne olmak panik atak oldum ya
herkese sağlıklı, huzurlu günler...

Buyuk geçmiş olsun canım inşallah iyi olacak Allaha emanet olun dualarimiz sizinle.

Bugün gittik canım oglusumu gördüm.
Dr.uyla konuştuk,Dr.u kanında enfeksiyon oluştuğunu, tam gaz antibiyotik tedavisine başladık dedi,agzindaki solunum tüpünü cikarip, burundan solunuma bağlanmış.Anne sütüne başlamışlar az az.Biraz daha iyiydi sanki kuzum.Dr.premature bebeklerde boyle iniş çıkışlar olur bu sizin canınızı sıkmasın dedi biraz içime su serpildi ama aklım yüreğim hastanede genede.

Kızlar sizinle bi kaç tecrubemi paylaşmak istedim hazır vakit bulmusken...
Bu arada nasılsınız? Ben çok kotu bronşit olmusum.bugün doktora gittik iki sise serum yedim,hava taktılar, bi sürü de ilaç verdi doktor Allahtan sutumu sagmama engel teşkil etmiyor ilaçlar ve hastaligim....
Simdi gelelim tecrübelerine belki ihtiyaç duyarsınız, ilk olarak hazirladigim Doğum çantasına hasta bezi ve ped koymuştum, bir tane numune mesane pedi vardı, ustumu giyindim onu kullandım acayip isime yaradı,esimi yollayıp aldirdim ilk bir hafta çok isimi gördü, normal ped yetmezdi,hasta bezide beni rahatsız ederdi...
İkincisi göğüs pompası alma ihtiyacı duyarsanız hemsiremizin tavsiyesiyle lansinoh tekli elektrikli pompa aldık acayip memnun kaldım,ne yara yaptı göğsümü nede acitti sağma yaparken.Acayip memnun kaldım.
Hava soğuk olduğu için emzirme atletleri çok isimi gördü, acayip rahat ve konforlu...
Göğüs pedinide ihmal etmeyin alin derim göğüs pedi kullanmadim ilk gün sağma yaptigimda çamaşır gogsumun ucuna degdikce acitti,göğüs pedi hem o acıyı önlüyor hemde daha temiz ve konforlu oluyor.. Aslında yazacağım çok şey vardı da unuttum aklıma geldikçe yazarım işinize yarar inşallah...
Öpüyorum hepinizi,ellerimi yikayim oglusumun sütunu sagayim....
meshane pedi nasıl oluyor ne farkı var? Marketerde satılıyor mu ilk defa duydum, yetişkin bezinden farklı sanırım demi?

Canim sen oyle yazdiginda esime sordum hemen bana normal bi durum premature bebeklerde olur boyle seyler dedi.simdi derse girerken sut ictigini seni gorunce gozunu actigini yazmissinya aglatin beni canim icim gitti demek tadini sesini.hastanneden cikicak iyilesecek bizzim bebislerin abisi olarak ilk onin resmino koycaksin buraya annesi.

İnşallah canım inşallah. Bi çıksın teyzesi hayırlısıyla koyucam inşallah....

Back
X