• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar bugun bebek odamız geliyor çok heyecanlıyım... :KK28:
kıyafet yerleştirmek için kokusunun çıkmasını beklicem mecbur. zaten daha hazır diil çoğu şeyimiz. 3 hafta sonra izne ayrılıyorum o zaman eksikleri tamamlıcaz.
çoğunuz bu işleri halletiniz biliyorum ama çalışan olunca çok zor gerçekten vakıt ayırmak

uyku seti, nevresim takımı, pike takımını birer takım mı aldınız kızlar, tecrübesizim ben, gündüzleri kendi odasında uyuyacak bebeğim, gece benım odamda küçük sallanan beşikte. bırer tane alsam mı yedek de alsammı ki
nevresimi bile alınca bi heveslendim ben senin ne gzl odası gelecek:KK28:
ben birertane aldım şu an. annemlerden bekliyorum eşya yığılmasın sonra diye.
ama netten baktım da çok tatlı şeyler var.

Günaydın güzel annişler biz oğlumla erkenden kalkıp a101 deki indirime koştuk bulabildiklerimizi aldık çoğu şey kalmamıştı
güle güle kullan. ben nevresimle yorgan aldım. şimdi sizin aldıklarınızda kalfı aklım :D İnsan herşeyi almak istiyor çocuğuna. küvette kararsız kaldım. nasıl bir şey alacağımı bilemediğimden almadım.

merhaba kizlar
bir suru msj birikmis hic bu kadar biriktrmemistim:KK48:
ancak yariya kadar geldim sonra pes ettim ins.hepiniz iyisinizdir.
bizde kizimla kahvaltimizi yaptik size bile slm verelim dedik
saglikli,mutlu,huzurlu bol tepikli gunler olsun hepimize
opuldunuz:KK68:

merhaba kizlar
bir suru msj birikmis hic bu kadar biriktrmemistim:KK48:
ancak yariya kadar geldim sonra pes ettim ins.hepiniz iyisinizdir.
bizde kizimla kahvaltimizi yaptik size bile slm verelim dedik
saglikli,mutlu,huzurlu bol tepikli gunler olsun hepimize
opuldunuz:KK68:
genelimiz a101 e uğramış :D

banyo malzemesi olarak ne aldınız? böyle giderse ben kucağıma alıp yıkayacağım :KK48:

bugüne kadar çok iyiydim bugün dünya başıma yıkıldı. Kontrolum vardı kilosu boyu iyileşmis 1670 gram 40 cm olmuş bebeğim iki hafta önce 1084 gramdi kilosu az diye üzülüyordum.ama bugün ultrasonda bobrek genişlemesi var dedi doktor perinatoloji ye git dedi. Nette araştırdıkca iyice kafayı yiyorum.:KK42::cry:var mi böyle bi durum yaşayan?
canm bobrek buyumesi bir cok bebekte oluyor ya dogmadan geciyor ya da dogumdan snr geciyor sen ii bir dr.la konus nete bakip kafani hic karstrma

61.300 le başladım canım. boyum uzun benim. 3 kilo aldım ben. bende fazla kilo almadım yani :) bende köfteden tiksinip ete geçiyorum etten tiksinip köfteye geçiyorum. hepsini değişik çeşit yapıp yemeye çalışıyorum yoksa insana gına gelmemesi imkansız. birde çerezi arttırıyım bakalım aslında aklımdaydı.
tatlım nasılsın? başka bir grpta yazışmştık. sevmiştm seni :) aynı rahatszlklara sahbz sanırm. bnde de pskolojk birtakım rahtszlıklr var ama hamillkte ilç kulnnmdm çok şükr. bir de kilo ve temzlk takntm var. sende de kilo takıntsı vrdı bnm gbi. şu an ne drumdasın, kaç kilo aldın ve pskoljn nasıl?

Benim oğlum tüp bebek. 20 hafta bulantım oldu zofran kullandığım zamanlarda çıkarmıyordum sadece. Kanamam adet kanamasından beterdi. 3 ay yattım dr sadece wc için kalkıcaksın dedi. Düşük tehlikem vardı ve günlerce iğne vuruldum. Kilo verdim hep. Çok zorlu bi hamilelikti ama ben başından beri inandım. Bu arada şeker de çıktı ama ilaç kullanmadım diyet önerdi doktorum. Yani hamilelikte yaşanması gereken bütün olumsuzlukları yaşadım. Bence sende hamileligin tadını çıkar. Herşey olacağını varıyor. Ben inanıyorum ki hayırlısıyla alıcaksın bebeğini kucağına :)
ay ınsallah boyle pozıtıv sonuclar duymak cook guzel

ayyyy noldu yaaaa pc kafayı yedi :KK43:
@mirac75 cnm çok yoğundum bugün ancak bakabildim, hepinizi öpüyorum :)
@gecee cnm rabbim ablana sabırlar versin, çok zor bir durum, talihsiz olaylar da üst üste gelmiş. son sıkıntıları olsun inş..
sinaz sinaz cnm pembiş bavulu nerden aldın, çok şirnmiş, ben de almak istiyorum..
Valizim com muydu burada reklamları çıkıyor hala.çok güzel tavsiye ederim:))

inşallah canım hayırlısı artık bekleyıp gorecegız,ınsallah sen de yakında kavusursun ogluna ,ben daha dusununce kotu oluyorum,sense yaşıyosun Allah sabr versin

Aminnnn canım Allah razı olsun...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
İnşallah gerek kalmaz erken almaya.Oldu ki alindi hic korkma canım Rabbimin izniyle basaricak bebeklerimiz gecirecekler bu günleri de inşallah...

güle güle kullan. ben nevresimle yorgan aldım. şimdi sizin aldıklarınızda kalfı aklım :KK70: İnsan herşeyi almak istiyor çocuğuna. küvette kararsız kaldım. nasıl bir şey alacağımı bilemediğimden almadım.
Aynen herşeyi almak istiyoruz kuvvetimizi önceden almıştık ihtiyacın varsa alsaydın bide pikenin yeri güzel kızlar icin pembişide vardı :KK49: bende yorganda kararsız kaldım annem pamuktan yapacak elyaf hasta edermi gerek olurmu diye almadım o_O

günaydınnnn çok güzel bir gün olsun inşş bebeğim kısmetiyle geliyor kızlar ev aldık sonunda:)))bu ay taşınıcam bi sonraki ay bebiş gelecek endişeliyimde aslında bu kadar işi ben nasıl yapıcam taşınırken bişey elletmezler bana ama evin eksikleriyle benim ilgilenmem gerek ya bebekte erken gelirse Allah kayırmıştır bizide diyorum gönlümü ferah tutuyorum bebişime oda yapmak hayalimdi ama bu saatten sonra yetiştiremem zamanla çocuk odası yaparım inş.:))
hayırlı olsun bos ver odayı ben de bısey almadım daha once taşının bebısın cıkınca kendı evıne gelsın bundanguzel bı sey mı var ,sonra yaparsın guzel bı oda

Sağol canım görüştüm ayaklarını yukarı kaldır dinlen kötü olursan gel dedi bugün daha iyiyim gecen test yaptılar birşey çıkmadı ama niye yükseliyor bilmiyorum
oluyor bu haftaalrda ,benım hep normal 9-6 gecen doktorda 13-8 oldu beklettı 1 saat doktor benı dusmezse test falan yaptırcaktı dustu cok sukur.Bu hafatlar gozuke bılıyormus

ama olmuyor burda sekerım yuksek cıkmıs doktor belk nsulın baslatacak sız de dondurma dıyosunuz,canım cektı buzluta da duruyor oyle:KK62:

Merhaba canlar:anneadayı:
Yeni geldik kontrolden ultrasona girdik masallah:nazar: oglum tombis olmus :nazar:2050:nazar: gr olmus
Ve onden gidiyor 33 haftalikmis :KK46:
Cok sevindim en son 2 ay once gormustum ama yuzunu gostermedi foto alamadik
Bi de suyum azalmis bir az dr normal dedi bazen arta da bilir azala da bilir
Dr doppler de yapti normal dedi cok sukur Rabbime
Saglikla hepimiz kucagimiza alalim insallah bebislerimizi:KK46::nazar:

Sende kocana ben bunlara aseriyorum de canim :KK70:
annem evelsi gün geldi dün gitti. ona ne alcaz nasıl fln dedim aile seferber olmuş. çocuk doğacak diye. kardeşim yurtdışında aradı son güne bırakma seç ekle sepetlere ben alıcam diye dünden beri oturmuş ihtiyaç seçiyorum :D
başkasına hediye ihtiyaç almak güzelde. seç beğen ben alcam yok ben alacağım lafları da o kadar tatlı geliyor ki :KK23:
küvet karar veremedim. katlananlar falan var, pahalı gereksiz mi düşünüyorum

Back
X