- 5 Ocak 2015
- 562
- 316
- 48
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #35.201
A101 de birsey bulamamanizin sebebi bir nevresim bir biberon almasi icin yolladigim kocamdir.
Pazara tek basina yollamayacaksiniz kocalari

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A101 de birsey bulamamanizin sebebi bir nevresim bir biberon almasi icin yolladigim kocamdir.
Pazara tek basina yollamayacaksiniz kocalari
doğru ya canım unutmuşum.. biz de taşındığımızda çok zorlanmıştım die konuşmuştuk hatta. Eşim bi iki gün izin almıştı da temizliği yapmıştı sağolsun. temizlik dediğim de 8 10 defa vileda yaptı evi domestoslaİyiyim çok şükür . Evi taşıdık inşaat pisliği beni 1 hafta ugraştırdı temizlik yapa yapa bi hal olddum ondan giremedim aslında yazılanları okudumda sürekli bir fırsat bulup yazamadım![]()
Günaydın canmm masallah size cok tatlısınız:))Eki Görüntüle 1488310
Kızımla benden herkese günaydııınn.Nasılız bakalımm?? Kahvaltılar edildi mi??
Biz yaptık, babamızı da yolladık evde tembellik yapıcaz yine. Çalışan anneler nolur kızmayın bize olur muHaziranda atanıcam ben de kısmetse, ağustosta işe başlıycam. Kuzu böceğime doyamadan işe başlamak zorunda kalıcam.
ayy teşekkür ediyoruz teyzesiGünaydın canmm masallah size cok tatlısınız:))
Bende onu dicektimayy teşekkür ediyoruz teyzesiev hali işte pijama mijama
dik duruyo karnım erkek karnı gibi çok ilginç
![]()
kibar bi kız annesi ne istiyosun dahaYahu benim kizim hic tepismiyor. Icerde geziyor oynuyor cook nadir tepiyor o da yanlislikla sanirim![]()
Bizimki babasi elini koyunca deliriyor kafasini falan uzatiyor karnimdan cikicak gibi oluyor cogu zaman.kibar bi kız annesi ne istiyosun dahaakşam babası 1 saat elini karnıma koydu hareket etmedi, elini çekince tekmelere başladı. Sana küsmüş heralde Ece dedim.
Sonra yine dokundu, bu sefer hıçkırmaya başladı kuzu böceğim hihihihi
![]()
Aşağı tekme atıyo ama beni sarsıyor resmen. oturduğum yerde alt kısmı sallıyo tekmeleyince.Bizimki babasi elini koyunca deliriyor kafasini falan uzatiyor karnimdan cikicak gibi oluyor cogu zaman.Nadiren babasina tepki vermiyor
yemek yerken de mideme uzatiyor biyerlerini artik ayağı mi kafasi mi neresi bilmiyorum
bi de asagiya da yukleniyor bazen sanki alttan çıkacak gibi nasil desem degisik bir sey hissediyorum yürürken yapiyor
![]()
Canim benim babam da oyledir. Doktora zorla goturuyoruz. Gitmemek icin her seyi yapiyor. Yaslandikca degisik oluyorlar. Insallah sağlığına kavuşur bir an once baban canim. Allah yardımcınız olsun.herkese günaydın annişler. babam grip oldu hastaneye yatış verdiler vücudu enfeksiyona açık olduğu için çok dikkatli davranmamız gerekiyo. hepimiz hayatımızı onun sağlığı iyi olack sekilde düzenledik ama bi tek babam dikkat etmiyo söz de dinletemiyoruz. doktor gelip yatmanız gerekiyo diyo hayır gelmiycem diyo doktor artık telefona direkt beni istemeye basladı babamı ikna edemiyo çünkü.çok üzülüyorum bişey olucak diye. bugünleri atlatsak babamı sağlığına kavusmus görsem artık çok ihtiyacım var
çok geçmiş olsun kuzucumherkese günaydın annişler. babam grip oldu hastaneye yatış verdiler vücudu enfeksiyona açık olduğu için çok dikkatli davranmamız gerekiyo. hepimiz hayatımızı onun sağlığı iyi olack sekilde düzenledik ama bi tek babam dikkat etmiyo söz de dinletemiyoruz. doktor gelip yatmanız gerekiyo diyo hayır gelmiycem diyo doktor artık telefona direkt beni istemeye basladı babamı ikna edemiyo çünkü.çok üzülüyorum bişey olucak diye. bugünleri atlatsak babamı sağlığına kavusmus görsem artık çok ihtiyacım var
Canim benim babam da oyledir. Doktora zorla goturuyoruz. Gitmemek icin her seyi yapiyor. Yaslandikca degisik oluyorlar. Insallah sağlığına kavuşur bir an once baban canim. Allah yardımcınız olsun.
çok sağolun kızlar dualarınızı eksik etmeyinçok geçmiş olsun kuzucumumarım bi an önce düzelir..
iznim 30 nisan canım, ama hafta ortasına geliyor müdür hafta başından ayrıl diyor. 3 gün erken ayrılmaya çalışıcam bakalım doktor verirse , sen ?Aynen benim de ilk dersim bostu oyle cay keyfi yapiyorum kendimce teselli ne zaman izne ayrilcaksin canim
tvbe yarabbm ya, onlar da iice abartmşlar. senin parana mı güvenip yaşıyrlar. bugne kadar nasıl yaşamışlar. çok ayıp gerçktn ama kızlar siz bnm eşimn ailesini grseniz bu kadar tuhafını görmedk dersiniz :)Canim bi de isin daha komik tarafi dogum iznim yaniyo diye ucretsiz izne ayrilmayi dusunuyorum esime demisler ki ne gerek var bakici hazir zaten eger ayrilirsa bize nasil para yolliycan tek maasla demisler :)))gulsem mi aglasam mi bilemedim
inşllh cnım. allh şifa versn.herkese günaydın annişler. babam grip oldu hastaneye yatış verdiler vücudu enfeksiyona açık olduğu için çok dikkatli davranmamız gerekiyo. hepimiz hayatımızı onun sağlığı iyi olack sekilde düzenledik ama bi tek babam dikkat etmiyo söz de dinletemiyoruz. doktor gelip yatmanız gerekiyo diyo hayır gelmiycem diyo doktor artık telefona direkt beni istemeye basladı babamı ikna edemiyo çünkü.çok üzülüyorum bişey olucak diye. bugünleri atlatsak babamı sağlığına kavusmus görsem artık çok ihtiyacım var
İki ayda tozlanmazmı gerçi benim daha esksiklerim çokBen bitirdim sayılır. Yıkadım ütüledim. Sadece hastane çantamız kaldı hazırlanacak