• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Masallaahhhh canim benim. Utanir insan boyke guzel olunur muuuuu? :KK19:

sayende utandık :KK22::KK48::KK48::KK48:
teşekkür ederiz canıımm

Kızlar ütü yapıyordum da annem benim bebeklik eşyalrımı da yollamıştı bana ben her şeyi yıkamışım ütülerken farkettim :) bakın bu benim takı ystığım sizce çok mu basit ya da demode ben de kzızıma kullansam olur mu ne dersiniz?Eki Görüntüle 1488730
bence çok tatlıııı... nostaljik olur hem :)

Yaaa ben hiç birinizi göremedim beni facebooktan ekleyin :)) hem doğum yaptıktan sonra daha kolay görüşürüz canan demirel kapağımda gelinlikle sahildeyim
tatlım face kullanmıyorum ben kullansaydım ordan da ekleşirdik :)

oy masallah yıne cenenız dusmus bı kuafore gıdıp geleyım dedım yetısemıyorum hızınıza,coook okumam lazım .Bu arada bugun benım dogum gunum kızım hıssetmıs gıbı nerdeyse karnımdan cıkacak kafasını nasıl dayamıssa gobegıme acı verıyor,ittir ittir,ne yapmaya calişiyor o_O

doğum günün kutlu olsun tatlıııımmm, bir daha ki doğum günlerinde kızın kucağında olacak inşaAllaaahhh :KK73::KK73::KK73:

Maşallah size çok tatlı gözüküyorsunuz kızın da sen de :KK54:
çok teşekkür ederiz canıımm :KK68:

Masallah canim cook guzelsiniz kizin da sana benzeyecek kesin:KK68:

ayhh canııım çok sağ oll, benzer benzer , babasıyla da birbirimize benzetiyorlar bizi , kayınvalideme de benzetirler ...
sarı sarı saçları olsun da , hep hayallerimdeki gibi :KK36:

oyy maşallahh canımm ne tatlı billur bi yuzun varr kızında sana benzer, huyu suyuda senin gibi olur inş :)))
sen beni daha önce nasıl görmedin kiiii , mogiş toplu resim bile yapmıştı :)
çok sağ ol kuzuum , inşaAllah huyu suyu güzel olur kızımın da :KK37::KK68:

oyy amaaann kocaman olmuş oğlan maaşAllah yaaa...
çoook tatlısınız siiiizz...
vallahi moskovaya yazı getirdiğin için seni tebrik ederim :KK48::KK48::KK48:

sayende utandık :KK22::KK48::KK48::KK48:
teşekkür ederiz canıımm

bence çok tatlıııı... nostaljik olur hem :)

tatlım face kullanmıyorum ben kullansaydım ordan da ekleşirdik :)

doğum günün kutlu olsun tatlıııımmm, bir daha ki doğum günlerinde kızın kucağında olacak inşaAllaaahhh :KK73::KK73::KK73:

çok teşekkür ederiz canıımm :KK68:

ayhh canııım çok sağ oll, benzer benzer , babasıyla da birbirimize benzetiyorlar bizi , kayınvalideme de benzetirler ...
sarı sarı saçları olsun da , hep hayallerimdeki gibi :KK36:

sen beni daha önce nasıl görmedin kiiii , mogiş toplu resim bile yapmıştı :)
çok sağ ol kuzuum , inşaAllah huyu suyu güzel olur kızımın da :KK37::KK68:

oyy amaaann kocaman olmuş oğlan maaşAllah yaaa...
çoook tatlısınız siiiizz...
vallahi moskovaya yazı getirdiğin için seni tebrik ederim :KK48::KK48::KK48:
Cok sag ol canimm:KK15:
Ben burda oldugumdan beri hava hicte cok soguk olmadi,atletin ustune deri ceket giyip markete gidip geldim valla:KK53:ruzgar olsa da hava guzel:KK28:

masalah kocaman olmus oglus:):nazar:

benim oğlum fırıncı olacak galiba içerde hamur yoguruyor ya da aksam babasının doğum gunu die pasta yapıyor içerde :)) gobusum sürekli dalga dalga dokununca kemiklerini hissediyorum resmen ayy minnakımm :)))
bnm kizda plates yapiyor sanirsam icerde:-)butun gece uyutmadi anasini:)
aman aman hareketsiz olmalrindansa tepinsin dursunlar:)

Canım ben kaçırdım hayırdır taşındın mı?

Demek birkaç gündür onun için yoksun.

Sağlıkla huzurla otur evinde.
Saol canım . Evet bir haftadir insaatt pisligiyle ugrasiyordum boya kazı kirec kazi evi temizle yerlestr dolaplari sil camlari kapilsri sil derkn anca bitti ama bnde bittim :KK51:

Cok sag ol canimm:KK15:
Ben burda oldugumdan beri hava hicte cok soguk olmadi,atletin ustune deri ceket giyip markete gidip geldim valla:KK53:ruzgar olsa da hava guzel:KK28:
vaaayyy ben çok soğuk bilirdim oraları oysa ki , iyiymiş canım yaa..
dün çıktım da ben ne biçim soğuk vardı , şal taktım yani :KK17:

Saol canım . Evet bir haftadir insaatt pisligiyle ugrasiyordum boya kazı kirec kazi evi temizle yerlestr dolaplari sil camlari kapilsri sil derkn anca bitti ama bnde bittim :KK51:

Doğum öncesi temizliğinde aradan çıkmış oldu desene.

Yorulmuşsundur ama bundan sonra dinlenme zamanı.

Güle güle otur canım.

oyyy taşınmak gerçekten zor , hele ki hamilelikte düşünemiyorum..
bitmişsin resmen... bol bol dinlen şimdi :KK19:

Doğum öncesi temizliğinde aradan çıkmış oldu desene.

Yorulmuşsundur ama bundan sonra dinlenme zamanı.

Güle güle otur canım.

Back
X