- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #35.441
Havalarda buzzz gibi ki!!Yürüyüş nefes darlığına iyi geliyor en azından beni rahatlatıyordu ama 3 gündür havalardan yürüyemiyorum.
Bi duzelse aticam kendimi disari ohh misss gibi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havalarda buzzz gibi ki!!Yürüyüş nefes darlığına iyi geliyor en azından beni rahatlatıyordu ama 3 gündür havalardan yürüyemiyorum.
Eline saglik canim, bende bugun bi evi supurecektim fakat totisi kaldirip da bi ev supuremedimEvet evimiz çiçek gibi oldu ama biz pis olduk biraz,neyse biraz dinlenelim bizde paklanırız. @jasminka83 mutlu yaşların olsun canım, doğum günün kutlu olsun . Amanın fena yorulduk.
Maşallah
benimki de koctesekkur ederım canım eşinde koc burcu demek,benım eşim de koc burcu,ıkı koc takılıyoruz
trabzonun yağmuru zaten beni benden alip bana getiriyor. Bi bitmedi....Eline saglik canim, bende bugun bi evi supurecektim fakat totisi kaldirip da bi ev supuremedim
[QUE="pimpirikus, post: 40431457, member: 648717"]Her yer öyle canım burası da günlerdir yağmur,az kaldı inşallah bu ayı bitirirsek artık yaz. Bebişlere de azıcık kalır zaten
benimde instegramım yokkInstagrami olanlar da beni eklesin tomriscimle bulduk birbirimizi![]()
Canım ekleme kapali senin yazdım adımı ozeldenmonarosa_22 burcu hasan mutlu yum ben ekleyemezsen sen soyle adini ben eklim seni canim
doga manzaralı galiba dimi canım karsılıklı oturuyosunuzCanım ekleme kapali senin yazdım adımı ozelden![]()
Evet canım onayladimdoga manzaralı galiba dimi canım karsılıklı oturuyosunuz
temamdır:)))Evet canım onayladim![]()
bnde saga sola donerken agriyor yanlarim bi tuhafim ya:/Gece uyuyamiyorum zirt pirt uyaniyorum belkide ondandir canim anlamadim 2 3 gundur boyleyim havalardan midir bilemedim
Bikac ay once eklemistin amaEvet canım onayladim![]()
ahh o agrılar beli sırtım kaburgam sagolsun donuşumlu olarak peşimi bırakmıyorlarbnde saga sola donerken agriyor yanlarim bi tuhafim ya:/