• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kç gram cnm bebek? bnm bebğim de getiden geliyor, dr bşka br problm olmadığı srece sorn olmdğını syledi

canım 2.000 olması gerekırken 18000 ımıs proteınle beslen fln dedı doktor baska bı sorun goremedı nst ye bagladı ordada bısey cıkmadı sen beslenmenı degıstırdınmı yada ne onlemler aldın ? senınkı ne kadr gerı kafama takıldı yahuuu :S

İnşallah canım inşallah teyzesi ama bugün gene gittik ki burundan makineye bağlamışlar oğlumu Dr.zorlamamak adına geçtik gene makineye genel durumu iyi dedi,enfeksiyonda geçmek üzere inşallah.Hayirlisiyla bi bitse su sinavimiz canım daha iyiye gitsek geri gitmeden,yoğun bakım sureci iste,bir ileri iki geri insani yipratiyor...Dualarinizi bekliyoruz teyzesi...
Annesi diyorum ya ufacik daha...
Masaallah cok guclu bir bebek
Nasil mücadele veriyor
Biliyorum anne yuregi hemen alip eve gitmek pamuklara sarmak istiyorsun musabi
Ama az sabredicez...
Hep duamdasin ALLAH sahit...
Esim hergun soruyor haber varmi?
Yukleniyoruz surekli dualara burdaki tum arkadaslarla da...

En kısa yürüyüşte bile hemen küçük tuvaletim geliyor
nasıl yürüyüş yapacam ben oturdukça yada uzandıkça belimi kaldıramıyorum bu sfer..

canım 2.000 olması gerekırken 18000 ımıs proteınle beslen fln dedı doktor baska bı sorun goremedı nst ye bagladı ordada bısey cıkmadı sen beslenmenı degıstırdınmı yada ne onlemler aldın ? senınkı ne kadr gerı kafama takıldı yahuuu :S
canm bnmki 10 gn geri. htta dr 2 kilo falan doğr dyr. senn bebeğin maşllh gayt ii drmda. bazen bz neyaprsak yaplm bebek kndsi yapısı gereği az alıyr. bn de protein ağrlklı beslnyrm. her gn et yyrm, süt ürünlerini her yemeğin yannda tketyrm. muz yyrum. fındk, cviz mmkn oldğnca tketmeye çalışıyrm. yapablldklerm bnlar.

canm bnmki 10 gn geri. htta dr 2 kilo falan doğr dyr. senn bebeğin maşllh gayt ii drmda. bazen bz neyaprsak yaplm bebek kndsi yapısı gereği az alıyr. bn de protein ağrlklı beslnyrm. her gn et yyrm, süt ürünlerini her yemeğin yannda tketyrm. muz yyrum. fındk, cviz mmkn oldğnca tketmeye çalışıyrm. yapablldklerm bnlar.
ahh canım dogru dıyosun bnde yarın beslenmemı degıstırıcem ıkı hafta sonra toprlanıp gel dedı doktorum sut urunlerıne agırlık vermelıyım bıde ogle ymegı yemelıyım :S genetık heralde ama takınca takıyosun

ahh canım dogru dıyosun bnde yarın beslenmemı degıstırıcem ıkı hafta sonra toprlanıp gel dedı doktorum sut urunlerıne agırlık vermelıyım bıde ogle ymegı yemelıyım :S genetık heralde ama takınca takıyosun
canm kesnlkle genetk. eşim zayıf bn de hamile klmadan önce 50 kiloyu geçtğimi blmzdm. ayrıca bzden aldğı gnler dışnda da çocğn bir yapısı var. mesela bnm abim ve ablam uzun ve yapılıdrlar. bn de ufak tefek birym. aslnda boşuna takıyrz. hepimz brbirmze bnziyor muyz ki bebeklermz bnzeyecek. ama tabii ki yne de beslnmemze dkkt etmemz gerekyr. bzm durummzdaki hamilelern ekstra çaba sarf etmesi gerekyr maalesef. 5-6 ay önce bi arkadaşm doğm yaptı. hamilykn sadece 1,5 kilo almştı, bebeği 4 kilo doğdu ama o hamilelik öncesi 85 kiloydu. dolayısyla vcudu bebeği besleyck enerjiye zaten sahipmş ama bzm yememe lüksümz yok.

canm kesnlkle genetk. eşim zayıf bn de hamile klmadan önce 50 kiloyu geçtğimi blmzdm. ayrıca bzden aldğı gnler dışnda da çocğn bir yapısı var. mesela bnm abim ve ablam uzun ve yapılıdrlar. bn de ufak tefek birym. aslnda boşuna takıyrz. hepimz brbirmze bnziyor muyz ki bebeklermz bnzeyecek. ama tabii ki yne de beslnmemze dkkt etmemz gerekyr. bzm durummzdaki hamilelern ekstra çaba sarf etmesi gerekyr maalesef. 5-6 ay önce bi arkadaşm doğm yaptı. hamilykn sadece 1,5 kilo almştı, bebeği 4 kilo doğdu ama o hamilelik öncesi 85 kiloydu. dolayısyla vcudu bebeği besleyck enerjiye zaten sahipmş ama bzm yememe lüksümz yok.

ayy hadı ınsallah yarından ıtıbaren yeme programına gırıyorum dengelı ve guze yeme :D hrkes dıyet prograına baslar bız yeme

kızlar ya merhabalar cok moralım bozuk doktordan geldım kızım 200 gr gerıden glıyormus nası kapatcam bn bu acıgı doktor sorun yok dedı ama uzuldum acıkcası :S napsam bılemedım
belkı genetık belkı bu ay kılo alımı yavaslamıs ırelı haftada artar,benımkı gıbı gelısım gerılıyı olsa tek kılosuna degıl karın cevresı ve bacaklarna da etkı ederdı,o yuzden bozma moralını tek kılo onemlı degıl bu durumda canım

Maaşallah kızın da sen de çok güzelsiniz :)

En kısa yürüyüşte bile hemen küçük tuvaletim geliyor
nasıl yürüyüş yapacam ben oturdukça yada uzandıkça belimi kaldıramıyorum bu sfer..
Aynen canım yaa. Tuvalete yatak atıp orda yatıcam artık bi de çok gelmiş gibi gidiyorum hiç bişi yok neredeyse.

belkı genetık belkı bu ay kılo alımı yavaslamıs ırelı haftada artar,benımkı gıbı gelısım gerılıyı olsa tek kılosuna degıl karın cevresı ve bacaklarna da etkı ederdı,o yuzden bozma moralını tek kılo onemlı degıl bu durumda canım

canım bacakları 33 hafta ıle kafası 35 hafta ıle uyumlu dedı bı gobegı kucukmus yawrumun ama bn korktum ıste . annelık olsa gerek :) ama yarın ıtıbarı ıle oglen yemeklerını ekleyıp beyaz urunlere agırlık verıcem

Yarın sabah kuzumu görmeye gideceğim ama içimde bir sıkıntı var hayır olsun inşallah. Kızım kilo almıştır umarım bu 2 hafta hiç yararlı olamadım gibi geliyor bana...

Cok sevindim canım inşallah bi an once toparlanir artik senin bidik.Mayis anneleri nde senden once doğuran vardı cuma cikardi oglunu yogun bakımdan sira sende insallah çabuk toparlanir
Ayyyy darısı başımıza canım,belki o bebiş bizden daha büyüktür yada kilolu dur.bizim dezavantajimiz düşük kilolu olmamız canım...Hayirlisiyla bi ciksak hastaneden...[/QUOTE]
cıkacaksınız Allahın ıznıyle sen hıc uzme kendını ,enfeksyon gecerse sutle de beslenır daha cabuk toparlanır ogluşun

canım bacakları 33 hafta ıle kafası 35 hafta ıle uyumlu dedı bı gobegı kucukmus yawrumun ama bn korktum ıste . annelık olsa gerek :) ama yarın ıtıbarı ıle oglen yemeklerını ekleyıp beyaz urunlere agırlık verıcem
tek karın cevresı kılosuyla alakalı canım,dıger degerlerı ıyı masallah,buna uzulme,her zaman aynı kılo almıyorlar malesef,beyaz urunler degıl de et ve sut fazla tuketmeye calış ,bı de ogunlerı atlatma

Kizlar 1 kac saattr bebek hareket ettikce kasiklarimda farklı bir ağrı hissediyrm adet agrisi gibi degil daha cok acı gibi canm cok yanıyor normal mi bilemdim ve 15 dak.1 wc gidiyrm bi taraftan midem öğlenden beri yaniyor.korkuyorum ya :(

ayy hadı ınsallah yarından ıtıbaren yeme programına gırıyorum dengelı ve guze yeme :KK70: hrkes dıyet prograına baslar bız yeme
hiç sorma, sağlıklı yeme işi de bi süre sonra insanı bayıyor zaten :) şunu yemem lazım, bunu yemem lazm drkn inşllh bi çırpıda sağlıkla bebişleri kucağmza alırz

Back
X