- 1 Nisan 2015
- 134
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #35.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende oyleyim canım onun yerine oğluma alısveriş yaparım diyorum:)Aman bir hamarat kadın oldum ki bugün sormayın dostlar,eşim aradı akşama yemek yapma erken geliyorum dışarı çıkalım diye. Önce tamam dedim,sonra aradım tekrar ben mis gibi yemekler yapıyorum boşa para harcamayalım dedim. Aa romantizm ölmüş, sen çok degistin diyor. Ee oğluma cicikler alırım dedim,telefonu kapatırken hala gülüyordu :))
Miraç abla silmedim ben seni ciddimisin hemen bakiyorumBikac ay once eklemistin ama
Silmissin cnm...
Resimlerim kapali ya da cok fazla paylasim yapmiyorum diye mi cnm...
gule gule giysin yakisikli oglun yerim bn o ufacik pantolonlari:)Dedemiz buğün bize ciciler aldıEki Görüntüle 1488989
ben ona romantzm olmus degilde artik cimriyim cnk bn anayim diyorum:))Aman bir hamarat kadın oldum ki bugün sormayın dostlar,eşim aradı akşama yemek yapma erken geliyorum dışarı çıkalım diye. Önce tamam dedim,sonra aradım tekrar ben mis gibi yemekler yapıyorum boşa para harcamayalım dedim. Aa romantizm ölmüş, sen çok degistin diyor. Ee oğluma cicikler alırım dedim,telefonu kapatırken hala gülüyordu :))
simdiden boyleyim,nolcak bnm bu halimmahh o agrılar beli sırtım kaburgam sagolsun donuşumlu olarak peşimi bırakmıyorlar![]()
Masaallah cnm...Kızlar Buda meleğimle biziz 33 haftalık halimiz i da cimcime kızım
dogumdan sonra gececek insallah canımmgule gule giysin yakisikli oglun yerim bn o ufacik pantolonlari:)
ben ona romantzm olmus degilde artik cimriyim cnk bn anayim diyorum:))
simdiden boyleyim,nolcak bnm bu halimm![]()
canımm senide ekleyim faceden istersenMasaallah cnm...
Fistik da cok guzel cikmis annesi oyy..
Erkek cicilerini yesinler ...
eklemeye kapali sanirim...canımm senide ekleyim faceden istersen
ohh sonunda ekledim cnmmcanımm senide ekleyim faceden istersen
tamamdır oldu nihayet:)))ohh sonunda ekledim cnmm
Sağol tatlım kızım cok güzeldir teyzesi ah onları yıkadım mis gibi ütüledim çantamı hazırladım allahım arrık kucağıma almayı nasip eder inşallah arkadaşlarMasaallah cnm...
Fistik da cok guzel cikmis annesi oyy..
Erkek cicilerini yesinler ...
ben 72 kiloyum 3 lü tkm da L beden aldım ikili tkm Xl aldım.Elbisede L .ama XL yerine L alsaymısım iyi olacakmış.inşallah faydaiı olur bilgilerim.kalıplar nasıl peki? bazı markalarda çok bol oluyor hangi bedn alacğmı şaşrdm
Teşekkürr ederiz teyzesigule gule giysin yakisikli oglun yerim bn o ufacik pantolonlari:)
ben ona romantzm olmus degilde artik cimriyim cnk bn anayim diyorum:))
simdiden boyleyim,nolcak bnm bu halimm![]()
Renkler çok hoş , çok da rahat görünüyor. İnş saglicakla doğup yatsin bebisinKızlar e-bebekten aldım nasıl oğlum rahat rahat yatsın diye :)
canm sadece şurp içblyrz zaten, onun da hamilelkte hcbr faydası olmadı. şişeyi diksem geçmiyr ağrım. doğmndan snra da emzrme meselsnden dolayı tedavi göremm. ne yapacğmı blmiyrm. doğl tedavi yntemlerni araştracğm artk.Oyyy bide rahatsizmissin midenden canim daha bi zor olsa gerek
İlac kullaniyomusun bunun icin??
hm de nasıl canm, bnm bebeğim zayıf bir de, 10 gn kadar gerilik var o yzden daha çok dkkt etmk zrndaym beslenmeme, bebkte sıkıntı olmasa inan hiçbr şey yemeycğim. mide mahvetti bni.keske bnde uyuyabilseemmm
bn ayni siteden normal bedenimin bi ustu aldim fena olmadi
bndede oluyor canm hele yemegi biraz fazla kacirinca acik havaya atasim geliyor kendimi artik cokta yiyemiyrm zaten mide yanmasi hatsafhada![]()
aynen bebegin için zararlı olmayacak seyler bakıp onları yıyıp içersin ozamn canım inşallah bian once gecer iyileşirsincanm sadece şurp içblyrz zaten, onun da hamilelkte hcbr faydası olmadı. şişeyi diksem geçmiyr ağrım. doğmndan snra da emzrme meselsnden dolayı tedavi göremm. ne yapacğmı blmiyrm. doğl tedavi yntemlerni araştracğm artk.