• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Esimin isi nedeniyle mardin midyattaydik 2 yildir. Dr sikintisi yuzunden Ani bi kararla adanaya kvalidemin yanina geldim bir hafta önce . Ozel adana hasttanesi muzaffer sengul u cok ovduler.gecen hafta gittim. Yarin tekrar cagirdi.
Universalmis eski adi. O hastanede dogum yapan veya yapacak arkadas var mi
Doktoru duydum canim ama hastanenin dogum servisi hakkinda bilgim yok ben ortadoguda levent beyde yapacam insallah

Günaydın güzel anneler :anneadayı: Biz gece geç yattık sabah da erkenden uyandık , kalktığımda kızımla beraber çikolata kaçamağı yaptık :KK45:birde süt içtim .. Şimdi tekrar uyumaya çalışıcam uykum gelmezse tekrar uğrarım buraya öptük kızımla sizleri :KK36:

Kızlar nişanım geldi, duşumu aldım doktora gidiyoruz lütfen dua edin bize.

Allaha emanet olun.
maşallah allah yardımcın olsun.doğmuştur bebeğin sanıyorum bu saate kadar.panik yaptım yine sırada ben varım sanıyorum:KK17:

bu gece herkes rahat rahat uyumuş sanırım :)

ben de direniyorum uyumamak için :)
Vallahi her zaman 5 defa çişe gitmek için uyansam da rahat rahat uyurdum. Ama bugün öyle bi dalmışım solumun üstüne kıpırdamadan sabah 6 ya kadar yatmışım. 6 dan sonra da sağıma yattım valla yeni Kalktım yine dönmeden uyumuşum. Ay nasıl güzelmiş uyanmadan yatmak. Bi de yüzüstü yatabilirsem. Çok özledim öyle uyumayı. Tek uyku poxisyonumdu çünkü

Canlar benimde 2 hafta önce plasenta yaşlanması var dendi hafta olarak ayniyız o zaman kızım 50 cm 2740 gr dı bugün tekrar kontrolüm vardı plasentada yaslanma devam ediyo ben beslenmeme çok dikkat ettim ama faydası olmamış 2800-2900 gr arası kilosu 51 cm boyu dedi kilo almamış dedim boyuna gittiğini uzun boylu olduğunu söyledi bende 2 hafta önceye göre 1 cm uzamış dedim. Bişey demedi. Zaten çatı muayenesinde 2.5-3 cm açılma görüldü diye onu kafama hiç takmadım.
Teşekkürler umarım bizdede beslenme sorunu ciddi boyutta değildir çünkü 40 haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum

Back
X