• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bu bebekler beklenenden erken mi geliyor bana mı öyle geldi :) maşallah hepsine hoş gelmişler :) bizim de günümüz 11 inde ama çevremdeki herkes önce de gelebilir diyor beni korkutuyorlar. aslında çoğu şey hazır ama yine de çekiniyor insan. bebiş yaklaşık 1 hafta falan ilerde gidiyor. ne yapsam ki gerçekten erken gelebilir mi?

Senin ki daha anlamlı olur o zaman 15'inde doğsa :KK48:birde ayın 14'ü de olabilir babalar gününde doğsa da muhteşem olur dimiiiii :KK22:
Ayy süper olur hem babalar günü hediyesi hemde evlilik yıldönümü hediyesi tuttum ben bu tarihi benim kız dönmez de sezeryan olursam bu tarihi istiyim barii:KK49::KK73::KK71:

evet canim. Ozeldeki bu hafta bakicaz demisti ama para vermek istemiyorum. Cunku o doktordan da sogudum. Orada dogum yapmicam. Numuneyi deneyeyim bari yarin. Aksam esimden de fikir alayim da.
Adam da hakli bilmiyor ya, iki doktor da bakmadiysa demekki gerçekten gerek yok diyor. Bende anlattim soyle olabilir boyle olabilir allah korusun diye. Beni rahatlatmak icin az kaldi, bol bol gorursun kizini dedi.
O da sabirsizlaniyor. Bir gorsen cocuk gibi besigini falan salliyor kizimin konusuyor besikle gozleri falan doldu dun gece kiyamam :))
ah yaa umarım içine siner artık bir yer...

ne yapsınlar erkekler için çok daha değşik bir süreç... çok tatlı oluyorlar :))
benimki de karnımı sevip doğurmayacak mısın daha diye sorup duruyor , çok merak ediyor o da haliyle :)

hahaha
ay çok güldürdünüz beni ilahiiii :D

ben bilmiyordum yaa demek 14 ü babalar günüymüş :KK53:

buyrun alın benim tarihiiii , daha erkenini verin bana :KK48::KK48:

Esimin isi nedeniyle mardin midyattaydik 2 yildir. Dr sikintisi yuzunden Ani bi kararla adanaya kvalidemin yanina geldim bir hafta önce . Ozel adana hasttanesi muzaffer sengul u cok ovduler.gecen hafta gittim. Yarin tekrar cagirdi.
Universalmis eski adi. O hastanede dogum yapan veya yapacak arkadas var mi
bende adana dan cnm fakat hiç fikrim.yok ben Medline selçuk doğan a gidiyorum yardımcı olmayı çok isterdim

Kizlar biz ise geldik simdi, son toparlamalar:)

Dogum haberlerini aldikca heyecan basiyor. Herkesin gonlune gore istedigi zaman nasip etsin Allahim.

Benim gonlum 5 hazirandan yana:)

Bu arada babalar gunu 21 haziran, bilginiz olsun

Optum hepiniizi

Sagol canim benim :)) baktim simdi yazdiklariniza, ahh keske olsaydi oyle birsey.
Az once esim aradi. Bi arkadasinin esi 7 aylik bebegi almislar, kordon mu kopmus, bisey olmus tam bilmiyorum da. Yazik.. Neyseki cocuk yasiyor. Kuveze koymuslar. Insallah sag salim cikar kuvezden.
Sukretmemiz lazim halimize, cok üzüldüm duyunca.
Kıyamam yaa :( şükür tabi sonuna kadar sorunsuz geldik. Allah'ım kimseyi karnında da olsa evlâdıyla sınamasın. Inşallah hemen toparlar o minik de annesinin kokusunu alır

Herkese slmlar doğum yapanlarında gözleri aydın darısı başımıza.normal doğum bekleyenler neler yapıyosunuz yürüyüş dışında daha benim bebeğim yukarıda duruyor inmesi lazım artık dr yürü ve karnına biraz hafif hafif masaj yap dedi sizler nasıl bekliyosunuz sizede sorayım dedim

amin canım amiiin, illa 2 haziran olması şart değil tabiiiii , ama düşünürken 38 + 2 de doğum yaparım gibi hissettim sonra takvime bi baktım salı günü , salı günü eşimin izin günü...ayyy dedim ne güzel olur o gün doğsa :KK70:
o gündür bugündür düşünüyorum gelir mi ki diye :)))

kuzumun okullar kapanmadan 10 gün önce de doğması gerekiyor ki babamızın babalık izni yanmasın :KK70:
ne çok şey istiyormuşum ben böyle :KK70:
Hadi bakalım haberini bekliyoruz :)

Herkese slmlar doğum yapanlarında gözleri aydın darısı başımıza.normal doğum bekleyenler neler yapıyosunuz yürüyüş dışında daha benim bebeğim yukarıda duruyor inmesi lazım artık dr yürü ve karnına biraz hafif hafif masaj yap dedi sizler nasıl bekliyosunuz sizede sorayım dedim
Mümkün olduğunca yürüyüş yapıyorum ve evde sürekli yatmamaya çalışıyorum sürekli birşeylerle uğraşıyorum, yürüyüş gibi olsun diye:KK49: masaj yapıldığını bilmiyordum Bilinçsizce sürekli karnımı okşuyorum demekki o da yardımcıymış :KK56:

Back
X