annem de bekleyip durmayayım diye bugün telefonda erkek zaten geç gelir dedi daha çok vaktin var dedi. malum beklerken stres oluyorum onu engellemek istiyor sanırım. teyzem de aramış yanına gelmedi mi diye. demiş yok çağırıyorum gelmiyor inatla demiş
büyükler son ay yalnız bırakmak istemiyor depresyon stres sıkıntı çok olur diyorlar. bu hafta zaten bana bir haller oldu. eşimi aramış konuş gelsin yanıma diye eşim de anne sen gel demiş

ben de anneme trip yapıyorum sigara içiyorsun gelme ben de gelmicem sigara içiyorsun diyorum. her gün bebiş gelecek bıraktım ztn bu son paket diyor
hatunun damarları stent dolu sigarayı bırakamadı bakalım torun seveceğim diye bırakabilecek mi.
adam da eve sokmuyor artık kapıda ayakkabılığa fln mı koyuyor dışarı ne, evde içmiyor artık. tatil günü gene bi tane fln terasta içiyor ona bile uyuz oluyorum.
insan tek başına fedakarlık yapınca sinir oluyor ya da ben gittikçe cinsleşiyorum

doğursam da ferahlasam rahatlasam. sağlıkla gelsin inşallah.
bu arada fantastik dizi izleyenlere once upon a time ı öneririm. stresli günler için yeni bölümleri izlemeyip biriktiriyordum 8 bölüm birikmiş ama sezon finali yapmış. izlemek isteyenlere önerimdir 4. sezon yeni sezon finali yaptı.
game of un da yeni sezonu başlamadı sanırım.