• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar benim üç ay süren göğüs yaram soğan rendesiyle geçti üç gün falan soğan rendeleyip göğsüme koydum sonra yıkadım verdim geçti. Birde dün emzirme eğitimi verdiler kahverengi kısmın tamamını bebişe vereceksin dediler ve makas gibi sıkılmayacakmış süt kanallarını tıkıyomuşuz öyle

Nst gene istenilen gibi olmadi. Birazdan bi daha baglanicam nst'ye. Bu arada acilma var mi diye bakti az biraz canim yandi ve fazla acilmam yokmus. Bakalim ikinci nst sonucuna göre karar verilecek sanırım. Şimdilik Mery'den haberler bunlar :)
Seninkinin de pek gelmeye niyeti yok desene. :D ben daha hiç açılma maçılma baktırmadım bakmadılar :D pazartesi gidicem kontrole bakalım yine sadece nst ye mi sokacaklar :D sen 40ı tamamladın diye mi baktılar acaba :D

Peki bu iznin bebeğin doğum günüylemi başlaması gerekiyo yoksa doğum günüyle iznin başlama günü arasında 1-2 gün oynayabilirmi?
Canım bunda net emin değilim ama oynama olur diye düşünüyorum çünkü memleketine doğuma gidenler var eşler babalık iznini kullanıp erken gidiyorlar sonuçta.

Kızlar benim üç ay süren göğüs yaram soğan rendesiyle geçti üç gün falan soğan rendeleyip göğsüme koydum sonra yıkadım verdim geçti. Birde dün emzirme eğitimi verdiler kahverengi kısmın tamamını bebişe vereceksin dediler ve makas gibi sıkılmayacakmış süt kanallarını tıkıyomuşuz öyle
Ay nasil tutacaz ozaman hic bilemem ki ben:)

Peki bu iznin bebeğin doğum günüylemi başlaması gerekiyo yoksa doğum günüyle iznin başlama günü arasında 1-2 gün oynayabilirmi?
babaya verilecek doğum izni için hastaneden doğum sertifikasını alıp kurumuna vermesi gerekiyor. yani önceden alamıyor. mazeret izni kullanabilir eğer başka şehirde falan olacaksa. o mazeret izni de yıllık izinden düşülüyor.

Kızlar ben geldim kontrolden.nst gayet normaldi kızımın gelmeye niyeti yok.suyu iyi keyfi yerinde dedi doktor:KK70:son gün 5 haziranda tekrar çağırdı.5 hazirana kadar doğnazsa 3 4 gün daha veririm sonra istersen suni sancıyla doğumu başlatırız istersen sezeryen olursun duruma göre oturup konuşuruz dedi.5 hazirana kadar gelmezse kızışım 6 haziran da suni sancıyla doğumu başlatmasını istiycem çünkü 6 haziran benimde doğum günüm.kızımla aynı olur:KK73:

Kızlar ben geldim kontrolden.nst gayet normaldi kızımın gelmeye niyeti yok.suyu iyi keyfi yerinde dedi doktor:KK70:son gün 5 haziranda tekrar çağırdı.5 hazirana kadar doğnazsa 3 4 gün daha veririm sonra istersen suni sancıyla doğumu başlatırız istersen sezeryen olursun duruma göre oturup konuşuruz dedi.5 hazirana kadar gelmezse kızışım 6 haziran da suni sancıyla doğumu başlatmasını istiycem çünkü 6 haziran benimde doğum günüm.kızımla aynı olur:KK73:
hadi bakalım inşallah gönlündeki gibi olur canım :KK73: kızının keyfi yerindeyse kalsın annesii :KK46: kaç kilo olmuş bu arada?

Seninkinin de pek gelmeye niyeti yok desene. :KK70: ben daha hiç açılma maçılma baktırmadım bakmadılar :KK70: pazartesi gidicem kontrole bakalım yine sadece nst ye mi sokacaklar :KK70: sen 40ı tamamladın diye mi baktılar acaba :KK70:
Evet sende tamamla sana da bakacaklar sekerim hazirlikli ol :)

Kizlar ben yatış yapicam birazdan. Biraz irice bir bebek oldugu için 4 gün beklemenin anlami yok dedi. Riske atmak istemiyorum nst'nin neden böyle çıktığını bilmiyoruz git gel yapmayin dedi. (1saat mesafe var hastenemizle) kakasini yaparsa vicdan olarak rahat edemem dedi. Ayy düşünemiyorum şuan hicbirsey. Annemler hastane cantamizi getirecek. Dua edin kızlar. Öpüyorum hepinizi

Kizlar ben yatış yapicam birazdan. Biraz irice bir bebek oldugu için 4 gün beklemenin anlami yok dedi. Riske atmak istemiyorum nst'nin neden böyle çıktığını bilmiyoruz git gel yapmayin dedi. (1saat mesafe var hastenemizle) kakasini yaparsa vicdan olarak rahat edemem dedi. Ayy düşünemiyorum şuan hicbirsey. Annemler hastane cantamizi getirecek. Dua edin kızlar. Öpüyorum hepinizi
Allah yardımcın olsun canım :)

Ayy canim beniim. Allah yardimcin olsuun. Bak bugun dogurmak istiyodun, kismetse oyle olacak. Duamiz seninle, iyi haberlerini bekliyoruz:KK200::KK15:

babaya verilecek doğum izni için hastaneden doğum sertifikasını alıp kurumuna vermesi gerekiyor. yani önceden alamıyor. mazeret izni kullanabilir eğer başka şehirde falan olacaksa. o mazeret izni de yıllık izinden düşülüyor.
Canım şu yüzden soruyorum eşim 24 saat nobet tutuyo ve 3 tam gün izin kullanıyo eğer izinli gününde doğum yaparsam 2-3 gün izin boşa gidiyo bu yüzden nöbet olan ileri güne kaydırabilirmiyiz acaba diye merak ettim.

Hayırlısı olsun canımm.akşama bebeğinle olcaksın yani.öp kokla bol bol.darısı bize inşallah.:KK36::KK36:

dogum yapmamus olanlar bu gogus ucu yaralari dehset bisey ben suan zeytin yagi suruyorum ama yara oldu tabi.bana burda arkadaskar demistide unuttum goguslere sogan suruluyomus ve asla yara olmuyomus ben yapmayi unuttum bence bi deneyin kesin ise yariyomus.sogani vurarak kirinki biraz sulansin sonra goguslere surun bir kac defa yapmak yeterliymis ben boyle bi aci.oldunu bilseydim uzerinde durur muhakkak yapardim emzirirken acidan agliyorum resmen
Canim garmastan krem al en Iyi o geciriyor ablam ve ben ve de cogu arkadasimda ise yaradi

Back
X