• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın yarım yamalak ve bol kabuslu bir uykudan sonra sabahın köründe ayaktayız.gün sayıyorum resmen bugün cuma yarın cumartesi kaldı 7 gün falan diye kafayı yiyorum heralde:KK57:hadi artık ama ya günü gelenler doğursun artık bebişler bekletmeyin annelerinizi:KK42:

günaydın anneler

bende de vardı bulantı dün sanırım hamileyim :KK70:
Günaydınn Sanırım öyle bi ihtimal var :KK33:

son dönem yatağım visco olsaydı acaba rahat uyur muydum diye bir düşünceye girdim..
Canım hić umut etme öyle bi ihtimal yok bence benim yatak 30 cm uzerinde 7 cm de visco ped var banamısın demiyo. Uyuyamıyorum azıcık uyuyup uyanınca aģrıdan bitiyo heryerim.:KK64:

Merhaba kızlar. Ben oglumu kucagima aldim cok şükür. Rabbim hepinize nasip etsin. 3 saat suni sanci cektim acilmam olmadi.spinal anestezi ile sezeryan oldum. Zaten bebek doktorumun dediği gibi büyük dogdu. 3890 :) tosunum uyuyor şuan. Sarışın mavi gözlü yakışıklı ismail kerem aramiza katildi cok şükür. Suan toparlayamiyorum yazacaklarimi. Uyusmam geçsin tekrar firsat bukunca doncem size :)
Maşallah senin tusuncuga ve sana ne güsel doğum haberlerleri ile uyandım gene bu sabah darısı bize inşallah o.kadam heyecanliyim ki kalktım oğlumun boş besine bakıyorum teyzeleri:KK200::nazar:

Uyuyim dedim mide yanmasindan uyumak ne mumkuuunn:110::110:

Canim ben kronik gastrit ve ülser baslangici vardi iki sene once, mideyle ilgili yapmadigim şey kalmamisti, sut ic dedi eski patronum mesela o iyi gelirdi bana yandiginda, ama boyle bi bardak seklinde degil boyle iki-uc yudum lık lık ilac icer gibi o biraz iyi geliyor temizliyo sanirim ya da rennie, gaviscon bunlari sanirim hamilelerde de kullanabiliyor iyi gelir Rabbim şafi ismiyle şifa versin sıkıntı yasayan hamişlerimize inşaallah :KK54:

Veee hastaneye yatirdilar beni. Agri şiddeti yüksekcikti. 2 cm acikli k varmis. Kural ggereği hasta eve gonderilmiyormus.. Ya diğer Dr min olduğu hastaneye gitmek gerekti ya da buradakkalmak.
Doğumhane tertemiz ve kimse yok.tekhastayim. EGebelerde yardimci oldu sagolsunlar.
Özel hastanede geç diye nst cekmedilerse doğum nnasil olur diye düşünerek devleti seçtik :KK70:
Yengemde burada calisiyor onu aradik o da burayi tavsiye etti.
Dualarinizi esirgemeyin

Canim Rabbim yardimciniz olsun inşallah su gibi akan dogumun olur, bak iyi ki gitmissin acilman bile varmis :KK51:

Gunaydin her kese guzel anneler:KK3:
Vee bu gun benim :KK73:dogum gunum:KK73::KK200:
Oglum bu gun dogar da surpriz yapar bana dedim ama yine hic tik yok:KK46:
Saat 12 ye kadar vakti var bakalim :KK53:
l
Doğum günün kutlu olsun canim, Rabbim bebeğini hayirlisiyla doğru zamanda kucagina almayi nasib etsin saglikli hayirli mutlu ömrünüz olsun insaallah :KK51:

Nihat hatipoglunu izliyom bi onceki yorumumdan çok mu belli oldu ne :KK53:
Hahahah :KK71: keyfim pek yerinde bugün niyeyse Alla Allaaaaa iyice dengesiz ayarsiz birşey oldum Ciktim birazdan da giyinirken aglarim herLde :KK71:

Hepinize gunaydin canlar bu arada. Biz 11 de kontrole gitcas oglumla bakalim bi ne diyecekler :KK36:

Bugun dogurdm bennnnnnnnnn. :) dunyanin en guzl bebegi sanki :) herkeze oyle gelecegine eminim. Muhtesem bir duygu :) suan o uyuyor ve.ben hayatn en guzl manzarasini izliyorum. Hepiniz saglikla kucaginiza alin insalalh :)
Yha ne kadar güzel haberler bunlar maşallah size ... çok özendim şimdi maşallah maşallah annesi mis kokar o şimdi :nazar::nazar::nazar::nazar::KK46:

Gunaydin guzel anneler. Biz uyandik gece 4te yattim 7de gozlerim faltasi gibi acildi:KK57: uykusuzluktan sersem gibiyim:mad:
9:30da randewumuz war ve biz bulantidan bsy yiyemiyoruz. Cok heyecanliyim. Dualarinizi esirgemeyin canlarim:KK68: bugun korku war icimde niyeyse:cry:

Gunaydin canim bende bel agrisiyla uyandim daha sonra agri kasiklarima vurdu su an gecti gibi korkuyom

Back
X