• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kızlar. Ben oglumu kucagima aldim cok şükür. Rabbim hepinize nasip etsin. 3 saat suni sanci cektim acilmam olmadi.spinal anestezi ile sezeryan oldum. Zaten bebek doktorumun dediği gibi büyük dogdu. 3890 :) tosunum uyuyor şuan. Sarışın mavi gözlü yakışıklı ismail kerem aramiza katildi cok şükür. Suan toparlayamiyorum yazacaklarimi. Uyusmam geçsin tekrar firsat bukunca doncem size :)
canım Allah analı babalı büyütsün inş, okudukça heyecan basıyo beni :)

Bugun dogurdm bennnnnnnnnn. :) dunyanin en guzl bebegi sanki :) herkeze oyle gelecegine eminim. Muhtesem bir duygu :) suan o uyuyor ve.ben hayatn en guzl manzarasini izliyorum. Hepiniz saglikla kucaginiza alin insalalh :)
Allah analı babalı büyütsün canım tez zamanda doğum hikayenizi bekliyoruzzz ;)

Günaydın minikler ve anneleeerrr :KK49:Bal dudaklımla konuşuyorum ama döneceği yok. hala başı midemde. Ters olmasına çok takmış durumdayım. Benim gibi ters doğsun istemiyorum. Bilenler bilir ben normal doğum taraftarıyım hem de ciddi şekilde. Sezaryen olursam diye çok üzülüyorum şimdiden. Bilmiyorum beklemekten başka çare yok. Herkes döner diyor, ben de döner diyorum ama içimde bir şüphe. Nasip kısmet bakalım.

Günaydın kızlar çok uykum var, ama film gibi bi rüyanın ardından uyandım, uykum kaçtı.. Yrn doktor kontrolümüz var, tam 1 ay oldu özledim oğluşumu. Galiba ilk kez nst ye giricem, aç mı gitmem lazım tok mu? Bol tatlı mı yiyeyim?? Acaba alttan muayene yapar mı ? :/ belki de söyler normal doğuma müsait olup olmadığımı? En son gidişimde 2100 gr dı , iyi beslendiğimi düşünüyorum inş kilo almıştır bebeğim. Kafamda deli sorular ;)) yrnı beklerken ben dokuz doğurcam galiba :)

Hayırlı güzel saglikla sabahlar inşallah gebe heyecandan güzel. Haberlerden Günaydın demeden bebisleri gelenlere yorum yaptim:nazar: maşallah size Herkes bugün güzel. Haberler alır. Inşallah içimde bbir.mutLuluk var limonlucheesecake limonlucheesecake dualrimiz seninle opuldünüź:KK15:

çok teşekkürler. inşallah sağlıcakla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.

Günaydın kızlar çok uykum var, ama film gibi bi rüyanın ardından uyandım, uykum kaçtı.. Yrn doktor kontrolümüz var, tam 1 ay oldu özledim oğluşumu. Galiba ilk kez nst ye giricem, aç mı gitmem lazım tok mu? Bol tatlı mı yiyeyim?? Acaba alttan muayene yapar mı ? :/ belki de söyler normal doğuma müsait olup olmadığımı? En son gidişimde 2100 gr dı , iyi beslendiğimi düşünüyorum inş kilo almıştır bebeğim. Kafamda deli sorular :KK66:) yrnı beklerken ben dokuz doğurcam galiba :)
nst ye tatlı yiyip öyle gir canım. aç kalma doktora gidicem diye. kan vermeyi de tok karna yap neden aç gidiyosun ki? nst de bebeğin hareketlerine kalp atışına baktıkları için çikolata kek gibi bişeyler yiyip git. :KK49:

Merhaba kızlar. Ben oglumu kucagima aldim cok şükür. Rabbim hepinize nasip etsin. 3 saat suni sanci cektim acilmam olmadi.spinal anestezi ile sezeryan oldum. Zaten bebek doktorumun dediği gibi büyük dogdu. 3890 :) tosunum uyuyor şuan. Sarışın mavi gözlü yakışıklı ismail kerem aramiza katildi cok şükür. Suan toparlayamiyorum yazacaklarimi. Uyusmam geçsin tekrar firsat bukunca doncem size :)
Canım gözünaydın. Bebişinede maşallah. Sarışın mavi gözlü, tam ideal erkek modelim.sağlıkla büyüsün annesi...

Olmaz mii, ben benn. Diyorum esime dogumda bana bsy olursa bakabilir misin bebegimize oda sasirdi yazik. Diyo deme dusunme oyle seyler. Allah in dedigi olir sen dusunme bunlari ama onun disindada surekli aglar haldeyim.bazen gulup egleniyorum bazende agliyorum. Az kaldi canim atlatiriz insallah sag saglim. Kocalarimizda sasirdilar bizim yuzumuzden:KK42:
Benimde öyle acayp dusuncelerim oluyor malesef. Vasiyet bile ettim bana bisey olursa kizima annem.bakacak uvey anne kizima kotu davranir. Sen evleniyosan evlen diye. Simdi bak gülüyorum bu dediklerime:-)

Ben renkli si olirmuki DİE umitlenirken arizalisi denk geldi cihazinnda lüzum gcenhafta 2700 ken buhafta 2500 göründü cihazda dr da dedi en kotu 2700 kalmistir vermiş olamaz dedi.ama nie almadiki:-( gecenkinde bihaftada 300 gr alan çocuk bu hafta nie almadiki...suyu gayet iyi gerilik falan yok dedi.şimdide doppler e yolladi.orda sira beklioz.bi şüpheden falanmi isterki doppler? Yoksa rutin kontrolmu?

Kizlaarr, hastanedeyiz. Nst ye giricez ama doktorum doguma gitmiiss bende deli panik oldumm:KK17:
Panik olma canım inşallah bebeğini göreceksin bakalım boyu kilosu nasıl. Sağlıklı olsun da gerçi bende pazartesi nst için heyecanliyim günümüz de ayNi. bende haberlerini merakla bekliyorum canım hakkında hep. Güzel. Hayirlisi olsun inşallah :nazar::anneadayı:

Ben de resmen vasiyetimi soyledim esime. Sonradan pisman olmaktan iyidir. Neyim var neyim yok onun zaten. Sadece bana bir sey olursa ogluma uvey ana getirme, ikimiz de Hakk'a kavusursak fazla bekleme evlen hayat yalnızlık icin cok kisa dedim. Olacagindan degil de emniyete almak bir nebze yarina cikacagimiz belli degil yine de Allah hepimizi korusun insallah.
:KK70:canim ayni vasyeti vermisi esimize

Back
X