- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #46.341
evet canım günler geçiyor ama bebişim dönmüyorrrİnşallah canım.. Cok az kaldı .. Seninde fazla bişey kalmamış yaa Zaman çabuk geçiyo son iki günde en azından :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım günler geçiyor ama bebişim dönmüyorrrİnşallah canım.. Cok az kaldı .. Seninde fazla bişey kalmamış yaa Zaman çabuk geçiyo son iki günde en azından :)
Aynen bende yalnız oldugumuz icin gunlerde gecmiyormus gibi geliyr halbuki yanimizda biri olsa ne oldugunu anlamadan cennet kokusunu kucagimiza alcaz ama nerdeeeee tek basina bekliyoruzz![]()
Ayni seyi bende yasadim gecen haftalar benimde bobregimde tas cikti mecbur agri kesicileri kullandim iyi geldi bir sorunda olmuyor ona gore veriyorlar zaten bence korkma ve kullan sezeryandan daha iyidir,
Dgru diyorsun ama simdi zaman gecmiyorki sanki dogrcagm gune daha bir suruuuuu varms gbiii![]()
Annemde 2hafta snra gelcem sen dogurmadan orda olurum diyor sanki ne zaman dogurcagim belliEvet başkaları olunca zaman nasıl geçiyor anlamıyor insanama böyle tekken saatleri sayıyorum geçsin diye off
![]()
NerdeeeeeeeeeeKaramsar olma iyi düşün ki iyi olsun en azından 15 gün içinde doğuracağını düsün mesela
Zaten 2 tane verdi ilacin birinin ismini unuttm ama oteki minoset ti ama en dusuk olani minosetinKullandigin ilaclari yazabikirmisin canim bende bebege zarari olacak diyekorkuyorum
Az kaldı sabret minikler doğunca kimseyi istemicez zaten onlar bize yetecek hiç sıkılmicaz anaa bi bakmışın akşam olmuş zaman geçmiş bilee
Doktor birsey yok diyirsa korkma yerleri cok dar artik normalBen dayanamadım doktora gittim kızlar sabahtan beri hareketlerini hissetmiyordum diye. Nst te gönderdi sonucun normal birşey yok dedi ultrasonla bakmadı ama daha 1 gün önce bakmıştı sorun yoktu kızlar. Neden boyle hareketsiz ki biraz hissetsem rahatlicm![]()
Birbirimize destek oluyoruz ne guzel![]()
Aynen yaa bulusurduk birbirimize gider gelirdik miniklerimize hazirdan arkadas iste ne guzelKeşke aynı yerlerde olsaydık ne iyi olurdu![]()
Nerdeeeeeeeeee![]()
Olan göbeğimize oldu desene :)
Annemde 2hafta snra gelcem sen dogurmadan orda olurum diyor sanki ne zaman dogurcagim belli![]()
Ben dayanamadım doktora gittim kızlar sabahtan beri hareketlerini hissetmiyordum diye. Nst te gönderdi sonucun normal birşey yok dedi ultrasonla bakmadı ama daha 1 gün önce bakmıştı sorun yoktu kızlar. Neden boyle hareketsiz ki biraz hissetsem rahatlicm![]()
Aynen yaa bulusurduk birbirimize gider gelirdik miniklerimize hazirdan arkadas iste ne guzel![]()