- Konu Sahibi SirriEyvan
- #48.701
Ben.dogurmuyorum daha beklemekteyim.Suni sanci mi vercekler kaç haftaliksin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben.dogurmuyorum daha beklemekteyim.Suni sanci mi vercekler kaç haftaliksin?
Onu salladim da yazdimHımm tahmin sadeceplakası 44 ya oranın belki dedimmmm
Yanliş yazdim acemiyim dahaBen.dogurmuyorum daha beklemekteyim.
teşekkür ederim canmm hayırlısı bakalım nişan geldi ama o nezaman gelecekk allah bilir..hadi bakalım inşaallah sende tez zamanda kavuş miniğine , Rabbim yardımcın olsun![]()
Gözünüz aydınn canımm. Boyuna göre kilosu iyii minyon olacak demekki senin bıdık...Ben geldim kızlarr.saat 15 20 itibari ile bebeğim dünyaya gözlerini açtı11 de suni sancı ile başlatıldı doğum.epidural normal doğumla ece elif im doğdu.2 550 gr 46 cm doğdu biraz ufak ama çabuk toparlar bebişim.darısı tüm bekleyenlerin başına.
teşekkür ederim canmm hayırlısı bakalım nişan geldi ama o nezaman gelecekk allah bilir..
Canım takvimm gözükmüyor muCilann sen kaç haftaliksin peki?
Ben de 38+0 im beklemedeyim :)Canım takvimm gözükmüyor muben bu gün itibariyle 38+2 günlük oldum salı günü 39 olucam gari gelsin oluşum özledim beklemektyim çok. Sabırsızm. Hayırlı olsun da insan gerçi.
![]()
Nehir sen kaç haftaliksin?
benim de dün belim ağrıyordu adet gb. bugün daha yeni artan adet ağrısı gb ağrım var. dk tutmaya çalışıyorum ama gayet tutarsızKızlaaar adet sancısı gibi belim ağrıyo geceden beribaşka bi belirti yok, sadece bel ağrısı doğum belirtisi olabilir mi??
Ayy hadi belki aynı gün dogururuzBen de 38+0 im beklemedeyim :)
bende de aynı belirtiler var. pazar nişanım geldi.Kızlar doktordan geldik kızım 3650 olmuş boyu 50 cm normal için bekliyoruz İnş sancim olur suyum gelir duş ediyorum sezeryan dan çok.korkuyorum çünkü ilginç birşey var ayaklarım bilegime kadar inanılmaz sisiyordu 2 gündür kayboldu normale döndü bide iki gündür adet sancısı çekiyorum belirtiler başladı demek
Belki de ama bende belirti yokAyy hadi belki aynı gün dogururuz![]()
Sen ben cilann yakin günlerimiz37 + 5 canımaramızda iki gün varr