- Konu Sahibi SirriEyvan
- #51.121
Selaam anneler :) herkes iyidir inşallah. Bebişler neler yapıyor bakalım :) öptük :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim krem yararini gordum benGarmastan krem mi? Oyle acildiki yara kapanmicak gibi geliyo![]()
Doktora mesaj attim oda garmastan kullab yazdi. Bugun aldik basladim. Neyle temizliyosun karbonatli su mu normal suyla mi ?Evet canim krem yararini gordum ben
Bende oyleyim simdicorap giydim ama terliyrm cikarincada usuyorum bakalim nekadar surcek bu hallerimizBen su gibi tetlerken ayni anda deli gibi usuyorum.
Canim sutum artti biraz yetiyo ama gogus ucumu tutamadigi icin sagip veriyorum. Çok üzülüyorumCnm kaç saatte ne kadar geliyor sütun? Benimde yetmiyor 3saatte 50cc geliyor.bi öğün mama bi öğün süt veriyorum.2 haftalığı bizde
pişik için desitin al canım kremBizimde sorunumuz minik totosu pişik oldu kuzumun.okadar sık değiştirmeme ve sürekli krem sürmeme rağmenyenidoğan ıslak mendili yinede suyla tekrar yıkayıp sulu bir şekilde temizliyorum ve kuruluyorumda ama hala geçmedi.yarın başka krem alıcam sanırım sebamed pek işe yaramıyor galiba bizde.zeytinyağıda sürdüm bu akşam bakalım faydası olur inşallah
![]()
yüzüne sürme canım.Kızlar banyo sonrası bebeğime bebe yağı sürdük, yüzüne de, kıpkırmızı isilik gibi oldu acaba yağdan mı? Bebe yağı yüze sürülmez mi?
Ben eylül başında başlayacağım.kızlar işe ne zaman başlayacaksınız benim 1 ay kaldı dönecek misiniz işe
Ben de yağ sürüyorum hep krem sürmüyorum.Kızlar banyo sonrası bebeğime bebe yağı sürdük, yüzüne de, kıpkırmızı isilik gibi oldu acaba yağdan mı? Bebe yağı yüze sürülmez mi?
Aynen benimkide tutmuyo.tutuyo aslında ama iki çekiyor sinirlenip agliyo.alıştı rahatlığa takmiyorum artık bisekilde aliyo sütü başta bende çok üzüldüm ama yapacak bisey yokCanim sutum artti biraz yetiyo ama gogus ucumu tutamadigi icin sagip veriyorum. Çok üzülüyorum![]()
sürülmezzzzz bıda surmeyınnnKızlar banyo sonrası bebeğime bebe yağı sürdük, yüzüne de, kıpkırmızı isilik gibi oldu acaba yağdan mı? Bebe yağı yüze sürülmez mi?
Canim valla islak mendille sildigim oluyo arada yikiyorum suyla zarari yok dedi doktor oyzden rahatimDoktora mesaj attim oda garmastan kullab yazdi. Bugun aldik basladim. Neyle temizliyosun karbonatli su mu normal suyla mi ?