2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende mamayı değiştirdim ilk evolvia almıltık tuvalete çıkamadı dünden bu yana bebelac veriyorum gerçi aynı sorun var.biberona bir çkaşığı zeytinyağ ekleyip verdiüimde çok rahatlıyor.
Artık bugün sere serpe yatırdım askılı ve şort giydirdim üzerine pike örtüyorum sadece.gecleri pencere açık yattıgımız haşde ter.içinde kalıyordu

Kızlar gaz sancısı için bio gaia kullandık dün, bide yarım fitil, şükür rahatladı paşam, tavsiye ederim

Slm kızlar bebişler bizi esir aldı bende eskisi kadar giremiyorum. Sütü az olan anneler ben tavsiye üzerine galactago diye bitkisel bi damla aldım sütümü baya arttırdı. Tavsiye ederim

Birde gaz için ben 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı kimyon koyup biraz bekletip onu içiyorum. İşe yarıyor gibi isterseniz deneyin

Kızlar banyo sonrası bebeğime bebe yağı sürdük, yüzüne de, kıpkırmızı isilik gibi oldu acaba yağdan mı? Bebe yağı yüze sürülmez mi?

Bizimde sorunumuz minik totosu pişik oldu kuzumun.okadar sık değiştirmeme ve sürekli krem sürmeme rağmen :KK43: yenidoğan ıslak mendili yinede suyla tekrar yıkayıp sulu bir şekilde temizliyorum ve kuruluyorumda ama hala geçmedi.yarın başka krem alıcam sanırım sebamed pek işe yaramıyor galiba bizde.zeytinyağıda sürdüm bu akşam bakalım faydası olur inşallah:KK43:
pişik için desitin al canım krem

Canim sutum artti biraz yetiyo ama gogus ucumu tutamadigi icin sagip veriyorum. Çok üzülüyorum :110:
Aynen benimkide tutmuyo.tutuyo aslında ama iki çekiyor sinirlenip agliyo.alıştı rahatlığa takmiyorum artık bisekilde aliyo sütü başta bende çok üzüldüm ama yapacak bisey yok

Back
X