2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ya kızlar kızımın yüzünde minik minik sivilceler çıktı gün gün artıyo doktor hormonal bunlar normal dedi ama sizde de çıkıyomu? isilik mi acaba? biraz çok giydiriyorum sanırım.. Kafam karıştı..
Bizimkinde de.oluyor sürekli bize de doktor.olacak bunlar sıcaklardan dedi.her gün yıka deei.artık kıaa kollı giydiriyorum ter.içinde kalıyor.uzun kollu ile.

Kızlar kızlar haftaya yolcuyuz bebeğimi nasıl giydirsem oto koltuğundamı yoksa kucağımdamı götürsem fikir verin bana beş saatlik yol
Kıaa giydir bence zaten yanına yedek alırsın.üstünü örtersin.oto koltuğunda işte puset gibi çeşitli isimleri.var ya götürdüm ben.halen de öylr.dolaştıyoruz arabada.

Geçen burasa mı görmüştüm süt arttırıcı damla vardı adını hatırlayamadım.maltlardan kullanıyorum millupa still tea,lactamil gitgide.sütüm azalıyor.

Geçen burasa mı görmüştüm süt arttırıcı damla vardı adını hatırlayamadım.maltlardan kullanıyorum millupa still tea,lactamil gitgide.sütüm azalıyor.

Benim de öyle gitgide sütüm azalıyor anlamadım gitti ben de senin kullandıklarını kullanıyorum. Damlanın adı galactago idi ben not almıştım

arkadasım karpuzz acayoıp sut yapıyor benım tankerler karpuzdan sonra agzına kadr doluyor sukur bebegımde gazda yapmıyor ama kavun gaz yapıyor soguuk su ıcme dıyenede aldırma sen ayaklarını bıde goguslerını soguktan ruzgardan koru yeter bebek usutmesın
herkeste farklı mı etki ediyor acaba herkes farklı söylüyor.karpuzun sende işe yaraması iyi mevsimi zaten bol bol ye:)

Aynen canım, dün gece sadece 3 saat uyudu, sürekli aranıyor meme istiyo, bgn doktoruna sordum 2 saat dolmadan emzirme ve yalancı memeye alıştır dedi

Canım avent kullanıyoruz biz doğduğundan beri suyu biberonla veriyorum, göğsümü bırakmadı şükür

Aynen çığlık çığlığa ağlıyor sardırmıyor :KK43:

Baktım güzelmiş ama biraz pahalı sanki
canım ebe bana büyük parça dişürürsen muhakkak doktoruna git demişti, ihmal etme istersen

çok geçmiş olsun canım, biz mecbur kaldığımız anlarda( dışarı hastaneye vs gitceksek) sma mama verdik severek içti, kabızlık yaparım bilmiyorum çünkü bizimki zaten o konuda sıkıntılı bi bebek, mama yemiyoken de çok rahat tuvalete çıkamıyo :KK43:

bizimkinde Dr var, bazen artıyo bazen azalıyo, Dr normal dedi

evet canım yalancı mmeye alıstırdım sukur dewamlı meme ıstemıyor ama 4 saat ayakta kalıyor ıkı saat uyuyor :D

herkeste farklı mı etki ediyor acaba herkes farklı söylüyor.karpuzun sende işe yaraması iyi mevsimi zaten bol bol ye:)
cok sewınıyorum valla kızım ıkı saat yatıyor emıp ben hemen karpuzu kesıp yıyorum bıde su ıcıyorum gun boyu yemek yemesemde sutum oluyor tankerler doluyor :D

bu arada doktor herkeste farklı olur dedı sana gaz yapmayan cocugada yapmaz dedı mesela nohut fasulye sana gaz yapmıyorsa onları bıle ye dedı fasulye dehset yapıyorda nohutu kesfetttım bnde gaz yapmıyo bebegımdede olmuyo sende kesfe cık canım

Canım zorlu bir surec gecirdik. Koskoca 9 ay dogum lohusalik bide bebek bakiyoruz senin ilk bebegindi yanilmiyorsam daha zor oluyor Ama hepsi gececk bebegin biraz buyusun hersey duzene girecek insalah :KK54:

Bende haplara guvenmiyorum kontrole gidince doktoruma da soracm bakalim o ne dicek

Aynen benimkide 40 ımın çıkmasinı bekliyo bazen ben masus yaklasmaya calısıyorum bakalım napıcak diye ama 40ın dolmadan hiç bise yapmam diyo olmasi gereken de bu ama sanki böyle davrandıgı için beni istemiyo soğdu gibi hissediyorum bende ne bilim iyice psikolojim degisti su lohusalıkta ya korunmaya gelince de bende daha önce hic korunmadım esim korundu bundan sonrada öyle olur haplara falan güvenmiyorum nolur nolmaz o perisanlık bende de var cnm gözlerim fal tasi gibi oluyoo sabaha kadar hiç uyku muyku yok bide ustune ev isleri iyice berbat haldeyim bende

Kızlar bebişerinizin gözü kayıyomu benımkı bazen şaşı bakıyo korkuyorum

Kızlar bebişerinizin gözü kayıyomu benımkı bazen şaşı bakıyo korkuyorum
:))korkma o daha küçük olduğu için gözlerini sabit odaklıyamaz.bu yüzden öyle şaşı gibi bakar.bu aylarda anlaşılmaz yani.3 aydan sonra anlaşılır şaşılık varsa.o yüzden panik yapma canım.

Su vermeli miyim:KK57:
Evet canım, hele ki şîmdi mamaya başladığın için daha çok vermelisin, mesela her mamadan sonra 2 çay kaşığı kadar

Cok tesekkurler
Bende sma aldim ama kustu. Normal mi acaba
fazla gelmiş olabilir canım, doktor fazlasını kusar dedi bana. 30 cc ile başla, cuk cuk emer bitirirse anlarsın zaten doymadığını, yavaş yavaş 60 a çıkarırsın

evet canım yalancı mmeye alıstırdım sukur dewamlı meme ıstemıyor ama 4 saat ayakta kalıyor ıkı saat uyuyor :KK70:
hangi memeyi kabul etti canım?

Evet canım, hele ki şîmdi mamaya başladığın için daha çok vermelisin, mesela her mamadan sonra 2 çay kaşığı kadar

fazla gelmiş olabilir canım, doktor fazlasını kusar dedi bana. 30 cc ile başla, cuk cuk emer bitirirse anlarsın zaten doymadığını, yavaş yavaş 60 a çıkarırsın

hangi memeyi kabul etti canım?
30 cc kac ml yapiyo? Suyu kaynamis sogumus olarak mi wereyim yawrumun ici yanmistirr :(

emzik kullanan var mı erken mi yoksa?
benim miniğim memeyi emzik gibi hiç bırakmıyor gören de ne kadar çok emiyor der...
sürekli yapışık ikiz gibiyiz hiç bişeye vakit bulamıyorum artk..:(

emzik kullanan var mı erken mi yoksa?
benim miniğim memeyi emzik gibi hiç bırakmıyor gören de ne kadar çok emiyor der...
sürekli yapışık ikiz gibiyiz hiç bişeye vakit bulamıyorum artk..:KK43:
Bem kullanıyorum çok fazla değil ilk uyandığında mama hazırlarken uyjuya dalarken uyuyunca çıkarıyorum.

Back
X