- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #51.601
Cnm ne sari akintisi enfeksiyon mu varBende rüyamda gördüm adet olduğumuhala sarı akıntı devam ediyor bende bitmedi gitti bayramın 2. Gunu 40ımız çıkacak bizimde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ne sari akintisi enfeksiyon mu varBende rüyamda gördüm adet olduğumuhala sarı akıntı devam ediyor bende bitmedi gitti bayramın 2. Gunu 40ımız çıkacak bizimde.
Allah k9lalik versin:)))) simdiden geçmiş olsunHehe :) geçmiş olsun canımben hala lohusayım, bizim koca bekliyor bakalım ne zaman becericez o işi. Bende korkmaya başladım 2ay oldu belki daha fazla :)
Canim allah kolay gecirsin:))))Benim şu adet bitsin de bi bakalim ne olacak :))
Calisan anneler ne zman ise donmeyi dusinuyosunuz. Ben ucretsiz izin almaya karar verdim. Kamuda calisiyorum kurumdakiler sormustu musurum almiycam ucretsiz izin demistim ama dogumdan sonra gercekten fikrim degisti kendim buyutmek istiyorum bebegimi. Simdi onlara dert anlat kayinvalidem de karisir mutlaka bi lqf soyler ona dert anlat of
Slm kizlar.bnm bebeğim 19 günlük. 2 gundur soyle bir sorunumuz var ki gunduz hic uyumuyor.zaten sürekli memede emmek istiyo uyuya kalinca yerine yatirdigimda en fazla 10 dk. Uyuyup uyanio ve aglior.tekrar emmek istiyor. Mama da verdim dun acmi acaba diye genede uyumadi.bapicm bilmiorm yemek bile zorla yiyorum.aglior.surekli emdiginden ve bende uyuyamadigimdan süt de birikmio tabi.bgn bikac kasik rezene icirdim bakalim ise yarayacak mi
Ben yalniz kaliyodum bebek odasinda esime anlattigimda stresten dedi ama cok korktum bilmiyorum artik neyse bunun adi surekli dua ederek yatiyorumBen yillardir yasarim bu sorunu sebebini bilmiyorum daha dogrusu birkac tahminim var ama bahsetmiyim. Lohusaya olur derler. Sebep olarak asiri yukselen vucut isisi derler falan filan isin teferruati cok . cozum dua ve isikta yatmak mumkunse yalniz kalmamak.
Bizimde carsamba gunu 40mz cikiyo bakalim nolcakHehe :) geçmiş olsun canımben hala lohusayım, bizim koca bekliyor bakalım ne zaman becericez o işi. Bende korkmaya başladım 2ay oldu belki daha fazla :)
Naail rapor alicaksin tanidik birileri mi var. Bana kalsa 2til ucretsiz izin alcam ama en fazla 6 aya kadar almama izin vrr maddi durumumuz ne zormus calisan anne olmak disundukce bile uzuliyorum off icim daraliyo hic ayrilmak istemiyorumBende hic ise donmek istemiyom onuc haftadan sonra bi 40 gun de rapor alacam kasimda baslarim.
Gazi olan bebek uyumaz ve emmek ister surekli diyor dr.lar . 2 saatten once emzirmeyin doyolar ama basarabilene askolsun
Ben 6-7 ser dakika sagiyorumKizlar gogusleri kacar dakika sagiyosunuz ben sut gelmeyene kadar sagiyorum genede kasiniyolar anlamadim bu isi
Benim bu kasinti normal degil o zaman cunku 10ardakika rahat suruyo benimde sutte gelmiyo gene kasiniyo kasindikca beni sinir basiyoBen 6-7 ser dakika sagiyorum
Sutun mu cok, yoksa gogus ucun Yara oldugu icin mi sagiyorsun canim? Eger sutun coksa adacayi iyi geliyor.bir de sutunu sagarken 1 elinle pompayi tut, digeriyle de gogsunu pompanin icine bastir.hem pompanin acitmasini azaltir hem de daha cok sut cikar.pompa gogus ucunu acitiyor.ama ayni anda elinde de destek verirsen daha agrisiz sagarsin ins.Sol gogsum mahfediyo beni kizlar.. Agla agla icim cikti.. Krem merhem yag kendi sutum.. hicbisey mi fayda etmez ya.. Emziremiyorum, sagiyorum sonra biraz kalsa icinde tas kesiliyo ates basti simdi 38.bucuklardayim gozlerimden ates cikiyo sagdim yumusadi biraz.. Gogus ucumdaki yara haric bi de kenarlarinin, alt tarafinin agrisi var ki sormayin.. Sagdim yumusadi degemiyorum bile ama rahatladim azicik.. birazdan gene basliycak.. Off napicam ben ya.. Annem emziriceksin aglaya aglaya oyle gecicek diyo.. Sizde de boyle bi durum yasayan var mi?
Kızlar aklınızda olsun cinsel ilişki sonrası banyo yapmadan bebeğe süt vermemek gerekiyor.o yüzden bebeğinizin derin uykuya geçmesini bekleyin:)Bizimde carsamba gunu 40mz cikiyo bakalim nolcakbenmki hic lafni etmiyo ama. Ay bebek varkn nasl o ise odaklancz tam o sirada aglarsa falan
hadi yanazperver cnm bide bazen rezeneyi demleyip bırakıyorum demissinya. Aklima geldide. Rezene demlenip cok beklerse zehirleyici etkisi cikiyormus.. yani demleyip hemen icmek lazim
canım burun temizliğini ne ile yapıyosun, ben burun aspiratörü almıştım ama burnuna girmiyo sıpamınTatlim benim kızim da gündüz hiç uyumuyordu..çünkü illa ki gaz kalıyormus..bu dediklerimi düzenli bir şekilde yapınca..ki bunların yanında burun temizliğine de önem veriyorum çok , çünkü burun tikanik emerse de gaz yapıyormus.. birde emzirmdn sonra gazi çıkana kadar uğraşıyorum..
Umarım sende faydasını görürsun canim..
Biz bugun 39 günlüğüuz..
biz kullanıyoruz, supflex ile birlikte. İkisini bir kullan dedi doktor, gazını çıkarıyo ama hala gazlı anlamadım gittikızlar biogaia die bi gaz damlası verdi doktorumuz kullanan varmı nasıl sizce
resmen beni anlatmışsın napacağımı şaşırdımSlm kizlar.bnm bebeğim 19 günlük. 2 gundur soyle bir sorunumuz var ki gunduz hic uyumuyor.zaten sürekli memede emmek istiyo uyuya kalinca yerine yatirdigimda en fazla 10 dk. Uyuyup uyanio ve aglior.tekrar emmek istiyor. Mama da verdim dun acmi acaba diye genede uyumadi.bapicm bilmiorm yemek bile zorla yiyorum.aglior.surekli emdiginden ve bende uyuyamadigimdan süt de birikmio tabi.bgn bikac kasik rezene icirdim bakalim ise yarayacak mi
kız sen nerelerdesin?? Doğum zamanımızda herkes seni sordu :) Allah analı babalı büyütsünGüzel anneler, kuzucuklar nasılsınız bakalım uzun zamandır girmemiştim siteye bu akşam bir kolaçan edeyim dedim :))) Herkesler iyidir umarım. Bizim dün 40 mız çıktı sağlık sıhhatimiz çok iyi şükürler olsun. Tek sıkıntımız oğlumuzun gazı kızda problem yok alttan üstten pırt pırt gidiyor maşallah :))))
Peki biogaia gaz damlasını buzdolabındanı saklıyosunuzcanım burun temizliğini ne ile yapıyosun, ben burun aspiratörü almıştım ama burnuna girmiyo sıpamın
biz kullanıyoruz, supflex ile birlikte. İkisini bir kullan dedi doktor, gazını çıkarıyo ama hala gazlı anlamadım gitti
resmen beni anlatmışsın napacağımı şaşırdım
kız sen nerelerdesin?? Doğum zamanımızda herkes seni sordu :) Allah analı babalı büyütsün