canım hametanda kortizon var kullanma demişti benim doktorum, bilgin olsun. Bide bizde de adetliyken 40 ı çıkmamış bebeğe bakılmaz, en bebekken tüm vücudumu yara kaplamış adetli bi yengem beni görmeye geldikten sonra
canım aranması aç olduğu anlamına gelmiyomuş sürekli, emme ve ağlama refleksi dışında bi refleksleri olmadığı için her duygularını öyle belli ediyolarmış, emzik alması iyi bişey hiç canını sıkma, bizde alsın die uğraşıyoz :)
maşallah süpersin canım bence de verme, ben 68 le hamile kaldım 84 e çıktım şuan 72 yim, sadece göbeğim var biraz, boyumda 1.75. Bu kiloyla ben bile zayıf duruyosam sen 60 la manken gibisindir :) dikişlerin iyileşince spor yapar sıkılaşıraın olur biter, ben vermek için özel bişi yapmıyorum canım, sıcaklardan dolayı pek bişi yiyemedim, bol su içtim heralde ondan gitti
canım yeni Doğan'larda 4-5 gün kakasını yapamamak normal dedi doktor, ama bizimki bigün yapmayınca çook ağlıyo ıkınmaktan bi hal oluyo, bikere mecburen fitil verdik hemen yaptı
Kızlarbu arada burda bikaç arkadaş kulak çöpünü poposuna sokup uyardık hemen yaptı demişlerdi, bizim bi arkadaş da yapmış 2 gün bebek sürekli ağlamış doktora gimişler meğer poposu çatlamış

( sakın yapmayın öyle şeyler kızlar