2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ya ben anlamıyorum bu bebek doymuyor mu. Drvamli emmek istiyor. Memede uuyakalinca yatiriyorum 5dak5dakika sonra ciglk cigliga agliyor sanki bisey yememis gibi.

Ac bebek cis kaka yapmaz diyolar ama benimkinin o durumuda iyi. Geceden beri 3 kere kaka yapti. Cis de hep var. Peki bu memeden ayrilinca aglamalar neden. Surekli meme istemeler

Ya ben anlamıyorum bu bebek doymuyor mu. Drvamli emmek istiyor. Memede uuyakalinca yatiriyorum 5dak5dakika sonra ciglk cigliga agliyor sanki bisey yememis gibi.

Ac bebek cis kaka yapmaz diyolar ama benimkinin o durumuda iyi. Geceden beri 3 kere kaka yapti. Cis de hep var. Peki bu memeden ayrilinca aglamalar neden. Surekli meme istemeler
Mehtapcim Merhaba uzun zamandır yazamıyorum ben bebek çok vaktini alıyor. Maşallah siz anne sütüne geçmişsiniz ben emziriyorum ama göğüslerden süt akmiyor sıkınca veya bebek emince geliyor bu yüzden yetmiyor diye annemler aç kalmasın mama ver diyorlar. Çok canım sıkılıyor. Birde gaz sıkıntımız var dün akşam arabada uyuttuk uyumadı o derece yani. Sen anne sütüne nasıl geçtin sütümun göğüste akacak kadar gelmesi için ne yapcam.

canim benimkide sariliktan kuvezde kaldi simdi gece uyumuyo doymuyo sanki hep agliyo cok gazi da var hangi mamayi nd kadar veriyorsunuz
Canım sma mama veriyorum her öğün sütümün peşine veriyorum ben sağıp veriyorum sütümü. Sütüm çok çok az o yüzden çıkan süte göre iki saatte bir 30 cc ya da 60 cc veriyorum. Doktor önce anne sütü ardından mama ver dedi

Canım sma mama veriyorum her öğün sütümün peşine veriyorum ben sağıp veriyorum sütümü. Sütüm çok çok az o yüzden çıkan süte göre iki saatte bir 30 cc ya da 60 cc veriyorum. Doktor önce anne sütü ardından mama ver dedi
Merhaba bebeğinız kaç gunluk

Mehtapcim Merhaba uzun zamandır yazamıyorum ben bebek çok vaktini alıyor. Maşallah siz anne sütüne geçmişsiniz ben emziriyorum ama göğüslerden süt akmiyor sıkınca veya bebek emince geliyor bu yüzden yetmiyor diye annemler aç kalmasın mama ver diyorlar. Çok canım sıkılıyor. Birde gaz sıkıntımız var dün akşam arabada uyuttuk uyumadı o derece yani. Sen anne sütüne nasıl geçtin sütümun göğüste akacak kadar gelmesi için ne yapcam.
Ben de aynı durumdayım canım ancak sıkarsam çıkıyor bebeğim çekiyor gelmiyor ağlıyor o yüzden elektrikli süt sağma pompası sipariş ettim bu şekilde sütümü çoğaltmayı planlıyorum. Ben mama vermiyordum ağlıyordu geceleri uyumuyordu sarılık oldu ve doktor bebek ac kalmış dedı mama vermeye basladık ve artık karnı doyduğu için uyuyor canım

Ah canim ya ayni durumdayiz. Ne yapacahimi sasirdim uyanik oldugu zamanarda kucakta dolasayim istiyor hep. Kahvalti bile edemiyorum.emzik desen her cesidi var ama almiyor iste :KK43:
Bi arkadaşım emzik almassa birde kauçuk dene demişti. Kauçuk emzik denediniz mi. Bide emzigin ucuna sütunuzu veya mamasini bulaştrip verseniz.

32 günlük bebişim
bende mama veriyorum. Tamamiyle anne sütüne geçmek istiyorum ama olmuyor. Ne yapıcaz siz ne yapmayı düşünüyorsunuz. Drniz bişey dedi mi. Benimki son gittiğimde mamayi azalttı. Mamadapn önce emziriyorum ama midesi ne sürüm gidiyor mu bilmiyorum. Pompayi bıraktım ben bebek emnce daha iyi süt geliyo.

Ben de aynı durumdayım canım ancak sıkarsam çıkıyor bebeğim çekiyor gelmiyor ağlıyor o yüzden elektrikli süt sağma pompası sipariş ettim bu şekilde sütümü çoğaltmayı planlıyorum. Ben mama vermiyordum ağlıyordu geceleri uyumuyordu sarılık oldu ve doktor bebek ac kalmış dedı mama vermeye basladık ve artık karnı doyduğu için uyuyor canım
Çok üzülüyorum çok komşular sürekli emzirme mama verme diyorlar annemde çocuk aç kalır hasta olur manasını ver ama emzirmeyede devam et diyor sonra o kendi bırakır maması sütun artınca diyor valla kafam karıştı. Yavruma kiyamiyorum manada vermek istemiyorum ama elim mecbur ne yapim . Sen kaç kez besliyosun. Kaç saatte bir veriyorsun mamasini.

bende mama veriyorum. Tamamiyle anne sütüne geçmek istiyorum ama olmuyor. Ne yapıcaz siz ne yapmayı düşünüyorsunuz. Drniz bişey dedi mi. Benimki son gittiğimde mamayi azalttı. Mamadapn önce emziriyorum ama midesi ne sürüm gidiyor mu bilmiyorum. Pompayi bıraktım ben bebek emnce daha iyi süt geliyo.
Benim bebeğim emmiyor iki üç kez çekiyor ama süt gelmeyince ağlıyor morarıyor ben o zaman çok üzülüyorum onunla beraber ben de ağlıyorum süt gelmiyor diye. Doktora durumu anlattım seni emdikten sonra 60 cc içiyorsa demek ki sütün çok az dedi. Onun miğdesi 90 00 cc alcak kadar var sen 60 ı verdiğinde bitiriyorsa ve ardından 2 saat uyuyorsa ver dedi. İlk başlarda çok direttim mama vermicem diye ama 10 günde zayıfladı oğlum , sarılık oldu fototerapi aldı. Doktor da aç kalmış mama da verin deyince başladım ve çok şükür 4200 gr oldu oğlum

Çok üzülüyorum çok komşular sürekli emzirme mama verme diyorlar annemde çocuk aç kalır hasta olur manasını ver ama emzirmeyede devam et diyor sonra o kendi bırakır maması sütun artınca diyor valla kafam karıştı. Yavruma kiyamiyorum manada vermek istemiyorum ama elim mecbur ne yapim . Sen kaç kez besliyosun. Kaç saatte bir veriyorsun mamasini.
Canım ben iki saatte bir veriyorum daha doğrusu önce sağdığım süt ardından mama veriyorum doktor öyle yap dedi. Sağınca ne kadar çıktığını da görebiliyorum. O komşulardan burada da çok ama komşuları dinledim oğlum sarılık oldu 1 gece hastanede kaldık sıkıntıdan az gelen sütüm daha da azaldı :( Kimse keyfi mama vermiyor emin ol. Bebeğim açlıktan ağlayacağına karnı mamayla doysun ve tok uyusun..

Canım sen hemoroid için doktora gitcektin, naptın?
iki tane krem ve gabiz olmamak icin surup yazdi canim genel cerrahi bolumu emzirdigimiz icin ilac olmazmis ekstradan bol bol zeytinyagli salata ye meyve ye bol su ic gabiz olma ve tuvalette cok kalma zamanla gecer dedi

Canım ben iki saatte bir veriyorum daha doğrusu önce sağdığım süt ardından mama veriyorum doktor öyle yap dedi. Sağınca ne kadar çıktığını da görebiliyorum. O komşulardan burada da çok ama komşuları dinledim oğlum sarılık oldu 1 gece hastanede kaldık sıkıntıdan az gelen sütüm daha da azaldı :KK43: Kimse keyfi mama vermiyor emin ol. Bebeğim açlıktan ağlayacağına karnı mamayla doysun ve tok uyusun..
Annemde öyle diyor bebek aç bırakılmaz aç kalırsa hasta olur diyor. Annem olmassa bende komşuları dinleyecek bebeği sarılık yapacakmisim demekki. Canım ben pompayı bıraktım. Lansinoh elektrikli pompa var bende ama artık kullanmıyorum manada bir saat önce Bebeğimi emziriiyorum allah ve verdiyse yaklaşık 40 dakka veya 1 saat sürüyor. Sonra mama veriyorum. Ama ben 45 milimetre veriyorum. 3 veya 4 saat arayla. Araları anne sütüyle açmaya çalışıyorum hedefim bu. Şu az içiyorum günde 3 litreye bulmuyor yapamıyorum sanırım birazda sorun bundan kaynaklanıyor.

Benim bebeğim emmiyor iki üç kez çekiyor ama süt gelmeyince ağlıyor morarıyor ben o zaman çok üzülüyorum onunla beraber ben de ağlıyorum süt gelmiyor diye. Doktora durumu anlattım seni emdikten sonra 60 cc içiyorsa demek ki sütün çok az dedi. Onun miğdesi 90 00 cc alcak kadar var sen 60 ı verdiğinde bitiriyorsa ve ardından 2 saat uyuyorsa ver dedi. İlk başlarda çok direttim mama vermicem diye ama 10 günde zayıfladı oğlum , sarılık oldu fototerapi aldı. Doktor da aç kalmış mama da verin deyince başladım ve çok şükür 4200 gr oldu oğlum
1 ayda ne kadar kilo aldı.

Cnmm Merhaba. Benimde sütüm aiyo yani tasmiyor. Oyle olunca sut yetmiyormuymus anlayamadim. Benegim emdikten sonrada goguslerimde sut oluyor. Ve cok emdi die kustu yine....

Ilk ay kuvoz ve süt gelmeme durumumuz oldu diye kilo almadi yani doğum kilomuza bi ay sonunda ulasabildik. Bu ay nekadar olacak merak ediyorum. Ona gore sutum yetiyormu belli olur herhalde. .... sen oyle deyince şüpheyle dustum bak benimkide akmiyor. Ama bebek cekince yutkunuyor yani. Annem yeterlidir diyordu ama bilemiyorum. Of ne zor is...

hmm anladim canim bize doktor borsey demedi sma mama iyi diyorlar gabizlik yapmiyorsa cok iyi ben de bebelac versemmi diye dusundum aksamlaari bkr kere

Back
X