• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
nehir nilll nehir nilll cnm gecmis olsjn allah sifa versinn n.

Kizlar bende mamaya basladim ama ishal mamasi versi dr aptamilin. Bebegi anne sutu alip benim gibi takviye yapan arkadaslar nasil hangi öğünlerde ve kac cc veriyor.

Bebegim 2 aylik ve hala 3500gr artik kilo alsin istiorum oyle yada boyleee. Gelen gidenin sutunn mu yaramio laflarindan biktim.

Emzirmeden simdi tek seferde 60cc verdim içti
60 ictiyse yukselt bi dahakine 90 yap olculer oyle gidiyo cunku 30 60 90 diye yoksa bi 80 yapardin. Sutun yaramazsa bebegin hic kilo almaz o diyenler mi buyutuyo acaba:63: ben sutumu biberona koyup weriyorum mesela saat 10da verdim bi saat daha bekliyip 90 lik yapicam . Ama gece mama werdim 90lik icti. Sende oyle yap. Bide gece besliyomusun meleigini

Benimkide ishal hele bugun banyo yaptirdik kuruladim alt acma bezine yarirdim fissss diye kaka sini yapti ama su boyle gol gbi birikti. Bugun 6. Gundur ishal gunde 5 6 kere yapmiyoda 2 3 kere yapiyo su vereyim mi sence

Canım bizim kız da ishal bugün 3 gün oldu sabah 7 ' den beri ayaktayım ağlayıp durdu mama da yemiyor kafayı yiycem yaa , normalde 2 saatte bir düzenli 60 ml içiyordu dünden beri yemiyor .. Akşam saat 8'de uyudu tam beş saat sonra kalktı 30 ml içti , sonra tekrar gece saat 1'de uyudu sabah 7 buçukta uyandı yine 30 ml içti çok üzülüyorum .. Uyumayınca bende biraz önce banyo yaptırdım , yarım da ağrı kesici fitil koydum yeni uyudu

Bennbiraz uzgunum benim oglan almiyo gogusumu insallah alir d8ye dua ediyoruz. Bugun 7 saat ac kaldi agladi emmedi en sonunda esim geldi zar zor 7 dk emdi. Ac yasiyo ve 100 gr eksik cikti zatifliyo galiba. Kucagimiza alip ewdeki tartiya cikiyoduk gitgide zayiflicak diye korkuyorum zaten 2. Ay asisi olcaz 20 sinde istahida gider nolcaz bilmiyorum :KK43: sagip wermeye dinucem boyle giderse inat edip yawrumu hasta etmiyim dimi :KK43:

Kıyamam ya o kadar süre nasıl aç kaldı sen bildigin gibi yap cnm mama kaç kere veriyosun günde

nehir nilll nehir nilll cnm gecmis olsjn allah sifa versinn n.

Kizlar bende mamaya basladim ama ishal mamasi versi dr aptamilin. Bebegi anne sutu alip benim gibi takviye yapan arkadaslar nasil hangi öğünlerde ve kac cc veriyor.

Bebegim 2 aylik ve hala 3500gr artik kilo alsin istiorum oyle yada boyleee. Gelen gidenin sutunn mu yaramio laflarindan biktim.

Emzirmeden simdi tek seferde 60cc verdim içti

Biraz arttırsan mamanın miktarını içmez mi mesela 90 yap baktın iciyo 120 yap

Benimkide ishal hele bugun banyo yaptirdik kuruladim alt acma bezine yarirdim fissss diye kaka sini yapti ama su boyle gol gbi birikti. Bugun 6. Gundur ishal gunde 5 6 kere yapmiyoda 2 3 kere yapiyo su vereyim mi sence
Cnm 6 gun ishal icin cok fazla hemen su kaybediolar. Bence su da ver. Hem bi doktora da danis ins mikrop kapmamaistr. Rengi nasil peki

60 ictiyse yukselt bi dahakine 90 yap olculer oyle gidiyo cunku 30 60 90 diye yoksa bi 80 yapardin. Sutun yaramazsa bebegin hic kilo almaz o diyenler mi buyutuyo acaba:63: ben sutumu biberona koyup weriyorum mesela saat 10da verdim bi saat daha bekliyip 90 lik yapicam . Ama gece mama werdim 90lik icti. Sende oyle yap. Bide gece besliyomusun meleigini
Gece bikere emmeye kalkti cnm. Simdi bennapayim emzirmeden gunde 3kere 60lik vereyim. Aralarda da meme mi vereyim kafam karisti:) yada emzirme sonrasimi 60 vereyim hemen

Canım bizim kız da ishal bugün 3 gün oldu sabah 7 ' den beri ayaktayım ağlayıp durdu mama da yemiyor kafayı yiycem yaa , normalde 2 saatte bir düzenli 60 ml içiyordu dünden beri yemiyor .. Akşam saat 8'de uyudu tam beş saat sonra kalktı 30 ml içti , sonra tekrar gece saat 1'de uyudu sabah 7 buçukta uyandı yine 30 ml içti çok üzülüyorum .. Uyumayınca bende biraz önce banyo yaptırdım , yarım da ağrı kesici fitil koydum yeni uyudu
Cnm sen emzirmiyomusun. Ya bak cok su kaybetmistir. Hem ishal hem yemio. Ayni benim basima gelen sey. Bir gun agzina damla bisey almamisti

benim bi arkadasimin kizi da 3mmiyordu önceleri normal emerken dr inatlasma don3mi memeyi sag ver demis. Benim bu arkadasim o kadar titizlendi o kadar titizlendi ki her ay bi sorunu cikiyor rahati da yerinde geliri iyi her sey yolunda ama kizin stresi hep bebege mi geciyor nedir bir ay kolik bir ay emmez bir qy gece hic uyumaz yavru yeni yeni seyler icat etti

bu arkadasim da emzik vermiyor biberon vermiyor kasikla veriyor sutu bircok konuda da tituzleniyor sakinan goze cop batiyormus gibi hep sikayetleniyor bu sefer cocuktan. Seninki nasil dedi ayina gore normal dedim kiz gorusmeyi kesti soguk davraniyor bana

@pofuduk18 sanada çok geçmiş olsun canım.benim kızımında 2 3 gündür kakası yeşil gibi.ishal mi bilemiyorumki çünkü bebekler genelde sulu kaka yapmıyormuki zaten.birde sizin bebişler nasıl bilmiyorum ama benim kızım doğduğundan beri çok gazlı ama yinede sabah 8 de kalkıyor en geç 10:30da gece uyukusuna yatmış oluyor arada uyanık kaldığı süre en fazla 4 5 saat toplamda.çokmu uyuyor anlamadımki.yarın kontrolü var sorcam bi doktora.

Canim yesil kaka bebek midesini usutmus demekmis. Klimaya maruz kaldi mi ya da banyoda usudu mu

benim bi arkadasimin kizi da 3mmiyordu önceleri normal emerken dr inatlasma don3mi memeyi sag ver demis. Benim bu arkadasim o kadar titizlendi o kadar titizlendi ki her ay bi sorunu cikiyor rahati da yerinde geliri iyi her sey yolunda ama kizin stresi hep bebege mi geciyor nedir bir ay kolik bir ay emmez bir qy gece hic uyumaz yavru yeni yeni seyler icat etti

bu arkadasim da emzik vermiyor biberon vermiyor kasikla veriyor sutu bircok konuda da tituzleniyor sakinan goze cop batiyormus gibi hep sikayetleniyor bu sefer cocuktan. Seninki nasil dedi ayina gore normal dedim kiz gorusmeyi kesti soguk davraniyor bana
Aa ne tuhafmis benimkide kotu desen rahatlicakmiydi towbe towbe ne bicim insanlar war.

Cnm sen emzirmiyomusun. Ya bak cok su kaybetmistir. Hem ishal hem yemio. Ayni benim basima gelen sey. Bir gun agzina damla bisey almamisti

Yok canım emzirmiyorum aptamil pronutra mama veriyorum , su veriyorum içmek istemiyor midesi bulanıyor bende şırınga' ya çekip ağzına koyuyorum zorla içiyor:KK1:

Mama 2 kere veriyorum canim. Sutum az cikiyosa 3 veriyorum. Senin nasil sag gogusunun durumu?

Mamayı arttır bence en azından doyar aç kalmasından iyidir ne yapalım bende doymadıgı zamanlarda veriyorum isterimki sadece benim sütümle doysun ama olmassa mecbur mama verecem benim sag gögsümde biraz düzeldi sürekli veriyorum zorla olsada bi kaç saat vermezsem uyursam süt oluyo biraz emince geri boşalıyo gelmiyo amaan takmıyorum kafaya valla napim

Back
X