- 9 Eylül 2014
- 131
- 73
- 43
- 35
tamam haberini bekliyorum ama sanki senin kızın olacak gibi geldi bana :)İnş görünürse paylaşırım :) geçen sefer pekmez yemiştim uyuyodu bu sefer çikolata yemeyi düşünüyorum :)
Bende haziranda anne olucam 17 +3 üz şuanda cinsiyeti belli olan var mı
Bu durumda benimki kız mı acabaa :)))benim 13.haftada belli oldu canım. erkeklerin çabuk belli oluyormuş.
valla olabilir. ama bazen doktorlar %100 emin olmak için gördükleri halde bekliyorlar, öyle de olabilir :)Bu durumda benimki kız mı acabaa :)))
tamam haberini bekliyorum ama sanki senin kızın olacak gibi geldi bana :)[/QUOT
Ayyy ağzın bal yesin herkes aynı şeyi söylüyo sağlıklı ve kız olmasını bende çok istiyorum :)
yok çok ısrar etttik ama hep daha çok küçük dedi bakalım çarşamba günü de söylemezse çatlıcam artık :)valla olabilir. ama bazen doktorlar %100 emin olmak için gördükleri halde bekliyorlar, öyle de olabilir :)
size ne zaman söyledi ?Bana doktor %100 kız dedi ama %100 kız dedikleri bile 6 7. Aydan sonra erkek olarak değişiyormuş ben bir sürü haxırlık yaptım valla hele annem teyzem anneannem nerdeyse eksiği kalmamış kızımın yıkılırım heralde erkek olursa
ben kullandım doktorum her ay değiştiriyo ilaçlarımı sanırım 2 aylıkken kullanmıştım 1 ay ben nevşehir de yaşıyorum ve buranın en iyi doktoruna gidiyorum benimle beraber hamile olan başka doktora giden 2 arkadaşım daha var onlarda kullandılar içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz yani bütün doktorlar veriyorsa bi sıkıntı yoktur imom omega zaten vitamin takviyesiMerhaba arkadaşlar. Bende yeni üyenizim,ilk hamileliğim. Şuan 14+2 deyiz. Sizlere sormak istediğim birşey var. Aranız da vitamin olarak imum omegayı kullanan var mı? Şehir dışında olduğum için mecburen gittiğim bi doktor verdi ama pek içime sinmedi benim
rica ederim kaç aylık bebeğin cinsiyet belli mi :)Teşekkür ederim ilginiz için. Bende normalde trabzon da yasıyorum bi doktorum var en baştan beri ama hiç memnun değilim. Kayseri de annemlerde gittim bu doktora çok ilgili çok memnun kaldım. Ama ilaca ısınamamıştım,içim rahat etti teşekkür ederim.
Hatta iki güncük var tahmini doğum tarihlerimiz arasında
anladım canım kesinlikle sağlıklı olsunlar yeterki sağ salim kucağımıza alalım hayırlısı olsun hakkımızda :)Şimdi tatildeyim canım açıkçası eşimle beraber öğrenmek istiyorum. Garanti olsun diye 16.haftaya kadar beklemek istiyorum. Bakalım sağlıklı sıhhatli olsunlarda,ne olurlarsa olsunlar
Canım bende trabzondayım hangi doktora gidiyorsun ?Teşekkür ederim ilginiz için. Bende normalde trabzon da yasıyorum bi doktorum var en baştan beri ama hiç memnun değilim. Kayseri de annemlerde gittim bu doktora çok ilgili çok memnun kaldım. Ama ilaca ısınamamıştım,içim rahat etti teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?