2015 Haziran Anneleri

Bana doktor %100 kız dedi ama %100 kız dedikleri bile 6 7. Aydan sonra erkek olarak değişiyormuş ben bir sürü haxırlık yaptım valla hele annem teyzem anneannem nerdeyse eksiği kalmamış kızımın yıkılırım heralde erkek olursa

Merhaba arkadaşlar. Bende yeni üyenizim,ilk hamileliğim. Şuan 14+2 deyiz. Sizlere sormak istediğim birşey var. Aranız da vitamin olarak imum omegayı kullanan var mı? Şehir dışında olduğum için mecburen gittiğim bi doktor verdi ama pek içime sinmedi benim

ben kullandım doktorum her ay değiştiriyo ilaçlarımı sanırım 2 aylıkken kullanmıştım 1 ay ben nevşehir de yaşıyorum ve buranın en iyi doktoruna gidiyorum benimle beraber hamile olan başka doktora giden 2 arkadaşım daha var onlarda kullandılar içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz yani bütün doktorlar veriyorsa bi sıkıntı yoktur imom omega zaten vitamin takviyesi

Teşekkür ederim ilginiz için. Bende normalde trabzon da yasıyorum bi doktorum var en baştan beri ama hiç memnun değilim. Kayseri de annemlerde gittim bu doktora çok ilgili çok memnun kaldım. Ama ilaca ısınamamıştım,içim rahat etti teşekkür ederim.

rica ederim kaç aylık bebeğin cinsiyet belli mi :)

Hatta iki güncük var tahmini doğum tarihlerimiz arasında
benimde doktorumun dediğine göre 14+2 aynıymış canım tesadüf benimkine de doktorum 12 haftalıkken kıza benziyor dedi bakalım salı günü öğrenicez artık kesin sen ne zaman öğreniyosun bebişin cinsiyetini

Şimdi tatildeyim canım açıkçası eşimle beraber öğrenmek istiyorum. Garanti olsun diye 16.haftaya kadar beklemek istiyorum. Bakalım sağlıklı sıhhatli olsunlarda,ne olurlarsa olsunlar

Şimdi tatildeyim canım açıkçası eşimle beraber öğrenmek istiyorum. Garanti olsun diye 16.haftaya kadar beklemek istiyorum. Bakalım sağlıklı sıhhatli olsunlarda,ne olurlarsa olsunlar
anladım canım kesinlikle sağlıklı olsunlar yeterki sağ salim kucağımıza alalım hayırlısı olsun hakkımızda :)

Canım bende trabzondayım hangi doktora gidiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…